Zimány Linda mindent tagad, elvégre ügyvéd

Zimány Linda elmondta, hogy mi történt azon az éjszakán, amikor levideózták, ahogy Jude Law nyomul rá. A modell mindent tagad, szerinte nem volt csók, és különbenis ő ellenkezett, meg hát az egész csak egy játék volt.
– Valószínűleg nem is sejtették az emberek, hogy akár munkakapcsolat is lehet egy találkozás hátterében, nem feltétlenül bármi más – mondta az interjúban.
– Igazából egy buli volt, ahol több stábtag is résztvett, egyszerűen jól éreztük magunkat, nem hiszem, hogy ezt túl kell magyarázni.

Zimány Linda elmondta, kapott egy kisebb szerepet abban a filmben, amit Magyarországon forgatnak Melissa McCarthy, Jason Statham és Jude Law főszereplésével. Barátaival ment szórakozni arra a helyre, ahol Jude Law-val találkozott, elmondása szerint azért mentek oda, mert az volt az egyetlen nyitva lévő hely az udvarban.

Mivel tudták egymásról, hogy a filmben szerepelnek, beszélgetni kezdtek, viccelődtek, szórakoztak. A videó készítésekor Linda elmondása szerint mindenki álolasz stílusban beszélgetett, Jude pedig egy temperamentumos macsó karakterét játszotta el.

˝Színész, szeret szerepeket fölvenni” – kommentálta Linda, és elmondta, Law-t intelligens, kedves és humoros embernek ismerte meg. Linda eddig a szerződésében foglalt feltételek miatt nem szólalt meg, de most elárulta, nagyon bántotta az a támadás, amit az eset miatt kapott, szerinte már csak ezért sem történt az, amire sokan gyanakodnak, hogy meg volt rendezve a szituáció.

Arra emlékszik, hogy több fotó is készült róluk, a vaku villanását észrevették, de arról nem tudtak, hogy videó készül, különben leállították volna a felvételt. Linda azt mondja, nem történt köztük semmi, és aki jól megnézi a videót, rosszindulat nélkül, láthatja, hogy még csak egy csók sem csattant el, hiszen elfordította a fejét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]

Szexbabák a drágáktól az olcsóbb költségvetésű modellekig

A szexbabák elsősorban a szexuális kielégülés eszközei. Az élethű anyagokból készült babák, olyan érzést nyújtanak, [...]

Merev péniszed fogja csodálni a nőd az INTIM CENTER potencianövelőjével

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]