A Szex

Ahhoz, hogy képet alkothassunk a szex vagy sex jelentőségéről (és legyen mivel meghökkenteni ismerőseinket), gondoljuk csak meg, hogy minden áldott másodpercben 19.000 férfiorgazmus következik be világszerte. Másképpen fogalmazva: tetszőleges pillanatban közel hatmillió olyan emberi lény akad, aki épp másvalaki testéből merít élvezetet. És akkor még nem számoltuk azokat, akik az efféle élvezetet a saját testükből merítik.

szex_lesz_vagy_nem

Ha a fenti adatokat összevetjük a nemzetközi születési ráta 3,8 GyPM-re (azaz Gyerek Per Másodpercre) becsült értékével, akkor nyomban kitűnik, mekkora marhaság az a feltételezés, miszerint az emberi kopuláció célja a szaporodás volna. Egy biztos: az egységnyi erőfeszítésre jutó haszon aligha kápráztatná el a monetaristákat. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy a monetaristák többsége már évekkel ezelőtt felhagyott az ilyen világi élvezetekkel.
A szex számos előnnyel rendelkezik más passziókhoz képest. Például olcsóbb, mint a golf vagy a tenisz, hiszen az alapeszközök ingyen vannak. Nem kell akkora ügyesség se hozzá, mint a biliárddákó kezeléséhez, ami nem jelenti azt, hogy ne tenne jót a gyakorlás vagy a puszta igyekezet. A szex rendszerint nagyobb élvezettel jár, mint a bélyeggyűjtés vagy a TNT csatorna programja. És végül lényegesen kevesebb játékos kell hozzá, mint egy futballmérkőzéshez.
Talán épp azért mert olyan egyszerű, élvezetes és többnyire ártalmatlan tevékénység, volt az oka annak, hogy annyi támadás érte a szexet az elmúlt évszázadok során. Amint a történelemkönyvekből kitűnik, az összes nagy népvezér – különösen azok, akik utóbb félrevezetett és kétbalkezes zsarnokoknak bizonyultak – olyan politikát szorgalmazott, amely kevesebb szexet engedélyezett a tömegeknek. Ennélfogva úgy a legkönnyebb kiszúrni egy mai diktátort, ha kifigyeljük a tiltott szexről alkotott nézeteit.
Régebben minden egyszerűbb volt. Úgy voltak a szexszel is, mint az evéssel és a légzéssel: csinálták és kész! Az, hogy mindenki más csinálja, megnyugvást jelentett, nem fenyegetést. Így aztán alig beszéltek róla, s ha igen, az ilyen beszélgetések helyszínei barakkok, kocsmák és más olyan helyek voltak, ahol a szexuális tevékenység korlátozott volt, és így fantasztikus állítások és ellenállítások hangozhattak el, mit sem zavarva a realitásoktól.
A penicillin hajnalán, a hatékony fogamzásgátlás, a Cosmopolitan magazin és a BMW M6 korában aztán mindez örökre megváltozott. A szexuális erkölcs érett felfogása (valamint az újabb, kifinomult módszerek ismerete) nemcsak hogy elfogadható, de alapkövetelmény bizonyos körökben. Jelen íírás célja mindazon ismeretek közlése az Olvasóval, amelyekkel felruházva nagyobb önbizalommal foghat a vetkőzésbe, ha arra kerül a sor.
00 A szex – 01 Tények – 02 Működés – 03 Fogamzásgátlás – 04 Betegségek – 05 Szex a nagyvilágban – 06 Kézikönyvek – 07 Szexbajnokok – 08 A szex és az angol jog – 09 A szex története 10 Szex szótár.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátort kaptam ajándékba, hogy használjam?

A vibrátor használata egyre elfogadottabb a köztudatban, így egyre több nőnek van vibrátora. A csiklóizgatós [...]

A pornós férfiak ezekkel a potencianövelőkkel szexelnek órákig

Senki se gondolja, hogy a pornószínészek is képesek órákig szexelni. A nézők nem látják, de [...]

A szexbolt webáruházának árujai azonnal megvásárolhatók az INTIM CENTER sexshop üzletben

Ha a webshopunkban kapható szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor a budapesti szexshop üzletünkben megveheted, minden [...]

A legjobb szexshop cikkek és szexáruk a varázslatos szexhez

A szexboltokban kapható termékek egy része szexuális problémákra adhat megoldást, ám az áruk többsége a [...]