12 éves kislányt gyalázott meg a pap

Elítéltek egy westgate-i papot a Fayette Megyei Kerületi Bíróságon, mert 2009 júniusában szexuálisan bántalmazott egy tizenkét éves lányt.
A 40 éves Timothy Parker, aki korábban a westgate-i Szent Péter lutheránus templomban lelkészként tevékenykedett, novemberben bűnösnek vallotta magát a három rendbeli szexuális zaklatás két vádpontjában. A nemi erőszak vádja tíz év börtönbüntetést von maga után, amit a bíróság rendszerint meg is szokott ítélni.
Mindhárom esetben Parker simogatta és orálisan zaklatta a kislányt. A szóvivő elmondása szerint az állítólagos incidensek 2009. június elején a paplakban történtek. Az áldozat megrázó vallomását felolvasták a tárgyalás alatt, de a kerületi bíró megtiltotta, hogy ez megjelenjen a médiában.
Parker szeptemberben még további négy esetben megsértette a távolságtartási rendeletet. Megvádolták, hogy megpróbált kapcsolatba lépni az áldozattal és családtagjaival úgy, hogy leveleket adott át Ronnie Koch lelkésznek, aki meglátogatta a Fayette megyei börtönben. A fredericksburgi 44 éves Kochot bűnrészességgel vádolták az állítólagos levelek kézbesítéséért.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?