Nagy faszokkal és brutális dildókkal is elbánt Alács Veronika

Alács Veronika fitnesz modell pornózott a Szexplázában. Pornós leszbikus barátnőjével hatalmas műfasszal játszdoztak.

Erről pornóképek és szexvideó készült. Alács Veronika pinájába mennyire fér bele a műfasz, azt megtudhatod itt. Alács Verionika Mazurek Melinda vagináját is megdugja ezzel a szexshopban vásárolt extrém dildóval.

   imagebam.com  imagebam.com imagebam.com

Alács Veronika brutális dildóval pénzért dolgozik barátnőjévet a Szexpláza forgatáson bejegyzés itt. A további pornózó lányokat itt nézheted meg.

A nagy dildók

Az úgynevezett óriás falloszok, nagy dildók a férfiasság prototípusa, amely lenyűgöző méretekkel rendelkezik. Erogén zónák mély és terjedelmes masszázsára használják. Nem kezdők vásárolják őket, hanem tapasztalt felhasználók, akik képesek értékelni ennek az élvezeti tárgynak a méretét és a cselekvési tartományát.

Ha korábban nem gyakorolta a nagyított formátumú termékek használatát, akkor mielőtt hatalmas vibrátort (falluszt) vásárolna, ismerkedjen meg részletesen annak jellemzőivel, és válassza ki a legmegfelelőbbet:

Ügyeljen a paraméterekre: az eszközök átmérője gyakran 4-8 cm (néha még magasabb is), hossza pedig elérheti a 40 cm-t.

Megjelenés: az intim eszközök reálisan kivitelezhetők és nemi szervnek tűnhetnek, vagy éppen ellenkezőleg, nem hasonlítanak rá.

Forma és felület: A sima fejű és szárú óriás vibrátorok alkalmasak lesznek a kezdeti kísérletezésre, ami megkönnyíti a kényelmes behelyezést. Az izgalomra vágyók a hullámos szerkezetet részesítik előnyben. A súrlódás miatt növeli a stimuláció intenzitását és növeli az erotikus élmények fényességét.

Ne feledkezzünk meg a biztonságról: jobb, ha egy limiterrel felszerelt nagy vibrátort választunk. Ez lehet a herezacskó és annak utánzata, tapadókorong vagy lapos talp. Mindezek a tulajdonságok segítik a játék irányítását, és megakadályozzák a szükségtelenül kockázatos behatolást.

1 Jasmin033.JPG1 Jasmin034.JPG1 Jasmin035.JPG1 Jasmin036.JPG1 Jasmin037.JPG1 Jasmin038.JPGJasmin001.JPGJasmin002.JPGJasmin003.JPGJasmin004.JPGJasmin005.JPGJasmin006.JPGJasmin007.JPGJasmin008.JPGJasmin009.JPGJasmin010.JPGJasmin011.JPGJasmin012.JPGJasmin013.JPGJasmin014.JPGJasmin015.JPGJasmin016.JPGJasmin017.JPGJasmin018.JPGJasmin019.JPGJasmin020.JPGJasmin021.JPGJasmin022.JPGJasmin023.JPGJasmin024.JPGJasmin026.JPGJasmin027.JPGJasmin028.JPGJasmin029.JPGJasmin030.JPGJasmin031.JPGJasmin032.JPG

Vásároljon nagy vibrátort vagy dildót

Amikor megszólítjuk azokat a párokat, akik nagy didót, falloszt vagy vibrátort szeretnének vásárolni, mindig hangsúlyozzuk, hogy az üzemeltetés során különös odafigyelést igényel.

A fájdalom elkerülése érdekében a játék bármely szakaszában mindkét fél komoly koncentrációja szükséges. Azonnal le kell állítania a hatást, ha a helyzet úgy kívánja.

Ahhoz, hogy sikert érjen el ebben a szokatlan gyakorlatban, vegye igénybe az előjátékot. Az emancipáció segít ellazítani a szükséges izmokat, és csökkenti a kellemetlen érzések valószínűségét.

Vigyen fel bőséges mennyiségű síkosítót mind a készülékre, mind a stimulált területre, hogy biztosítsa a jó siklást, amely biztosítja a nyálkahártya épségét.

1 Jasmin035.JPG2 Linda_Shane052.JPG503.JPGjasmin_es_linda_shane_006.JPGjasmin_es_linda_shane_011.JPGjasmin_es_linda_shane_018.JPGjasmin_es_linda_shane_023.JPGjasmin_es_linda_shane_030.JPGjasmin_es_linda_shane_035.JPGjasmin_es_linda_shane_042.JPGjasmin_es_linda_shane_047.JPGjasmin_es_linda_shane_054.JPGjasmin_es_linda_shane_059.JPGjasmin_es_linda_shane_066.JPGjasmin_es_linda_shane_071.JPGjasmin_es_linda_shane_078.JPGjasmin_es_linda_shane_083.JPGjasmin_es_linda_shane_096.JPGjasmin_es_linda_shane_102.JPGjasmin_es_linda_shane_109.JPGjasmin_es_linda_shane_117.JPGjasmin_es_linda_shane_119.JPGjasmin_es_linda_shane_125.JPG

Ha nem tartja be ezeket a szabályokat, világosan meg kell értenie az ilyen jellegű szexuális kapcsolatból eredő sérülésekkel és egészségkárosodással kapcsolatos kockázatokat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexuális játékok egy házaspár számára: ezeket kell kipróbálni

Mennyire fontos számodra a szex sokszínűsége, kedves barátaim? Értelmetlen elbújni: mindannyian unatkozunk a monotonitással. Nem [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER Budapesten, minden nap nyitva tart

Miért van szükségünk szexboltokra? A szex mindig is jelentős téma volt az emberi kultúrában és [...]

Az INTIMCENTER.hu szexkellékeivel új dimenzióba kerül a nemi életed

Legyen a szex minél jobb! A nők 60%-a csak megjátssza az orgazmust. Nagy hiba. Ha [...]

Szexshopból mindenképp vásárolj ajándékot kedvesednek, hisz te is élvezője leszel!

Mit vegyek ajándékba vagy magamnak egy árukkal teletömött sexshop boltban, vagy online sexshop webáruházban? Kinek [...]