Bodó Kibédi Mónia volt Victoria Swinger pornósztár

A magyar pornósok híresek voltak a világban, mert kevés pénzért mindent bevállaltak. Ma már a románok, csehek, orosz és ukrán lányok azok akik fillérekért bármit megtesznek a szexben. Bodó Kibédi Mónia volt Victoria Swinger pornós, ingyenes pornóképek itt.

Polgári nevén Bodó Kibédi Mónika megosztotta a magyar pornósok véleményét, sokan azt mondták, hogy hamisított teszttel is dolgozott. Bodó-Kibédi Mónika művésznevén Victoria Swinger megdugva a Szexplázában ahol így Plázacica lett.

A pornó forgatáson szopnia kell, és rendesen megkapja a faszt a szájába és a pinájába. Backstaege képek szájba élvezés, és gecinyelés perverziók, seggbe baszás. Kovi egyik nagy kedvence Michelle Wild, Victoria Swinger intrikus volt néha, egy másik híresség meg flegma. A férfiak meg sokat képzelnek magukról. Pedig a szünetben kell nekik segíteni, hogy munkába állhassanak. Videók és pornóképek a 190 fotóból álló galériában itt.

bodo_kibedi_monika_szajba_gecizve

Bodó-Kibédi Mónika, Victoria Swinger pornózó magyar barátnőit itt nézheted meg. További amatőr és profi lányok, pornós ribanc casting Szexpláza pornózásra – Szexpláza havi pornósok – 25 pornó DVD magyar szereplőkkel, töltsd le most – Pornós lányok a Szexplázában, és minden újdonság itt követhető. Bodó-Kibédi Móni bemutató szoft fotók a pornó előtti fotózásról, a teljes galériát itt nézheted.

Győzike kétmilliót ad Victoria Swinger titkos pornófilmjéért

Kétmilliós kikáltási áron akarják elárverezni a legfényesebb magyar pornócsillagról, Victoria Swingerről készült, sosem látott videofelvételeket. Az aukciót az interneten, a szőke felnőttfilm-színésznő egykori szerelme, Swingerpapa hirdette meg.

– Öt évig éltünk együtt Victoriával, emellett munkakapcsolat is kialakult közöttünk. Én faragtam belőle sztárt és én készítettem el a hivatalos honlapját, ezek a felvételek is oda készültek, de miután megromlott a viszonyunk, még számítógépre sem írtam át az anyagot, kazettán van az egész. Egy interaktív DVD-t is terveztünk belőle, ez az ötlet is szertefoszlott, így mindössze egyetlen példány létezik a kazettából, amelyen tíz jelenet szerepel. Ezek között van szóló és fiúval készült képsor is – magyarázta Swingerpapa, aki szeretne minden szálat elvágni, ami még összefűzi egykori kedvesével. – A film teljes jogát átadjuk, azonban egyvalamit kikötöttünk: a képsorok Magyarországon nem hozhatóak forgalomba.
Győzikét felháborítja, hogy kiárusítják a Victoriáról készült felvételeket. A showmant köztudottan plátói szerelem fűzi a pornókirálynőhöz, ezért hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni.

– Bármennyibe is kerül, nekem kell az a kazetta – jelentette ki határozottan az RTL Klub sztárja. – Az én Victoriámat senki más ne lássa ezeken a felvételeken, csak én. Nem akarom, hogy lejárassák. Felhívom Swingerpapát, hogy megegyezzünk.
Természetesen megkerestük Bea asszonyt is, hogy megtudjuk, mit szól férje legújabb beruházásához.

– Azt hittem Győzi zsugoribb annál, hogy ennyiért vegyen pornófilmet – hüledezett a sztáranyuka. – Bár láttam már néhány hasonló produkciót, engem egyáltalán nem érdekelnének a Victoriáról készült felvételek. Azzal csinálja és ott, ahol akarja. Ha Győzi hazahozza a felvételt, kivágom a házból, vagy elégetem.

Victoria Swinger nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Swingerpapa azonban azt üzeni a salgótarjáni showmannek: ha komolyan érdekli az üzlet, keresse meg.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Sex shop üzletek és áruk, az INTIM CENTER az első és legjobb

Sex shop online üzletek, és új áruk nagy választéka a bejegyzésben! Lányoknak, nőknek: Légy olyan, mint [...]

Felcsatolható dildó és álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján

Felcsatolható dildó, sokak szerint műpénisz vagy műfasz és egy álarc szexkellékek Hornyák Viktória castingján. Az [...]

Vibri kell minden nőnek, hogy egy se legyen kielégületlen

A vibrátornak vibri a beceneve. Rengeteg formájú, méretű és anyagú vibrátort lehet kapni, ami nagyon [...]