Liptai testén komoly retusálás

liptai_retusalasNapokig dolgoznak majd a képszerkesztők Liptai Claudia aktképein, míg a műsorvezető címlapra kerülhet a Playboyban. A Mokka háziasszonya a magazin egyik őszi számában mutatja meg pőre bájait. Liptai Claudia sohasem tagadta hogy elégedetlen a testalkatával. Bár számtalan fogyókúrán esett már át, és manapság egyre sikeresebb a kilók elleni harca, nincs kibékülve az alakjával. A Mokka tegnapi adásában például Rubint Réka hiába dicsérte:
– Szó szerint leesett az állam, amikor megláttalak, annyira csinos vagy – áradozott a fitneszlady, ám Claudia gyorsan kislányára, Pankára terelte a szót.
– Iszonyatosan félek attól, hogy a hízékonyságomat a lányom is örökli – mondta a műsorban Liptai, aki azonban fura módon mégis elég bátor ahhoz, hogy meztelen testét megmutassa a Playboyban. Igaz, nem kell attól tartania, hogy a férfimagazinban nem mutat majd tökéletesen.
– A különféle bőrhibák, hegek eltüntetése a fotózás utómunkálatainak része, körülbelül egy-két napot vesz igénybe. Liptai Claudia nagyon szexi nő, nem hiszem, hogy az átlagosnál több időt kellene a retusálásra szánni – mondta el Radnai Péter, a magazin főszerkesztője, aki azt is elárulta, hogy Liptai Claudiával ugyan még nem írták alá a szerződést, de reményei szerint erre heteken belül sor kerül. Számítógép segítségével bárkiből bomba nőt lehet csinálni, a kevésbé feszes bőr, a nem tökéletes alak, a ráncok vagy akár egy tetoválás eltüntetése sem jelent problémát. Ennek ellenére a fotózásokat hosszú ideig tartó sminkelés előzi meg, a szakemberek szinte a modell egész testét „bevakolják”, és a frizura elkészítése is órákat vesz igénybe.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]

Mya Diamond sex shop gésagolyóval játszik

A gésák ismerték az összes vágyfokozó fortélyt, a fogamzásgátlás különböző módszereit, és természetesen intim izmaik [...]

Nagy méretű eres dildókat vesz gondjaiba Baráti Éva

Van aki nem szereti a vibrátorokat, mert az igazi pénisz nem képes rezegni, és az [...]

Szexshopban ezeket a szexárukat keresik a legtöbben, ezek vásárolják leginkább

Az INTIM CENTER szexbolt a személyes élet intim termékeinek háza, ahol vezető gyártóktól származó szexjátékokat [...]

1 thoughts on “Liptai testén komoly retusálás

  1. Pingback: Lipta Klaudia műmellekkel hódít. Hódít? | www.Szuzek.com

Hozzászólások lezárva.