2010 legjobb meztelen színésznőjére szavazhatsz

A filmes és sorozatos meztelenkedéssel foglalkozó Mr Skin weboldalán idén tizenkettedszerre lehet szavazni az év legjobb filmes melleire, seggeire: az Annual Anatomy Awardson (melynek neve nagyszerűen rímel az Annual Academy Awards-ra, azaz az Oscarra) Legjobb mell, Legjobb Leszbikus jelenet és Legjobb Fenék kategóriában nyerhetnek azok a színésznők, akik 2010-ben kamera előtt vetkőztek: erős a mezőny, sok a természetes mell. A szakértő zsűri mellett mi is szavazhatunk, minden kategóriában hirdetnek közönségdíjast. Eredményhirdetés február 23-án!
Mivel nyolc kategóriában, összesen 40 színésznő esélyes a legjobbaknak járó díjra, mi most csak az ismertebbeket (és legmezetlenebbeket) vesszük sora: február 23-án derül ki, ki az a 8 színésznő, aki Mr.Skin szerint felejthetetlent alkotott idén. A jelöltek között többször szerepel az eddig ártatlan-szürke-egér szerepeiről híres Anne Hathaway, a komolyabb filmekben látható Julianne Moore leszbikus jelenettel versenyez, a sokak szerint kevéssé szép Paz de la Huertát pedig meg is dugják az HBO sorozatában.
Legjobb mellek, leszbikus jelenetek: Anne Hathaway a Szerelem és más drogok című filmmel került a Legjobb Mellek díjra esélyesek közé. Mint mondta, először gondot okozott neki a vetkőzés [1], de aztán belejött: kezdeti zavara nem is látszik a szexjeleneteken. A szintén konzervatívnak tűnő, 50 éves Julianne Moore Amanda Seyfrieddel keveredik leszbikus kalandba a Chloé című film forgatókönyve szerint, így leszbikus jelenettel és melleikkel is versenyben vannak. A film egyébként fajsúlyos dráma hivatott lenni, de inkább szex és magamutogatás lett belőle.
Natalie Portman a Fekete Hattyúval érdemelte ki a Legjobb Leszbikus Jelenet jelölést: a filmben Mila Kunis nyalja ki a mindig szelídnek tűnő Portmant. A 3D-s Piranha film sem maradhatott ki a szórásból, a fehérneműmodell, Kelly Brook, Jessica Szohrral és Riley Steele-lel annyira hosszan úszkál meztelenül, hogy fürdőzésük leszbikus jelenetbe torkollik. És persze ruha sincs rajtuk a víz alatti felvételeken, ráadásul 3D-ben láthatjuk a végeredményt.
Dugás és fenekek: A Legjobb Televíziós Produkció kategóriájában a Boardwalk Empire is kapott jelölést, hála Paz de la Huertának. Az örömlányt alakítóeklektikus és bevállalós stílusáról ismert Huerta egy dugós jelenettel nyerheti el Mr.Skin díját. A Legjobb Teljesen Pucér jelenetet is díjazhatjuk, Naomi Watts például egy elég súlyos, örökbefogadást taglaló drámában (Anya és Gyermeke) vetkőzött teljesen meztelenre: az érzelmileg kiüresedett Elisabeth szerepében szexjelenetet is kapott Samuel. L. Jacksonnal. Az Anatomy Awardson Legjobb Feneket is hirdetnek, a jelöltek közül nem maradhatott ki Jessica Alba és Kate Hudson, mindketten a The Killer Inside Me című krimiben vetkőznek.
Legjobb Első-vetkőző is kell egy ilyen listára, például egy brit szappanoperasztár: Roxanne Pallet. A színésznő a Szörny 3-ban szexel a vízparton (természetesen meztelenül), mielőtt őt és pasiját krokodilok falnák fel. Az Anatomy Awards jelöléshez egyáltalán nem fontos, hogy a film jó legyen, nem kell meggyőző alakítás, elég levetkőzni.

Moziszex a magyar és külföldi filmekben: Szex és vér a Spartacus előzményében – Szerelem és más drogok mozifilm – Monica Belucci megerőszakolása az Irreversible című filmben – Natalie Portman feneke cenzúrázva – Moziszukák Andrea RiseboroughMia Wasikowska – Görög Zita visszatért – Julia Roberts csak szexre kellett Richard Gere-nek – Szex a moziban Gryllus Dorka Nyugalom – Gryllus Dorka és Parti Nóra szexelnek Zuhanórepülés – További cikkek moziszex témában: Túl jó nő a csajom Alice Eve az ágyban – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Szopós szájú szexistennők: Emmanuelle Béart és Béatrice Dalle, Brigitte Bardot és Jeanne Moreau, Susan Sarandon és Geena Davis, Charlize Theron és Penélope Cruz, Penélope Cruz és Salma Hayek, Monica Bellucci és Sophie Marceau – Szex a mozivászon, Ismeretlen nyugdíjasok szexelnek Tejút 2007 – Gálffi László és Szabó Dávid Férfiakt – Oroszlán Szonja és Szabó Győző Valami Amerika – Rudolf Péter és Kecskés Karina Üvegtigris – Gsyllus Dorka és Makranczi Zalán Nyugalom – Tóth Ildikó Jadviga párnája szexjelenet – Kristi Stubo és Ulrich Tomsen Ópium Egy elmebeteg nő naplója – Sárközi Nagy ilona és László Zsolt Májusi zápor – Tóth Orsi és egy idős farok Johanna – Hámori Gabriellát dugja Nagy Ervina a moziban Kaméleon – Hámori Gabriella és Leonardo Madeiros Budapest – Dobó Katát dugja Árpa Attila The Kiss Goodnight – Kerekes Vica és Keresztes Tamás Felnőttfilm – Hernádi Judit szex Nyugalom – Molnár Piroska és Czene Csaba Taxidermia – Kerekes Vica és Jiri Machánek szex Nestyda – Görög Zita Pinája 8 mm gruppenszex a filmben – Gryllus Dorka és Parti Nóra Zuhanórepülés – Tóth Ildikó és Bodó Viktor Jadviga párnája – Szirtes Ági és Mucsi Zoltán Roncsfilm – Kerekes Éva és Nagy Ervin Szezon – Lucia Brawley és Nagy Péter Lora – Nemes Wanda és Nagy Zsolt Panel – Marozsán Erika és Joachim Krol Szomorú vasárnap – Görög Zita gruppenszex Johnathon Schaech és Lori Heurig 8 MM 2 – Liptai Claudia és SzabóGyőző Valami Amerika – Oroszlán Szonja, Herendi Gábor Valami Amerika – Eredendő bűn Angelina Jolie meztelen – Pornó és szadizmus a művészfilmekben GrotesqueZongoratanárnőTitkárnőKen ParkAz érzékek birodalmaKilenc dal – Pannon töredék szex pornó és forradalom – Szopós szájú szexistennők egymást kívánják


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelők természetes alapanyagokból, a szexbolt és webáruház kínálatban

Fokozza teljesítményét a természetes férfi potencianövelővel. Növényi formulánk segít javítani az energiaszintet és a libidót, [...]

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]

Szexshop Budapesten a legjobb az INTIM CENTER

Az emberek intim szórakoztató dolgokat sokat vásárolnak. A budapesti szexüzlet és online szexbolt és szexwebshop [...]

Úristen hogy vegyek szexshopból ajándékot, mit válasszak meglepetésnek?

Úristen! Hogyan vegyek szexis ajándékot? Mit vegyek? Ez a kérdés, amikor erotikus ajándékot szándékozunk adni [...]