Pintér Mariann pinája, Pintér Marianna meztelen

Pintér Marianna egy ismeretlen tulajdonban lévő, német rendszámú autóval csapott autós üldözést az M6-s autópályán. A rendőröket nem vette észre, mert zenét hallgatott, és amúgy is, megy ő néha gyorsabba is.
Hát ki más is lehetne a hét lúzere, mint Pintér Marianna?

Azoknak, akiknek nem mond semmit a név, segítünk: ő lett a 2012-es Év Playmate-je választás közönségdíjasa, aminek köszönhetően nemrég jótékonykodott egyet, illetve sikereinek megkoronázásaként levetkőzhetett a Playboynak is. Pintér Mariann pinája, Pintér Marianna meztelen! Pintér Marianna szex, erotika és bulvárhírek itt.

pinter_marianna

Az Éden Hotel egykori sztárja olyan vadító hátsót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Még a csajoké is. A szexi szépség nem először robbantja fel maga körül a levegőt, hiszen már korábban is megmutatta minden néznivalóját, de a kerek popsijával egyszerűen nem tudnak betelni a követői. Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, ugyanis Marianna hátsója valóban tökéletes.

Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és szívesen mutogatja is a nagy világ előtt, ahogyan most is tette a legutóbb feltöltött Instagram fotóján.

screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot screenshot

Pintér Marianna egy ismeretlen tulajdonban lévő, német rendszámú autóval csapott autós üldözést az M6-s autópályán. A rendőröket nem vette észre, mert zenét hallgatott, és amúgy is, megy ő néha gyorsabba is.
Hát ki más is lehetne a hét lúzere, mint Pintér Marianna? Azoknak, akiknek nem mond semmit a név, segítünk: ő lett a 2012-es Év Playmate-je választás közönségdíjasa, aminek köszönhetően nemrég jótékonykodott egyet, illetve sikereinek megkoronázásaként levetkőzhetett a Playboynak is.

Hát de miért kellett ennyire taposni a gázpedált? Pintér Marianna a lehető legszimpatikusabb indokokkal állt elő: az egyik az, hogy sietett a fodrászhoz, a másik pedig azért, mert mindig így utazik. „Az ‘üldözés’ legfeljebb negyed órán át tarthatott. Ennél a sebességnél az valóban ötven kilométer. De mentem már háromszázzal is, nem értem, miért most bírságolnak meg” – értetlenkedett kicsit. Kedves Pintér Marianna, valószínűleg azért épp most, mert most tűnt fel valakinek. Az érveléstechnika alapján mi türelmesen várjuk az első felháborodott bolti tolvajt, aki azt hozza fel védelmére, hogy korábban már sokkal faszább dolgokat is elemelt. Pintért végül 110 000 forintra büntették, amit ő végül nem tartott soknak, hiszen a felét már korábban eltankolta, és igaza is van, hiszen ha például senkit nem akadályoztatva, de nem kijelölt helyen parkolunk, az is 30 000 forintba fáj, pedig ott egy rendőrautó sem üldöz.

Pintér Marianna egyébként valóban fontosnak tarthatja a fodrászt, hiszen Facebook profilja alapján leginkább ehhez hasonló ügyek teszik ki az életét: izgalmas videókat tesz közzé sminktetoválásáról, de például boldogan osztja meg a világgal azt is, hogy nézett ki az ajaktetoválása. Ha ez még nem lenne elég, néha jár kolléganőivel vidéki diszkókba is haknizni, úgyhogy minden jel arra utal, hogy van hova rohannia 300-zal.

Hogy honnan van Pintér Mariannának ilyen autója? Hát sehonnan, hiszen nem az övé: „Az autó papírjai természetesen rendben voltak, és természetesen nincs ilyen értékes jármű a nevemen. Aznap a büntetésem felét benzinre költöttem, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztam a kalandot” – nyugtatott meg mindenkit, bár arra nem tett utalást, hogy mégis kié ez a kocsi, és ha nem az övé, akkor mivel szokta más esetekben túllépni a sebességkorlátot.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátorokkal szeretkezik Ziegler Nikoletta és Nagy Eliza

Az is érdekes eset volt, amikor egyik leszbijelenet után, a lányok mondták, hagyjuk magukra őket [...]

Szexi fehérnemű, erotikus jelmez rendelés és vásárlás szexshopból

Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy a pár mindkét tagja kellő időt és energiát fordítson ennek [...]

Vibrátor és análkúp használata szex közben, ahogy mi csináltuk

Szexeltünk már sok helyen, most a lakására mentünk. Értem jött autóval, mint mindig. TV-t néztünk, [...]

Ezek a potencianövelők természetes anyagokkal jó segítség a szexben

A potencianövelő tabletták és potencianövelő kapszulák és krémek hatóanyagai kifejezetten a merevedésre hatnak, így önbizalmat [...]

1 thoughts on “Pintér Mariann pinája, Pintér Marianna meztelen

  1. Pingback: Pintér Marianna meztelen | Szexplaza net

Hozzászólások lezárva.