Mire jó a vibrátor?

vibratorVibrátora nincs mindenkinek, de talán minden nőnek megfordult már a fejében, milyen lehet vele. És nem is csak nekik…Ha eddig azt hitted, csak az egyedülállók vagy a szexuálisan kielégíthetetlenek tartoznak a vásárlói közé, figyelj!
Michael Reece és Debra Herbenick közzétette kutatásuk eredményét, a vibrátor használatáról. Kétezer amerikai nő és ezer férfi vett részt a felmérésben, akik online kapcsolaton keresztül adták meg a válaszaikat.
Az első érdekesség, milyen sokan is élnek vele. Kiderült, hogy a nők 25%-a, a férfiaknak pedig 45%-a (!) használt már vibrátort. És hogy milyen gyakran? A nők nem maszturbáláskor veszik igénybe leginkább (46%), hanem közösüléskor (47%). A férfiak 40%-a barátnőjével együtt alkalmazza, leginkább játékként vagy előjátékként. De 17%uk önkielégítést is végez vele. Arra a kérdésre, hogy egy férfit mi sarkall arra, hogy kipróbálja, 60%-uk azt a választ adta, egyszerűen kalandból. Dicséretes, hogy 40%-uk így akart párjának segíteni az orgazmus átélésében. Csak 7% az, aki saját örömökért nyúl utána.
Összehasonlítva a használók és nem használók válaszait, hogy előbbiek esetében kevesebb szexuális rendellenesség lép fel (erekciós gondok, nedvesség hiánya, fájdalmas együttlét stb.) Ami talán meglepő, hogy a használó nők rendszeresebben járnak egészségügyi szűrővizsgálatokra, többet törődnek a testükkel. Jó hír, hogy mindkét nem többsége ismeri az eszközök tisztításának szabályait! (Az viszont elkeserítő, hogy a férfiak 20%-a, a nők 14%-a még sosem tette meg!)
Hogy vannak-e negatív hatásai? A nők 71%-a még nem tapasztalt. A fennmaradó arányban hüvelyi zsibbadtságra, fájdalmas, viszkető gyulladásra panaszkodtak. Vibrátorok nagy választékban az Intim Centerben
[Intim Center]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor használatára pózok, így masztizz és szexelj vibrivel

A szexjátékok élénk és emlékezetessé tehetik a szokásos pozíciókat. De milyen intim dolgokat kell használni [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

A vad, elsöprő szex sok nő vágya, ha nem vagy képes rá használj potencianövelőt

Vad szex! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a vad szex. Ilyenkor előjön [...]

Férfi maszturbáció, punci vagy végbélnyílás szexjátékok jók, mint az igaziak

A férfiaknak szánt szexuális játékok nagyszerű módja a pihenésnek, a szexuális feszültség enyhítésének és a [...]