Mészáros Dóra melléről és fenekéről nyalnak az egyetemisták

Az olaszországban élő magyar pornósztár Kocsis Brigitta, művésznevén Brigitta Bulgari szexbotrányához hasonló szex sztorija legutóbb Mészáros Dórának, pornósként Dorothy Blacknak volt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Wigner Jenő Kollégiumában megrendezett műsorai kapcsán. A sztriptíztáncos diákok előtt vetkőzött le az intézmény falai között, ami alaposan megosztotta az egyetemi vezetést. Mivel azonban a kollégium házirendje nem tartalmaz semmilyen, közszemérmet illető tiltást, az ügyből maximum erkölcsi kérdést csinálhattak a háborgók.
A Blikk szexbotrányként hozza azt a sztorit, ami arról szól, hogy Mészáros Dóra fellépett a klubban. A fellépésről természetesen videó is készült, ahogy Mészáros Dóra fellépéseiről általában. A felvételen jól látszik, hogy a Roller Club vendégei a teljes vetkőzés után Mészáros Dóra melléről, illetve fenekéről fogyasztanak tejszínhabot. Egy korábbi buliról képeket találni az interneten: a farsangi bulin szintén fellépett egy sztriptízáncos, ő a rúdon pörgés mellett egy gyöngysorral szórakoztatta magát és a nézőket. Az oktatókat megosztja, hogy a kollégium kocsmájában sztriptízesek lépnek fel, az egyetem vezetősége a napokban dönti el, hogy felelősségre vonják-e a néhány napja előkerült videók után a bulik szervezőit. Mészáros Dóra a Blikknek elmondta, rendszeresen hívják egyetemi estekre, kollégiumokba, de ezek nem orgiák, hanem teljesen hétköznapi estek, amelyekről számlát is ad a szervezőknek.

[Videók] Mészáros Dóra retró képek – Mészáros Dóra pornóvideók – Mészáros Dóra néger fasszal


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből. Ha szexshop erotikus kellékről bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor [...]

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy [...]

Puha pöccsel még ne legénykedj, csak ha már tartósan kemény vagy

A pasik szexuális működése potenciazavar miatt sokszor visszaesik, zavarok lépnek fel. A tesztoszteronszint csökkenése miatt [...]