VV Zsófi az Erotika expón

vv_zsofiA szexi kép a 2012 évi Erotika expón készültek, ahol VV Zsófi egy erotikus masszázsgépet árult vagy mutathatott be az érdeklődőknek.
A ValóVilág 6. cukija egyébként korábban nem tagadta, hogy hoszteszként dolgozott, azzal azonban nem dicsekedett, hogy ilyen jellegű munkákat is vállalt.
Igaz, édesanyja tudott arról, hogy kislánya erotikus rendezvényen is felbukkant.
– Nagyjából két évvel ezelőtt hívták dolgozni az Erotika Expóra. Természetesen nekem is elmondta, hogy miről van szó, én pedig nem ellenkeztem. Megbízom a lányomban.
Elképzelhető, hogy túlságosan laza szülőnek gondol valaki, de számomra nem volt aggasztó, hogy egy ilyen helyen kell termékeket árulnia – mondta a Blikknek Anikó, aki szerint Zsófi több felkérést is kapott már erotikus munkára, és nem csupán az Erotika Expón, hanem a szórakozóhelyeken is megtalálták csinos pofija miatt.
Az erotika világában járatos munkatárs szerint a játékosok ugyan minden esetben próbálják tagadni, hogy valaha is közük lett volna a szexiparhoz, az igazság mindig kiderül.
Zsófinak ugyan egyelőre nem kerültek elő erotikus képei, de ami késik, talán nem múlik.
A VV6 lányszereplőinek valódi nevei:  VV Alexa polgári neve Bence AlexandraVV Charlotte teljes neve Aradi SaroltaVV Iza rendes neve Koch IzabellaVV Dorka lánykori neve Koncsik DóraVV Viki polgári neve Pácz Viktória.
Linkek a témában: Az RTL örömszerző tevékenységű lényei itt – VV Simon megkúrta VV Charlotte-ot a villában – VV Charlotte, Aradi Charlotte kurva volt vajon – A VV 6 széria nője VV Alexa nem csak nevet, hanem visít is – VV Charlotte egy ribanc VV Éva szerint. A Való világ 4 legbalhésabb játékosa, VV Éva kiosztotta az új széria szereplőit, akik vasárnap este beköltöztek a villába – Szex miatt mennek a csajok a villába meg a hírnévért – ValóVilág 6 casting, felhúzott szoknyás bugyivillantás a ValóVilág válogatóján.

A lány szerint ideje, hogy végre egy nő nyerje meg a ValóVilág 6. szériáját. Elmondása szerint, mindkét nemmel jól kijön, de inkább a fiúk társaságát keresi.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A kétvégű műfaszt szeretik a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilvia

Dupla, kétvégű dildót szeretnek a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilivia magyar pornósztárok. A [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Férfi kényeztetők, bombázó csajok és brutális szexkütyük

A legjobb férfi kényeztetők bombázó csajok és brutális szexkütyük , ezekből láthatsz egy válogatást. A [...]