Káma szutra

A káma elve, hogy öt érzékszervünk, a hallás, érzékelés, látás, ízlelés és szaglás az agy és a lélek és a nemi szervek segítségével nyújtson élvezetet. És ez az elv ugyanolyan helyénvaló ma is, mint 400 táján volt Indiában. A Káma Szútra valamikor időszámításunk szerint 100 és 400 között keletkezett, az ősi nemességnek írta Vátszjájana. Férfiaknak készült, mert a nők társadalmi helyzete akkoriban még igen alacsony volt. Ettől persze még nem közönyös a nők vágyai iránt, mert több oldalon is taglalja, miként izgassák fel a férfiak partnernőjüket. Leírja a pozíciókat. Részletesen foglalkozik a témával: leírja a csókot, a különféle simogatásokat, és ha a nő végül kielégítetlen maradna…

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A bőr: A bőr az emberi test legnagyobb szerve, amely gazdagon el van látva érzékeny idegvégződésekkel, és a legkisebb érintésre, a nyomás vagy hőmérséklet legcsekélyebb változására is reagál. Egy asszony bőrének hat négyzetméternyi területén átlagban 1500 receptor, köztük érintésre érzékeny idegvégződés található. A bőr érzékenysége testrésztől függően változik, és az erogén zónák érintésre különösen érzékenyen reagáló helyek közé tartoznak.
A mell: Kevés testrész bír olyan szexuális vonzerővel, mint a női mell. A mellbimbó és a körötte levő terület igen érzékeny. Egyes nők pusztán a mellbimbók kézzel vagy szájjal való ingerlésével elérhetik az orgazmust. Sok férfi fel sem fogja, milyen fontos a cirógassák. Sokszor még olyan férfiak sem szánnak annyi időt erre, mint partnerük szeretné, akik tisztában vannak azzal, milyen örömöt adhatnak így.
A fenék: Akárcsak a női mell, a fenék is egyszerre szolgál a figyelem felkeltésére és gyönyörforrásul. Mindkét félnek egyformán kellemes lehet, ha a férfi szorongatja, dörzsöli, finoman paskolja vagy csókolja, harapdálja partnere popsiját. A nőnek pedig ugyanolyan jóleshet, ha ő teszi mindezt társával.
A láb: Egyesek szemében a szex és a láb közötti egyetlen kapcsolat a lábfetisizmus. De gondolj csak arra, milyen jelentősége van a lábak a masszázsban és a keleti gyógymasszázsban! A láb sok gyönyör forrása lehet, a lábujjak is igen érzékenyek. A combok érzékeny belső részét lehet simogatni, nyalogatni, csókolni. Meglepően érzéki lehet a boka egyes részeinek, a lábikrának és a lábujjaknak izgatása.
[Szex Dr]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak?

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak, amikor nő dug férfit. A szexben passzív [...]

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás

Vágyfokozók és potencianövelők férfiaknak: rendelés és személyes vásárlás. Magyarországon a legsikeresebb természetes anyagokból készült termékeket [...]

Férfi szexbabával és pornós pasival szexel Fülöp Krisztina

Ha azt hitted, hogy a felfújhatós szexbabák csak a legénybúcsúkon vagy a sztriptízbárokba járó férfiak [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]