Szex,  Szex Dr

Az emberi sperma a nemi élvezetek folyékony eredménye

A tudósok azt javasolják a férfiaknak, hogy gyakrabban szexeljenek! A legújabb tudományos kutatások szerint nagyjából 600 millió éve alakulhatott ki az emberi hímivarsejtek termeléséért felelős egyik gén, mely nemcsak nálunk, hanem a halakban, a legyekben, a rovarokban, sőt még a tengeri gerinctelenekben is megtalálható.

Ez a legelső bizonyíték arra nézve, hogy hímivarsejt-termelő képességünk igen ősi, a spermagén pedig az állati evolúció kezdete óta változatlan formában maradt fenn.

A szexszel összefüggő gének a divathoz hasonlóan változnak – a természetes kiválasztódás miatt erős nyomásnak vannak kitéve a minél sikeresebb szaporodás érdekében. Van azonban egy, amely funkcionálisan csaknem 600 millió éve állandó maradt: ez a Boule nevű gén, amely a hímivarsejtek termeléséért felelős. A gén csaknem az összes ma élő állatban megtalálható, és nagyrészt változatlan formában maradt fenn a kialakulása óta eltelt időszakban… A teljes cikket itt olvashatod el.

kurvakra_elvez_a_ferfi

A tudósok szerint a szex minden nap javítja a sperma minőségét és aktívabbá teszi a spermát. Egy alacsony termékenységű férfiak tanulmánya kimutatta, hogy a heti egy héten keresztül történő magömlés javítja a sperma minőségét.

A termékenységi tudományos konferencián az ausztrál tudós azt tanácsolta minden férfinak és nőnek, hogy legalább két -három naponta szexeljenek. Az előzetes teszteredmények azt mutatják, hogy ez a gyakorlat pozitív eredményeket hoz.
160 férfi megfigyelése lehetővé tette a tudósok számára, hogy jobban megértsék, hogyan javul a sperma minősége. A konferencián elmondták, hogy a kísérletekben részt vevő tíz férfi közül nyolcnak egy héten belül 12% -kal csökkent a spermium DNS -hibája.

Bár ezen a héten a spermaszám 180 millióról 70 millióra csökkent, a férfiak továbbra is megtartották termékenységüket. Ugyanakkor a spermiumok aktívabbak lettek.
Meddőségi kezelés – A tudósok szerint minél tovább van a spermium az ember heréiben, annál nagyobb az esélye annak, hogy a DNS megsérül.

Továbbra is kiderül, hogy a napi szex előnyös -e azoknak a férfiaknak, akiknek nincs problémájuk a megtermékenyítéssel. Arra azonban figyelmeztet, hogy a túl hosszú ideig tartó napi szex – például két hét – túlságosan csökkenti a spermaszámot.
A megállapítások szereint a spermiumok befolyásolhatják a termékenységi kezelést. Manapság a férfiaknak általában azt mondják, hogy tartózkodniuk kell a szextől pár napig a spermiumok számának növelése érdekében.

Le lehet nyelni a spermát?

Előbb vagy utóbb minden nő felteszi magának ezt a pikáns kérdést: “Nyeld le vagy ne”. És a lényeg itt nem a nevelésben vagy az életszemléletben van, nem abban, hogy szükséges -e vagy sem, hanem abban, hogy “tetszeni fog -e az emberének”. Gyakran előfordul, hogy a nők ezt nem azért teszik, mert ez egy nagyon kellemes eljárás, hanem mert vad örömöt szerez egy férfinak, ez egyfajta megnyilvánulása az iránta érzett szeretetének. És még ha ez nem is mindig esztétikus, ízletes és kellemes, a nők ezt azért teszik, hogy megmutassák, hogy teljesen és teljes mértékben szeretik az emberüket. És bár felbosszanthatja a férfiakat, ez igaz.

Először nézzük meg, miért szeretik a férfiak, ha egy nő csinálja?

Először is, ez a legmagasabb fokú intim, fizikai és akár spirituális intimitás. A legtöbb férfi a sperma lenyelését egész testének, illatának és ízlésének elismeréseként tekinti. A férfi így érzi, hogy ő az egyetlen nő számára. Férfinak érzi magát, és ez földöntúli örömet okoz neki. Másodszor, míg egyes férfiak a sperma lenyelését valami különlegesnek tartják, addig mások hajlamos nők munkájának tekintik. Ezen kívül vannak olyan férfiak, akik egy nő iránti nagy tiszteletből kategorikusan ellenzik ezt az intim eljárást, ezek régi iskolások és konzervatívok. Bár, mint mondják, hány ember – annyi vélemény, és még a konzervatívok is különbözőek.

A sperma lenyelésének előnyei vagy ártalmai egy nő számára

Most nem lenne felesleges megvitatni a spermiumok lenyelésének ártalmait és előnyeit. Ezt a terméket régóta szinte gyógyító tulajdonságokkal ruházták fel. A közhiedelem szerint a spermiumok segítségével elveszítheti a gyomor -bél traktus problémáit (beleértve a vastagbélgyulladást, a bélgyulladást). De ez nem így volt, mert egyes szakértők azt állítják, hogy ez káros lehet a májra. Ezért világosan meg kell érteni, hogy mi a spermium. A sperma nem más, mint fehérje keverék. Ezenkívül nagyon jól emészthető a gyomor -bél traktusban. Még nem bizonyított és tesztelt, hogy gyógyít -e, de az a tény, hogy megtartja a vitalitást egy nő számára, jelen van. Van egy vélemény, hogy a sperma jótékony hatással van a bőrre, rugalmassá, ragyogóvá és tónusossá teszi.

De ne felejtsük el, hogy az előnyökkel együtt ez a termék bizonyos veszélyt is hordoz, mert a nemi betegségek terjedésének kockázata a spermium lenyelése során még nagyobb, mint a normális közösülés során. És itt bármit elkaphat, a szifilisztől az AIDS -ig. Itt csak azt tanácsolhatja, hogy csak olyanokkal vegyen részt ilyen élvezetekben, akiket jól ismer (szexuálisan), vagy egyszerűen fogalmazva, állandó szexuális partnerével.

És végül, egy kicsit ennek a folyamatnak az ízéről. Észrevették, hogy a sperma íze valóban más, és ez közvetlenül attól függ, mit evett a partnere előző nap. Ha nem tetszik a partnere spermájának íze, ne essen kétségbe, mindig van kiút. Ebben a helyzetben mindössze annyit kell tennie, hogy kedvesét édes gyümölcsös diétára helyezi. Az ananász itt különösen hasznos. Ugyanakkor célszerű kizárni az étrendből a kávét, az alkoholos italokat és természetesen a cigarettát.

De lenyelni vagy sem – minden nő maga dönt, de ha ezt a döntést hozza meg -, akkor a férfi nem közömbös iránta!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!