1 milliót ígértek egy éjszakáért Lévai Adriennek

Lévai Adrienn: Azt hiszik, pornósztár vagyok, mert néhányan szórakozásból videók és fotók alá írják a nevemet – magyarázza feldúltan Lévai Adienn. A fiatal nő egyre nehezebben tűri, hogy rossz hírét keltik. Egyesek már odáig merészkedtek, hogy egy közösségi portálon 1 millió forintot is felkínáltak egyetlen éjszakáért.
– Visszaélnek a képeimmel az interneten, így sokan azt hiszik, szülővárosomban, Egerben, hogy pornósztár vagyok. Eddig még csak a fotósok előtt vetkőztem – magyarázta a Borsnak Adrienn. A fiatal lány eddig minden pucér fellépést visszautasított, de most mégis megadta magát. A hétvégi Fonyódi Erotika Expón letépi magáról a ruhát.

– Igazi aktmodelles fellépés lesz, de nem akarom előre lelőni a poént – mosolygott Adrienn.
– Olyan jelmezem lesz, ami több részből áll, és fokozatosan szabadulok me g tőle. A fellépés után egy amerikai ügynökkel fogok tárgyalni, aki nem is csinált titkot belőle: Los Angelesbe akar csábítani.
A modell adottságai: Magasság: 174 cm, Testsúly: 52 kg, Méretei: 90-58-90, Szem: zöldesbarna, Hajszín: alkalmanként más és más. Forrás: Borsonline – Lévai Adrienn MunkásságaBemutató képekFórumVideók – Bejegyzés az oldalon


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?