Selfie divat: az önfotózás királynői

Selfie, vagyis szelfi most a divat, már szex után is tolják a fiatalok. Az önfotózás királynői képeken. Selfie, vagyis önfotózó lányok bikiniben, erotikus pózokban. Amatőr képek, ahol a fotós és a modell ugyanaz. A képekért kattints ide vagy a fotóra:

selfie_foto

A selfie szó használata az elmúlt évhez képest 17 ezer százalékkal nőtt. Ráadásul a szónak már különböző változatai is vannak, így a welfie (workout selfie – amikor valaki az edzőteremben fotózza le magát), a drelfie (drunken selfie – amikor részegen), és már a könyvespolcuk előtt fotózkodókra is van külön kifejezés, ez a bookshelfie. További cikkek a témában: Aleska Diamond, Sáfrány Emese szexshop helyett konditerembe jár és szelfie fotókat is csinál.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Műbránerek, síkosítók, szexbabák kánaánja az INTIM CENTER szexshopban

Sokan attól rettegnek, hogy mint gondolnak majd mások róla, ha kiderül, intim shop szexboltba jár. [...]

Legjobb potencianövelők rendelése, vagy személyes vásárlás szexshopban

Mi az impotencia? Az impotencia vagy potenciaprobléma egy férfi részleges vagy teljes képtelensége kielégítő szexuális [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]