Ruth Wilson vagy Zimány Linda?

Jude Law nője Ruth Wildon. Ruth Wilson angol színésznő. Karrierje 2006-ban kezdődött. A világhírnevet a Jane Eyre címszerepe hozta meg neki. Azóta olyan filmekben és sorozatokban láthattuk,mint a Luther, a Prisoner vagy a

Magányos lovas. Jude Law igaz most ökörködött Zimány Lindával részegen egy kicsit, de ez a sztároknál belefér. Lehet hogy meg is dugta, mert együtt mentek el a szórakozóhelyről. A sztori itt olvasható. Te melyik csajt választanád?

ruth-wilson-szexi-pozban

Ruth Wilson 1982. január 13-án született Ashfordban,Angliában. Sheppertonban nőtt fel. Három idősebb bátyja van,Toby, Sam és Matthew. Nagyapja a híres angol író,Alexander Wilson. A cobhami Notre Dame Schoolba járt,ahol katolikus nevelést kapott. 16 éves korától a Esher College tanulója volt, s közben modellként dolgozott.

Főiskolai tanulmányait a Nottingham-i Egyetemen végezte, ahol történelmet tanult, valamint a színjátszókör tagja volt. 2003-ban lediplomázott, majd a London Academy of Music and Dramatic Art-ra (LAMDA) iratkozott be, ahol 2005-ben végzett.

zimany-linda-meztelen

A Velvet azt írja, hogy a Budapesten forgató angol színész magyar barátaival szórakozott a belvárosi Kolorban, ahol láthatóan lerészegedett rendesen, és jókedvűen szelfizett bárkivel, aki épp betalálta. Egészen véletlenül egymásba botlottak Zimány Lindával is, akivel nem csupán közös fotó készült, de az Oxox-on felbukkant, és a Youtube-ra feltöltött kézikamerás felvétel tanúsága szerint az atomrészeg háromgyerekes családapának nagyon is bejött a glammodell, és vad verbális flörtjük végül cukiskodó csókcsatába csapott át sűrű ölelgetések kíséretében.

Zimány nem bizonyult nehéz prédának, mert kettesben távoztak a helyről egy közösen rendelt taxi felé. Az est további részét csak találgathatjuk, mindenesetre úgy tűnik, Zimány már levonta a megfelelő következtetéseket, és csütörtök reggel lecserélte Facebook-borítóképét egy pálmafákkal övezett, Hollywood felé vezető sugárútról készült fotóra. A zimány fotó innen került beillesztésre.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

Ringasd el magad

Ha hiszed, ha nem, a gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. Simogatják, [...]

Szereti a vibrátorát Márkus Petra a pornóforgatáson is

Szereti az online sexshopban is kapható vibrátorát a szép szemű modell. A csiklóizgató vibrátorát otthon felejtette Márkus [...]

A világ összes szexjátékszer gyártó termékeit árulja az INTIM CENTER

Bármilyen szexkütyü kapható a világ minden részéről! Nyúl vibrátor, csiklóizgató, ujj vibrátor, üveg dildó szex [...]