Amatőr pornóban privát dugáson, Pálinkás Anett

Jellemző tendencia az amatőr, home jellegű tartalmak növekvő népszerűsége. Ennek oka lehet, hogy könnyebb azonosulni az olyan szereplőkkel, akik inkább átlagos külsejűek. Ami ellentmond annak, amiért a pornószínészek akár mesterséges eszközökkel is rájátszanak azokra a testi adottságokra, másodlagos nemi jellegekre, amelyek a magas vágyszintre utalnak.

Szexpláza amatőr pornósok a plázacicák privát casting dugáson. Pálinkás Anett műfasszal és a fotós nagy faszával bizonyította, hogy szereti a szexet.

      

Szexpláza backstage pornóképek: Ha tetszenek Pálinkás Anett, Anett (Suzanne néven) plázacica második privát análszex beavatásán készült képek, vagy a többi plázacica, akkor a teljes tagi tartalom mellett megnézheted Anett castingján készült több száz fotót, seggbedugást és mélytorkos szopást, szájbaélvezős videóval. Privát castingról videók itt. Töltsd le a plázacicákkal készült a 25 DVD film összes jelenetét, ahol ő is és a többi lány is szerepel mindenféle pornó jelenetben! Jelszó kérése és Belépés.

A média az elmúlt évtizedekben átvette a közvetlen környezet szerepét, így olyanokkal hasonlítjuk össze magunkat, akiket benne látunk, márpedig ott előre, gondosan kiválogatott személyek jelennek meg. Nem csak intellektuális képességeik, de külső megjelenésük alapján is válogatott emberek. Ez a pornóban nyilván fokozottan így van. Az azonosulást ez nem zárja ki, tegyük fel, hogy egyszeri nézőként megnézek egy pornófilmet egy gyönyörű női szereplővel, ebben a helyzetben lehetőségem nyílik elképzelni, milyen lenne vele, akit amúgy soha nem kaphatnék meg. És ez adhat olyan érzést, mintha kicsit helyettem is ott lenne az a pornószínész.

Az, amivel összehasonlítjuk magunkat, a magazinok, reklámok mintája folyamatos önleértékelést okoz. Az átlagnál sokkal szebb emberek, nőiesebb nők és férfiasabb férfiak képezik az összehasonlítás alapját. Ezt figyelembe véve nem meglepő, ha az ember elfordul a túltenyésztett mintától és inkább az átlagosat kezdi keresni, lehet ez egy önvédelmi mechanizmus is.
Másrészt az is benne lehet, hogy a profi pornófilmek nagyon nem a realitásról szólnak, ez még nagyobb motiváció lehet a pornófogyasztásnak az ebbe az irányba való eltolódására, reális dolgokra vágynak az emberek, hasonló lehet a mozgatórugója a valóságshow-k népszerűségének is. Ami engem érdekelne az az, hogy milyen különbségek vagy hasonlóságok vannak a férfi és a női ízlésben.

Az előfeltevésem az lenne, hogy bizonyos tartalmak a nők, bizonyos tartalmak a férfiak számára lehetnek érdekesek. Összességében az egész téma egyértelműen kutatásra érdemes, sok fontos és megválaszolatlan kérdést vet fel. Valószínűnek tartom, hogy ilyen jellegű vizsgálódásra a közeljövőben az egyetem berkein belül is sort kerítünk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak?

Felcsatolható műpénisszel hogy lehet örömet adni a férfinak, amikor nő dug férfit. A szexben passzív [...]

A felcsatolható szexjátékok, straponok különféle típusai nőknek és férfiaknak

Azok, akik a BDSM szex stílusában szeretnének megbolondulni, napról napra egyre inkább egyre inkább elcsendesednek, [...]

Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort

A japán tinilányok is szeretik a vibrit. Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort, igaz ők [...]

Szexi fehérneműk, erotikus jelmezek, amiktől vadulnak a férfiak

A sex shop üzletünkben erotikus, szexi ruhák széles választékával is várjuk vásárlóinkat. A Szexshop Budapest [...]