Maszturbálás technikák nőknek és férfiaknak

Az önkielégítés, (idegen szóval maszturbálás, férfiaknál tévesen onanizálásnak is nevezik) a saját nemi szervek kézzel vagy szexuális segédeszközökkel történő ingerlése, melynek során a férfi vagy nő közösülés nélkül jut el az orgazmusig. Célja lehet a meglévő szexuális vágyak különféle technikákkal való levezetése, amikor valaki nem tud vagy nem kíván másokkal szexuális kapcsolatot kialakítani, de öncélúan is előfordul.

A gyerekkori maszturbáció után a házasságban vagy tartós párkapcsolatban élők együttlétének is része lehet maszturbáció (például ha a közösülést valami okból kerülni akarják); egyéni formája viszont (főleg, ha a partnertől eltérő ábrándokhoz kapcsolódik) csökkentheti az egymás iránti szexuális vágyat. Régen erkölcstelen cselekedetnek tartották (és a katolikus egyház ma is „a tisztasággal súlyosan ellenkező bűnök” közé sorolja), a kutatások alapján azt lehet mondani, hogy a szexualitás tanulásának egyik eleme a maszturbáció.

maszturbalas

Kimutatták továbbá, hogy férfiaknál a rendszeres maszturbáció (pontosabban a szexuális aktus nélküli ejakuláció) segít megelőzni a prosztatarákot, mert kiüríti a felhalmozódó rákkeltő anyagokat: akik hetente ötnél többször ejakuláltak 20 és 50 éves koruk között (elsősorban a húszas éveikben), azoknál harmadával kisebb eséllyel alakult ki prosztatarák. Tehát:

A maszturbálás jót tesz a prosztatának! Ausztrál kutatók szerint a maszturbálás jót is tehet a férfiak egészségének. 2250, 20 és 50 év közötti férfi vizsgálata után arra a megállapításra jutottak, hogy a prosztatarák kialakulásának esélye csökkenthető a gyakori maszturbálással. A kutatásban résztvevők közül 1000 főnek volt prosztatarákja, míg 1250-nek nem. A felmérés eredménye szerint, a legtöbbet maszturbálók esetében fordult elő a legkevesebb prosztatarákos megbetegedés. Ez azt jelenti, hogy akik heti ötször, vagy annál több alkalommal végeznek önkielégítést, mintegy harmadára csökkenthetik ezzel a betegség kialakulásának esélyét. Emellett hangsúlyozzák, hogy a túl aktív szexuális élet növeli a nemi úton terjedő betegségek kialakulásának kockázatát, ezáltal a rákos megbetegedést.

A maszturbálásnak ezzel szemben nincsenek ilyen jellegű negatív következményei, sőt, a hagyományos aktushoz képest több karcinogéntől (rákkeltő anyag) szabadít meg. Teóriájukat azokkal a megfigyelésekkel támasztják alá, mely szerint a karcinogének a prosztata ejakulációs váladékában raktározódnak. Ez többek között káliumot és citromsavat is tartalmaz, melyek nagy koncentrációban a rákos megbetegedéseknek kedvező környezetet jelentenek. Ezt a feltételezést követve az ausztrál tudósok úgy vélik, gyakori maszturbációval ezek a karcinogének “kimoshatók” a szervezetből, így csökkentve a prosztatarák kialakulásának esélyét.

18 maszturbációs technikák nőknek és férfiaknak

Először is, egy egyszerű szabályra emlékeztetünk: ha úgy gondolja, hogy nem ártana kenőanyagok hozzáadása, akkor nem gondolja. A “szárazon” maszturbáció irritációhoz vezethet a súrlódás miatt. Tehát ügyeljen arra, hogy kenőanyagot használjon az alábbi összes technikában. Jobb vízalapú: az ilyen alapok univerzálisak.

Ha már használ kenőanyagot, próbálja meg növelni annak mennyiségét. Egy enyhe nedves siklás a szokásosnál messzebbre viheti az ujjait, és magabiztosabbá és merészebbé teheti a mozgásokat. És talán ez lesz az orgazmus kulcsa.

Maszturbációs technikák nőknek

1. Zuhanyfejjel
Próbálja meg masszírozni a perineumot nem az ujjaival, hanem vízáramokkal, hagyja, hogy behatoljanak a test legeldugottabb helyére. Ha egy ilyen “csiklandozás” nem tűnik elegendőnek, a fúvóka eltávolítható – akkor a nyomás alatt lévő vízsugár hatása még észrevehetőbbé válik.
Opció: vásároljon egy speciális zuhanyfejet a szexboltban. Segít szabályozni a vízsugár átmérőjét és fejét, valamint pontosan beállítani a mozgás irányát. Az ilyen kellékek többek között egy rendkívül érzékeny csikló stimulálására használhatók.

2. Törülközővel
Ezt a technikát a híres lovas póz szimulátorának nevezhetjük. Vegyünk egy széket, tegyünk rá egy vastag, hengerelt törülközőt, üljünk a szerkezet tetejére, és kezdjük el a “nő a tetején” formátum klasszikus mozgását. By the way, így maszturbálhat anélkül, hogy eltávolítaná a bugyiját.

3. Törülközővel és vibrátorral
A rendszer ugyanaz, mint az előző bekezdésben, csak egy szexuális játékot csomagoljon egy törülközőbe. Természetesen, miután korábban bekapcsolta.

4. A tükör előtt
Videókat nézni izgalmas. De nézni magad intim pillanatokban nem kevésbé izgat. Próbáljon maszturbálni a tükör előtt. Még közelebb is állíthatja, hogy részletesen láthassa mindazt, amit az ujjai csinálnak.

5. Videokísérettel
Csak kapcsolja be a videót, amelyben a főszereplő sikeresen és incendiarily kielégíti magát, és másolja őt, ismételje meg a mozdulatokat. Az emberek hajlamosak empatikusan érezni azzal, amit a képernyőn látnak, azonosulni a színészekkel, így amikor a cselekményből származó lány orgazmust tapasztal, nagy a valószínűsége annak, hogy érzésekkel is borítják.

6. A zenéhez
Egy jól megválasztott lejátszási lista javíthatja az edzés eredményeit. Hasonlóképpen, a zene orgazmusra állíthat be. Vegye fel a ritmikus kompozíciókat, amelyek különösen izgalmasnak tűnnek az Ön számára, és mozgassa ujjait vagy vibrátorát az ütemre.

7. Kézi”olló”
Készítsen V jelet bármely kéz mutató- és középső ujjaiból, és helyezze az ujjak párnáit a külső szeméremajkak mindkét oldalára. Ezután az ujjaival dolgozva, mint az olló, kezdje el mozgatni a szeméremajkakat egymás felé, nyomja meg őket. Növelje vagy csökkentse a nyomást és a tempót az érzésektől függően.

8. Az egész kezével
Fogd meg a külső szeméremajkakat a mutatóujddal és a kisujjaddal. És a középső és a gyűrűs ujjakat óvatosan behelyezik a hüvelybe – úgy, hogy belső oldaluk egyidejűleg megérintse a csiklót. Készítsen közepes és meg nem nevezett előremozdulásokat oda-vissza. Ugyanakkor a tenyerével és a szabad hüvelykujjával megragadja és megnyomja a szeméremterületet, hogy fokozza az érzéseket.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

9. Kezek nélkül
Alapvetően maszturbálnak – opcionális dolog. Íme néhány egyszerű pozíció, ahol az orgazmus kéz nélkül is elérhető. Üljön egy székre, dobja a lábát a lábad mögé, és hozd össze a csípődet, amennyire csak lehetséges. Húzza meg és lazítsa meg a fenéket, fokozatosan növelve a tempót.

A második lehetőség: feküdjön a gyomrára, terjessze a lábát, és mozgassa a fenékét, kezdje el dörzsölni a csiklóját az ágyon (párnát helyezhet a csípője alá). Először is, csináld a leglassabb, legnyugodtabb ütemben, hallgatva az érzéseket. Ahogy egy kellemes meleg kiömlik az ágyékba, gyorsíts fel.

Maszturbációs technikák férfiaknak

1. Súrlódás a tenyéren
Fogja meg az egyik kezével az alapnál lévő felállót, és dörzsölje a tengelyét és a fejét a másik nyitott tenyeréhez. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a érintkezési pont folyamatosan változik, a stimuláció váratlannak, változatosnak és gyorsan orgazmushoz vezet.

2. Süllyedés-emelkedés
Egy másik módja annak, hogy diverzifikálja a stimulációt. Fogja meg a kakast az alapnál egy ökölbe, nyomja meg és csúsztassa fel a fejhez. Amikor eléri a végét, bontsa ki az öklét úgy, hogy a hüvelykujja az alján legyen, és menjen le a pénisz aljára. Ismételje meg a mozdulatokat, fordítsa meg az öklét felfelé és lefelé.

3. Fejés
Fogja meg a péniszt az alapnál bármilyen kényelmes módon – például ökölben vagy a mutató- és hüvelykujjujjak gyűrűjében. Csúsztassa a kezét a pénisz fejére, mintha megpróbálna “tejet” készíteni belőle. Amikor eléri a fejét, csoszogtassa meg az ujjait, és ugyanakkor fogja meg a szerv alapját a másik kezével. Mondd ki még egyszer. Alternatív karok, fokozatosan felgyorsítva a tempót.
Egyébként a “fejés” technikája kulcsfontosságú a zselézésben. Ez a fizikai stimuláció módszerének neve, amelyet egyes optimisták a pénisz nagyítására használnak.

4. Az oldalon
Feküdjön az oldalára, nyomja a térdét a gyomrához. Azáltal, hogy a felső lábát magad felé és távolodtól mozgatod, képes leszel stimulálni a pénisz tengelyét és fejét. Amikor az izgalom tapinthatóvá válik, egyenesítse ki és nyújtsa ki a lábát, tekerje a karját a maga köré, és a csípőjét mozgatva fejezze be a folyamatot.

5. A gyomrában fekve
Feküdjön az oldalára, szorítsa össze a kezét a fejhez közelebb. Ezután fordítsa meg a gyomrát, hogy az ökle a matracon nyugszik. Kezdjen el belépni a kezedbe, mint a normál szexnél – mozog a csípőd.

6. A zuhany alatt
A zuhanyfejes játékok nem csak nőknek valók. Vegyünk egy zuhanypermetezőt, közvetlen meleg vízsugarakat a pénisz perineumába, szeméremcsontjába, alapjába és törzsébe, herékbe. Körkörös mozdulatokat kell tennie, hogy elkapja a legkellemesebb ütemet, és észlelje a legérzékenyebb pontokat. Amikor az izgalom elviselhetetlenné válik, anélkül, hogy letennéd a lelketeket, segíts magadon szabad kezetekkel.

7. Játékokkal
A legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőség egy férfi maszturbátor. Több tucat típusa van: hüvelyi és orális szex szimulálására szolgáló modulok, kézi és automatikus, fűtéssel és reális hanggal. Csak menjen el egy szexboltba, kérje meg, hogy mutassa meg a választékot – és a maszturbációja soha nem lesz ugyanaz.

8. Párna
Helyezze a két párnát egymás mellé, szorosan egymáshoz nyomva, és helyezze a köztük lévő résbe. Kezdje el mozgatni a csípőt, mint a normál nemi közösülésben, és ugyanakkor nyomja meg a párnákat a kezével, különböző szögekben eltolja őket, és állítsa be az üreg mélységét.
Ne feledje: az ilyen maszturbáció után a párnahuzatokat meg kell változtatni.

9. A szex elemeivel
Prosztata. Ehhez óvatosan vizsgálja meg ujjaival (kenés kötelező!) a végbélnyílás közelében lévő területet, fokozatosan behatolva a végbélnyílásba. A prosztata körülbelül 5 centiméter mélységben található, a szeméremcsont oldalán. Érintéssel könnyű meghatározni – ez egy kis lekerekített dudor.
Óvatosan és óvatosan masszírozza a prosztatát simogató mozdulatokkal felfelé és lefelé. Szabad kezével simogathatja a heréket és a péniszt, hogy növelje az izgalmat.
Ha kényelmetlenül érzi magát az ujjával, próbálja ki a stimulánsokat – ezek az apró vibrátorok, amelyek a férfi testhez igazodnak, bármely szexboltban megvásárolhatók.

Maladaptív maszturbáció

A szexológusok a maszturbációt helyes (adaptív) és helytelen (maladaptív) részre osztják. Nem vagyunk támogatói ennek a megközelítésnek, és azonnal fenntartunk: nincs semmi baj azzal a képességgel, hogy orgazmust érjünk el a maszturbáció során bármilyen kényelmes módon az Ön számára.

Az adaptív maszturbáció olyan készségek alakulnak ki, amelyek később felhasználhatók az orgazmus elérésére a partnerrel való szex során. A maladaptív maszturbációval éppen ellenkezőleg, a szexuális interakció szokásai és mintái alakulnak ki, amelyeket nehéz vagy akár lehetetlen integrálni a partneri szexbe.

Általában beszélhetünk maladaptív maszturbációról abban az esetben, ha az orgazmust a csípő és a gluteális izmok szorításával vagy a lábak egyidejű izomfeszültséggel történő nyújtásával érik el.

A “maladaptív” módszerek magukban foglalják a csikló stimulálását is egy vízsugárral. Először is, a stimuláció jellege miatt, amely nem reprodukálható a fürdőszobán kívül, másrészt a hőmérsékletkülönbség miatt (leggyakrabban a nők melegebbé teszik a vizet, vagy fordítva, hűvösebbé teszik a szokatlan érzések miatt). Ebben az esetben a “Híd” technika segítségével átképezheti. Először is hozzá kell adnia a stimulációhoz egy vízárammal a csikló klasszikus simogatásait, és az orgazmus kezdete előtt zárja ki a vízzel történő stimulációt, és csak súrlódást hagyjon az ujjakkal.

Ha elégedett azzal, ahogyan orgazmust kap, és nem aggódik miatta, akkor nem kell átképeznie. A partnerszexben megpróbálhatja integrálni azokat a pozíciókat, amelyekben a csípő kompresszióját utánozni lehet.

Például egy nő a hátán, térdét a mellkasához húzza, és keresztezi a bokáját. Vagy egy nő, aki a gyomrán fekszik és kinyújtja a lábát, egy férfi a tetején – ebben a helyzetben szimulálhatja a fenék tömörítését. A szeméremcsont alá párnát helyezhet, hogy felemelje a fenéket és további súrlódást hozzon létre.

Javasoljuk az Örömszerzés pároknak cikket [Szex Dr] és Dali Nagy maszturbátor – Férfiak és a maszturbálás – Az önkielégítés egyszemélyes játék.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mű végbélnyílás és valósághű popsi, mindkettőt megkaphatod

Análszex kedvelő vagy, de nem tudod kiélni vágyadat? Kellene egy egy mű végbélnyílás vagy egy igazi [...]

Boom Boom potencianövelő, magabiztosság és kemény erekció amikor akarod

Boom Boom potencianövelő, Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. A Boom [...]

A felcsatolható szexjátékok, straponok különféle típusai nőknek és férfiaknak

Azok, akik a BDSM szex stílusában szeretnének megbolondulni, napról napra egyre inkább egyre inkább elcsendesednek, [...]

Vibrátor vásárlás, tippek és használat, nagy vibri tanácsadó

Nem minden lány, még akkor sem, ha tökéletesen ismeri a testét, és világosan érti, mire [...]