Rúdtáncos nők

rudtancos_lanyok– Még mindig sokan vannak azok, akik a rúdtáncot a sztriptízzel azonosítják, és az egész mozgásformát erkölcstelennek tartják, elítélik.
Pedig a közvéleménnyel ellentétben az igazi pole dance nem vonaglás vagy vetkőzés egy plafonig érő rúd körül – mesélte egy oktató, aki a napokban rúdtánc és légtorna bemutatót szervezett annak érdekében, hogy minél több ember megismerhesse ezt a sportot. Persze a férfiak a szriptízbárokban látható rúdtáncra gondolnak, ami természetes.
A rúdtáncban egyébként két irányzat alakult ki: a pole dance, amely akrobatikus elemeket tartalmaz érzéki táncmozdulatokkal színesítve, míg a pole fitness sokkal inkább szól az akrobatikáról és inkább az erőelemekre helyezi a hangsúlyt.
Ráadásul a rúdtánchoz jelentős fizikai erőre, rugalmasságra és állóképességre van szükség. Amíg többnyire a sztriptíz klubokban az előadás részét képezi a vetkőzés és az erotikus mozdulatok akrobatikus elemekkel, addig a sportszintű rúdtáncban az előadó atletikus mozdulatokat hajt végre: felmászik a rúdra, pörgéseket végez, és erőelemeket mutat be. A terpesztések, pucsítások, homorítások nem erotikus vágykeltés céljából történnek. A rúdtáncról itt olvashatsz tovább.
További cikkek a témában: Így rakja szét a lábát a magyar rúdtánc világbajnok Deák Margit táncosnő – Nők a rúdon vonaglanak, tekeregnek, terpesztenek tánc közben. Kelemen Anna nem faszon, hanem rúdon vonaglik.
Van, hogy az életükkel játszanak a levegőben a rúdtáncosok. A darus technika állítólag segít a táncosoknak, hogy a földön még drámaibb legyen majd a produkció. Kínában tényleg nem viccelnek.
Kínában megszokott dolog, hogy mindenből kihozzák a maximumot, így nem meglepő módon Tiencsin városában a helyi rúdtáncosok több tíz méter magasban, egy darura feszített kötélen lógva gyakorolják akrobatikus mutatványaikat.
Az új technika állítólag segít a táncosoknak, hogy a később – immár a földön – bemutatott produkciójuk még drámaibb hatást keltsen.
Nem elég magas a táncosnak a kötél? Sebaj, daruval emelik még följebb, hadd szokja a veszélyt! A fotót itt nézheted meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexhez sikosító ajánlott, ha anál akkor kötelező

A kenőanyag vagy intim kenőanyag egy speciális gél, amely a nemi szervekre alkalmazható a szexuális [...]

Szex kellékek online sexshopból rendelhetők, vagy az INTIM CENTER szexüzletben megvásárolhatók

Szexshop üzletben sajnos csak csak 18 éves kor fölött lehet vásárolni ezekből a termékekből: Nyuszis [...]

Kétvégű dildóval szexel Garici Elena és Iscusitu Cristina

Garici Elena és Iscusitu Cristina Maria dildó szex. A pornóforgatáson a lányok szeretik a leszbikus [...]

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]