Nagy mellek imádata Balogh Zsanett pornó castingon a Szexplázában

Tökéletesen megfelelt a nagy mellű fiatal lány Balogh Zsanett, a pornó castingon a Szexplázában. Rászabadították a nagyfaszú magyar fiúkat, és megkúrták, szopatták, seggbe kúrták több pornófilm jelenetében.
A férfi a mellért mindent megtenne. Megtenné a mindent a darázsderékért, a csúcsformás, eredetileg nyilván egy hadászati bunkerbe elzárt, svájci mérnökök által megtervezett popsiért is – harapna, ölne, vérben gázolna szügyig, ezekre egyébként hozhatnánk akár konkrét példákat -, de mára valahogy úgy alakult, hogy a mellehúsa, a nagy kebel lett az, ami a közfelfogás, a társadalom zsigerei szerint legfőképp számít.

Mi lehet az oka a nagy mellek iránti olthatatlan férfiúi vágynak? Egyes brit tudósok a fokozottabb tejtermelés felé terelnek: szerintük az őshapsi óta azért nyomulunk a keblesebb asszonyra, mert az, méreteiből fakadóan több, táplálékkal képes majd ellátni szerencsés utódait. Elméletnek szép ez, már csak azért is, mert rámutat, miféle marha a férfi: a nagy mell ugyanis, mivel nagyobb részt zsírszövet, nem ontja magából a mannát. Magyarul a kicsi éppúgy jóllakat.

Balogh Zsanett pornó castingon a Szexplázában ahol plázacica lett, a teljes sorozatot itt nézheted meg. Az egyik legnézettebb szexjelenetet csinálta a nagycsöcsű csaj.

Mire jó a mell?

A mellek legfontosabb biológiai szerepe egyértelmű: az utódok táplálása. Egyes tudósok szerint a szexuális vonzalom a mellek iránt egyfajta mellékhatás. Larry Young, az Emory University professzora úgy véli, hogy a szoptatáskor erősödő anya-gyermek kapcsolatért felelős folyamat a párok közti kapcsolatot is erősíti. Ennek eredménye, hogy a férfiak ugyanúgy rajonganak a mellekért, mint a kisbabák.
Szoptatás alatt a nők mellbimbóinak stimulálása során a csak “szerelmi drognak” nevezett oxitocin szabadul fel, és az anyák emiatt sokkal több figyelmet és törődést tudnak a baba irányába fókuszálni. Kiderült, az embereknél ez a jelenség nem csak az utódok esetében igaz.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com.

A mellbimbók izgatása a nők jelentős többségében növeli a szexuális vágyat ugyanazokat az agyi területeket aktiválva, mint a vaginális és klitorális stimulálás. Szex közben, a mellek izgatása során ugyanúgy oxitocin szabadul fel, mint szoptatáskor, és a nő ugyanúgy fókuszálja figyelmét a partner felé, arra sarkallva, hogy sokkal mélyebben kötődjön hozzá. Más szavakkal a férfiak a mellekkel történő játszadozás során sokkal kívánatosabbá teszik magukat a partnernők számára. És természetesen az evolúció során a férfiakban kialakult a vágy, hogy ez így legyen. A mellek iránti kitüntetett figyelem ezért a férfiaknál már pubertáskorban jelentkezik.

balogh_zsanett_casting


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális öklözés fisting szex

Azok az emberek, akik popsival játszanak, gyakran nagyszerű szórakoztatók. Megmagyarázható. A hátsó ajtóban sok idegvégződés [...]

Állni fog a cerka az tuti, top cikkek POTENCIANÖVELŐK témában

Gondold el, hogy lazán, jókedvűen, mindenféle stressz nélkül várod a szexet. Magabiztos vagy, aggodalmak nélkül! [...]

Szexshop cikkek és bejegyzések az Intim Center szexbolt oldaláról

Az erotikus üzletek polcain bemutatott áruk hozzájárulnak az új érzéki érzések mélységébe való merüléshez, segítenek [...]

Nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében

Minden második nőnek van vibrátora. A nyuszi vibrátorok a legkedveltebbek a nők körében. Miért? Mert [...]