A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet fenntartani a férfiak szexuális egészségét? Hogyan lehet fenntartani a férfiak szexuális egészségét?
Ha összevetjük a párkapcsolati potenciazavarban érintettek és a problémát csak hírből ismerők csoportját, megállapítható, hogy a kapcsolat hosszúságának növekedésével egyenes arányban nő a merevedési zavart tapasztalók aránya is. Miközben a fél évnél rövidebb ideje kapcsolatban élők közül csak fele számolt be arról, hogy a potenciazavar okozott már életében gondot, addig az 5 évnél hosszabb ideje kapcsolatban élők között a zavarban érintettek aránya megközelíti a 80 %-ot.

A potencia blog is írja, hogy a potenciával kapcsolatos problémák megelőzhetők, ha időben gondoskodik az egészségéről. És minél hamarabb megteszi, annál kevésbé valószínű, hogy ilyen problémák előznek meg. Tehát, ha Ön vagy partnere férfi, ez a cikk mindenképpen hasznos lesz. Tehát itt van sok fontos módszer, amelyek segítenek Önnek vagy partnerének igazi macsónak érezni magát idős koráig:

Rendszeres szexuális kisülés. Nagyon szép módja a hatékonyság fenntartásának, nem igaz? Maszturbáljon és szexeljen hetente legalább kétszer, hogy még sok évig sorban maradjon.


Megfelelő táplálkozás. Unalmas, mondod, és igazad lenne. Unalmas, de nagyon hasznos! Az a tény, hogy a gerjesztés az erek állapotához kapcsolódik, és a zsíros, édes és sült ételek használata rontja állapotukat. Tartson egyensúlyt – enni több zöldséget és gabonát, csak néha lehetővé téve, hogy vacsorára káros legyen.

Aktív életmód. Menj sportolni, hogy a szex ne jelentsen komoly terhet a test számára, hanem örömet okozzon! Tehát sok éven át fejleszteni és fenntartani a kitartást.

Lemondani a cigarettáról. Az “Impotencia” szörnyű felirat nem hiábavaló a cigaretta csomagolásán! Egy ilyen rossz szokás több éve csökkenti az ember szexuális életét. Ha 60 év után szeretné élvezni a szexet – gondoljon a dohányzásról való leszokásra.Kegel gyakorlatok. Az egyetlen váratlan elem ezen a listán! Igen, az egészség megőrzése érdekében az ilyen gyakorlatok hasznosak a férfiak számára. Eddz álló, fekvő vagy ülő helyzetben, feszítve és lazítva a perineum és a végbélnyílás izmait egy bizonyos ritmusban. Minden nap gyakorolnia kell, fokozatosan növelve a mozgások számát és a tömörítési erőt.

  • POTENCIANÖVELŐ SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS  VÁGYFOKOZÓ SZEREK az Intim Center üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet.
  • RENDELÉS WEBSHOPBÓL LIBIDÓ ÉS POTENCIANÖVELŐk  az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

Ha nem áll készen arra, hogy helyesen étkezzen, vagy feladja a cigarettát, sietünk, hogy megnyugtassuk: a rendszeres szexuális élet a férfiak egészségének fő titka! A potencia infók szerint a legjobb asszisztens a maszturbátorok, amelyek több örömet adnak, mint a szokásos kézi munka, segítenek a kitartás képzésében és az érzékenység fenntartásában!

A férfiak szexuális életének egyik legijesztőbb mumusa, amikor nem jön a merevedés vagy „idő előtt” távozik a szexuális együttlét során. Szinte nincs olyan férfi, aki ne szembesült volna ilyen helyzettel legalább egyszer az életében. Mi történik azonban akkor, amikor férfiasságunk tartósan visszavonulót fúj…

A férfi potenciája miért fontos?

A férfi potenciája a férfiak szexuális életének minőségét befolyásoló egyik legfontosabb tényező. A potenciával kapcsolatos problémák jelentősen ronthatják a férfiak szexuális életét, és negatív hatással lehetnek a párkapcsolatra is. A férfi potenciája számos tényezőtől függ, beleértve a fizikai egészséget, a pszichés állapotot, és az életmódot. A fizikai egészséget tekintve a legfontosabb tényezők a következők:
– A szív- és érrendszeri egészség: A szív- és érrendszeri betegségek, például az érelmeszesedés, jelentősen növelik a potenciával kapcsolatos problémák kialakulásának kockázatát.
– A hormonális egyensúly: A hormonális egyensúly zavara, például a tesztoszteronszint csökkenése, szintén okozhat potenciazavarokat.
– A cukorbetegség: A cukorbetegség károsíthatja a húgycsövet és a péniszt, ami potenciaproblémákhoz vezethet.
– A prosztatarák: A prosztatarák a prosztata mirigy rákja, amely a férfiak szexuális funkcióit is befolyásolhatja.

A pszichés állapotot tekintve a legfontosabb tényezők a következők:
– A stressz: A stressz jelentősen ronthatja a férfiak szexuális teljesítményét.
– A szorongás és a depresszió: A szorongás és a depresszió szintén okozhat potenciazavarokat.
– A párkapcsolati problémák: A párkapcsolati problémák is negatív hatással lehetnek a férfiak szexuális teljesítményére.

Az életmódot tekintve a legfontosabb tényezők a következők:
– Az egészségtelen táplálkozás: Az egészségtelen táplálkozás, például a túlzott zsír- és cukorfogyasztás, növelheti a potenciával kapcsolatos problémák kialakulásának kockázatát.
– A dohányzás: A dohányzás károsíthatja az erek egészségét, ami potenciaproblémákhoz vezethet.
– Az alkoholfogyasztás: Az alkoholfogyasztás túlzott mértékű fogyasztása szintén okozhat potenciazavarokat.
– A mozgásszegény életmód: A mozgásszegény életmód növelheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, ami szintén okozhat potenciazavarokat.
– A potenciával kapcsolatos problémák számos tünettel jelentkezhetnek, beleértve a következőket:

A merevedés elérésének vagy fenntartásának nehézsége
– A korai magömlés
– A csökkent szexuális vágy
– A merevedés hiánya
Ha a férfiak bármilyen potenciaproblémával küzdenek, fontos, hogy forduljanak orvoshoz. Az orvos fel tudja mérni a problémát, és megfelelő kezelést tud javasolni.

A potenciával kapcsolatos problémák megelőzésére számos dolog végezhető, beleértve a következőket:
– Egészséges életmód folytatása
– Hetente legalább 30 perces mérsékelt fizikai aktivitás
– Túlsúly esetén fogyás
– Egészséges táplálkozás
– Dohányzásról való leszokás
– Alkoholfogyasztás mérséklődése
– Krónikus betegségek kezelése
– Pszichés stressz kezelése

A férfiak potenciája fontos része a férfiak szexuális életének és jólétének. A potenciával kapcsolatos problémák jelentősen ronthatják a férfiak szexuális életét, és negatív hatással lehetnek a párkapcsolatra is. Ezért fontos, hogy a férfiak figyeljenek a potenciájukra, és ha bármilyen problémát tapasztalnak, forduljanak orvoshoz.

Hogyan lehet szeretni a gyakori szexet?

Mi van, ha a partnernek sokkal gyakrabban van szüksége szexre? Hogyan lehet megtanulni pihenni, ha nincs vágy. És meg kell kényszerítenie magát, hogy kedveskedjen kedvesének? A legjobb potencianövelő szerek használata mellett, egyszerű tippek azoknak a pároknak, ahol a temperamentumok nem egyeznek.

Egyetérteni vagy sem?
El kell fogadnom a szexet minden alkalommal, amikor a partnerem akarja? Egy kapcsolatban milyen viselkedést kell “helyesnek” nevezni? Valójában még az útlevélben lévő bélyegző sem engedélyezi egy másik személy testének használatát.
Minden párnak megvannak a maga szabályai. És lehetetlen pontosan megmondani, hogy mi a norma és mi nem. Két embernek olyan kompromisszumot kell találnia, amely mindkettőjüknek megfelel különböző ügyekben. És a szex gyakoriságában is.

Fontos figyelembe venni mindenki igényeit, az egészségi állapotot, a hangulatot. És ideális esetben, amikor az intimitást mindketten akarják.

Mi van, ha nem akarod?
Az önmagad kényszerítése rossz hagyomány. A vágy nélküli megállapodás inkább hasonlít a nemi erőszakra, mint a szeretet cselekedetére. És így ha nem akarod, nem kell egyetértened. De mi van, ha nem akarsz folyamatosan?

Először is meg kell értenie az okokat, hogy mi történik. Ezek nagyon különbözőek lehetnek:
– Egészségügyi problémák. A gyengített potencia, a női betegségek, a hormonális zavarok apátiát és az érdeklődés csökkenését okozhatják. És meg kell vizsgálnia az ilyen okok azonosítását és megszüntetését.
– Stressz vagy depresszió. Az instabil érzelmi állapot és a vágy hiánya a mentális túlcsordulás jelei. És néha ki kell zárnia a súlyos jogsértéseket, konzultálnia kell egy szakemberrel, hogy mindent visszaállítson a normális állapotba.
– Súlyos fáradtság. Előfordul, hogy aludni akarsz, és nem szexelni. Ez gyakori helyzet a kisgyermekes családokban. És csak pihenésre van szüksége ahhoz, hogy érdeklődjön a szex iránt. Fontos, hogy megszervezzük a helyet, hogy nyugdíjba vonulhasson, és csak együtt tölthessen időt.
– Neheztelés, állítások. Felhalmozódnak, és a kommunikáció már nem hoz örömöt, hanem csak bosszant. A negativitás felülírja a szex iránti vágyat, és az intimitás néha még aljasnak és undorítónak is tűnik.
– Manipuláció. Amikor egy partner zsarolja a szexet vagy annak segítségével megpróbál némi előnyt szerezni, az bosszantó. Amikor minden nem a kölcsönös örömért, hanem megfélemlítéssel vagy alkudozással történik, az visszataszító.

De a fizikai és mentális problémák mellett különböző temperamentumok is vannak. Néha minden egy szálon van egy kapcsolatban, de valaki egy párban nem érzi a gyakori intimitás szükségességét, a másik pedig éppen ellenkezőleg, folyamatosan akarja. És akkor nehéz lehet mindent megoldani.

Ha problémák vannak a kapcsolatban, egy pszichológus segít megszüntetni őket. A fizikai problémák vizsgálattal és kezeléssel kezelhetők.

Hogyan lehetne másképp felébreszteni a vágyat?
Vannak olyan módszerek is, amelyek fokozzák a vágyat, amelyek nem igényelnek összetett cselekvéseket. Mindenki számára elérhetőek, érdemes kipróbálni őket. Az ilyen módszerek használata lehetővé teszi az “étvágy felépítését”, hogy az intimitás örömet adjon.

Gondolj a szexre. Naponta néhány percet szánjon arra, hogy fantáziáljon erről a témáról. Képzelje csak el a csókolózást, az ölelést és a közösülést. Ez serkenti az embert, és amikor a partner a közelben van, a vágy, hogy egyesüljön vele, kifejezettebb lesz.

Nézzen vagy olvasson erotikus történeteket. De közben ne maszturbáljon, és ne vigye magát orgazmusra. A cél az izgalom, és jobb, ha a döntőt együtt hajtjuk végre.

Találd meg az utat az orgazmushoz. Tegye úgy, hogy minden nemi közösülés orgazmussal végződjön. Ezután a folyamat vonzóbbnak tűnik. Ehhez használjon különféle szexuális játékokat, bárki befejezheti velük.

Kísérlet. Próbáljon ki valami újat, ne ismételje meg ugyanazt a forgatókönyvet. Mutasson be valami szokatlant: az öltözködéstől a BDSM-expozíciókig.

Próbáld ki a szextinget. Küldj egymásnak izgalmas üzeneteket és fényképeket. Aktivizáljuk egymás érdeklődését pikáns ajánlatokkal. Ez is “felmelegíti” az érdeklődést.

Megtanulhatja élvezni a szexet. De kellemesnek és emlékezetesnek kell lennie. És ez időt és erőfeszítést igényel. A szexuális játékokkal minden sokkal egyszerűbb, kiegészítik a történéseket, fokozzák az érzést, garantálják a megfelelő befejezést.

Sokan élnek a potenciazavarral, pedig nem kellene

Hogy  kommunikálnak egymással a problémáról az érintett párok? A pertnerek egyötöde a problémát nem beszélte vagy beszélné meg partnerével, mivel a potenciazavart kizárólag a férfi gondjának tartja. Szerencsére ez mégsem a többség véleménye, hiszen a legtöbben a pár közös ügyének tekinti a probléma megoldását. Sokan megpróbálták megbeszélni, de a megoldáshoz nem kerültek közel, ami érthető, hisz ez önmagában nem elégséges a merevedési zavar megoldásához. A megkérdezettek többsége szerint a partner nagymértékben tud segíteni a problémán, a nem érintettek közül még többen gondolják ezt.

A megbeszélés azonban csak az egyik vetülete a potenciazavarnak, viszonylag sokan, az ötödük számoltak be arról, hogy a pár férfi tagja a merevedési zavar miatt gátlásossá vált, és ez negatív hatással volt viszonyukra. Mások kapcsolatát azonban éppenséggel megerősíti a közösen viselt gond: a válaszadók az előzőhöz hasonló arányban nyilatkoztak arról, hogy kapcsolatuk elmélyült a potenciazavar hatására. Sokan állították azt, hogy a merevedési zavar nem változtatta meg párkapcsolatukat – ők tehát együtt élnek a merevedési zavarral, holott a párkapcsolat fontos része az örömteli szexuális élet, mely a zavar kezelésével újra természetessé válhatna.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexbolt és online szex shop kereső Budapesten és az országban

Szexboltot keresel, vagy megbízható intim szexshop webáruházat? A legjobb szexüzletek és szexwebshopok itt vannak összegyűjtve [...]

A legjobb potencianövelők – Kelemen Anna, Koncz Gábor, Lagzi Lajcsi tippek

Az egyik folyamatos szedésű szer, a Forever Man potencianövelő arcának kérték fel Koncz Gábort. A [...]

Szexuális termékek ajánlója pornósítva, Intim Shop Budapest

Szexuális termékek és segédeszközök ajánlója, Intim Center belvárosi szexshop üzlet és online webshop Budapest, Károly krt. [...]

A vad, elsöprő szex sok nő vágya, ha nem vagy képes rá használj potencianövelőt

Vad szex! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a vad szex. Ilyenkor előjön [...]