A gyerekgyilkos pornós nő Bradács Katalin Erzsébet így kényezteti a faszt

Megölte a kisfiát, majd lefotózta az élettelen kicsit Bradács Katalin ex pornós aki Katy Davis néven pornózott. A testet egy szupermarket kasszájának szalagjára tette. Döbbenetes részletek egy gyilkosságról.
A Blikk elérte azt azt az egyesületet, amelyhez a magyar anya, Katalin által meggyilkolt kisfiú, Alex édesapja fordult korábban segítségért. Az egyesület az anyával is kapcsolatban állt. Döbbenetes részletek derültek ki az emberi ésszel felfoghatatlan bűnesetről.
Mint megírtuk, pénteken az olasz sajtóban jelent meg először a hír, miszerint egy magyar nő megölte a gyermekét Olaszországban. Az ügy hátterében gyermekelhelyezési vita áll.

A nő a bírói végzés elől, – amely kimondta, hogy kétéves kifiát át kell adni az apának, -Olaszországba szökött a gyerekkel együtt. Ott a picit feltehetőleg késsel megölte, majd a halott csecsemőt egy szupermarket pénztárjánál lévő futószalagra helyezte. A láthatóan zavart nő orvosi segítséget kért, de akkor már hiába. A pici testén több szúrt sem volt A rendörök őrizetbe vették a 44 éves Bradács Katalint.

185_1000.jpg 186_1000.jpg 188_1000.jpg 212_1000.jpg 213_1000.jpg 215_1000.jpg 217_1000.jpg 218_1000.jpg 220_1000.jpg 223_1000.jpg

A Blikk elérte az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagját, Kalmár Lászlót, aki hosszabb ideje tartatja a megölt gyerek édesapjával – ő tagja is az egyesületnek – és a nővel is a kapcsolatot. B Katalin, miután egy késsel megölte kétéves kisfiát, Lászlónak küldte el a halott kicsi véres fényképét. László a fotók láttán ennyit bírt válaszolni: „egyetlen tanácsot adhatok, ne várd meg a rendőrséget”.

– A hosszú évek alatt sok mindent láttam már, de ez a fénykép, amely üzenet formájában érkezett bevallom: sokkolt. Én küldtem tovább az apukának, aki nem akart hinni először a szemének, de aztán miután a nő nagyobb fia felhívta és elmondta, hogy mit tett az anyja, szerencsétlen kénytelen volt elhinni. Ennek a tragédiának hosszú és fájdalmas előzményei vannak. Az apuka hiába kért a gyámügytől segítséget semmi nem történt. Aztán a rendőrség is csak egy feljegyzést készített, amikor bejelentette, hogy hiába van bírói végzése arról, hogy vele kell a gyereknek élnie az anya azonban eltűnt a picivel együtt. Akkor kellett volna kiadni nemzetközi körözést – fakadt ki Kalmár.

László tudomása szerint Bradács Kati felnőtt filmekben szerepelt mielőtt megismerkedett Norberttel. A baba hamar megfogant, mire megszületett a pár viszonya nagyon elmérgesedett. Gyakorlatilag azóta csatáznak, hogy kivel éljen a kis Alex. Ideáig az édesanyjával volt, de ezt most a bíróság megváltoztatta és kötelezte Katalint, hogy adja át az apukának a kisfiút. Norbert a megbeszélt időpontban el is ment a kicsiért, de a lakásban már csak volt párja és gyerek hűlt helyét találta.

A kis Alex meggyilkolása, a rendhagyó olaszországi utazás, a gyermek apjával való kapcsolat és a felügyeleti küzdelem nyomai. Minden nyom a 44 éves magyar nőhöz vezet, aki az első rekonstrukció szerint Olaszországba érkezett. A Perugia Today cikke:

Bradács Katalin Erzsébet, a 44 éves magyar nő, akit kétéves fia meggyilkolásával vádolnak, úgy döntött, hogy Olaszországba ér? Ez az egyik olyan kérdés, amelyen a Perugiai Ügyészség nyomozói azon dolgoznak, hogy olyan választ kapjanak, amely segíthet megérteni ezt az abszurd drámát, amely Città della Pieve falujában, Po ‘Bandinóban játszódott. A nő nem beszél, de az ügyvédjén keresztül korlátozta magát, hogy megismételje, hogy nem ő ölte meg Alexet, azt a picit, akivel múlt csütörtökön eljutott Chiusi toszkán városába. Olaszországban nincs családja, nincs munkája, a legidősebb fia külföldön él, és még interjúja sem volt a napirenden lévő munkáról. De itt Olaszországban, Chiusi-ban volt egy ismerőse, aki vendégszeretettel fogadta őt és a gyermeket. Bradács Katalin Erzsébet óta volt munkáltató egy évtizeddel ezelőtt egy toszkánai klubban dolgozott.

A kamerák képei szétszóródtak az Umbria-Toszkánát egyesítő területen, A Carabinieri szerezte, azt mutatják, hogy egyedül volt, és minden segítség, társaság nélkül elérte Po’Bandino elhagyatott házát. céltalanul, zavartan vándorolt, talán kétségbeesetten, amíg – amint azt játékok és különféle ruházat is mutatja, beleértve Alex véres ingét is – belépett ebbe a szerkezetbe, néhány száz méterre a szupermarkettől, ahol fia élettelen testét vitte segítségért. Kétségbeesett anya, egyedül és távol a családtól és a barátoktól. Itt tehát az a válasz arra a kérdésre, hogy miért mindenképpen döntő fontosságú ez az olaszországi utazás, amely inkább menekülésnek tűnik, mint átszállásnak, mint sokan mások.

Szexshop ajánló
Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás a szexüzletben: INTIM CENTER szexbolt és webshop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

A nyomozókhoz közel álló források szerint van egy ólom: egy gyermek hipotézise vitatott közte és apja között (aki külföldön, amikor a tények bekövetkeztek). Egy apa, aki a közösségi médián keresztül küldött fotón értesült a tragédiáról. Az utolsó teszteket végzik annak biztosítására, hogy a drámai képet közvetlenül a nő küldte.

Állítólag bonyolult kapcsolatok, amelyek néhány mondatban – habár csekély mértékben – megjelentek – zavarosak és ellentmondásosak írta: Erzsebet Katalin Bradacs, miután sokkos állapotban vitték a città della Pieve laktanyába. Egy szám, amelyet Manuela Comodi ügyész és Raffaele Cantone ügyész követni akar az apa meghallgatásával, dokumentumok beszerzésével, és megpróbálja megérteni a kis Alex szülei közötti kapcsolatot. A viharos megbízatás hipotézise összeegyeztethető lenne az olaszországi “repüléssel”, azokon a helyeken, ahol a nő legalább 10 évvel ezelőtt dolgozott, és ez lehet a raptus kiváltó oka is. Nyilvánvaló, hogy mindent meg kell próbálni. Ezenkívül a katonaság minden nyomot és lehetséges forgatókönyvet vizsgál, mert mindenesetre emlékezni kell arra, hogy a 44 éves férfi tagadta, hogy megölte a fiát, és elmagyarázta, hogy néhány percre magára hagyta a babakocsin, hogy menjen és elővett egy játékot, és hazatérve halálosan megsebesült.

A gyászoló apa nem nyugszik bele, hogy Katalin megússza a börtönt

Elkerüli a börtönbüntetést a gyerekgyilkos anya, B. Katalin, aki még ősszel hurcolta Olaszországba a kétéves Alexet, miután a magyar bíróság az édesapánál helyezte el a kisfiút. A volt pornószínésznő pszichiátriai vizsgálatának most lett meg az eredménye, amely szerint a nő nem beszámítható.

B. Katalin és Juhász Norbert kapcsolata még azelőtt megromlott, hogy a nő világra hozta a közös gyermeküket. Egyre többet veszekedtek, de egy ideig még együtt éltek. Kölcsönösen alkalmatlannak tartották egymást a szülőségre, és mindketten maguk akarták a kis Alexet felnevelni. A vita odáig fajult, hogy már a gyámügynek, később a bíróságnak is be kellett avatkoznia. Az apa elmondása szerint Katalin többek között olyan kijelentéseket is tett, hogy a kisfiút lelocsolja benzinnel és felgyújtja. A nő ezt később tagadta. A magyar bíróság mindenesetre tavaly ideiglenesen ősszel az apánál helyezte el Alexet, és arra kötelezte az anyát, hogy adja át az apának.

A volt pornószínésznő ezt nem tette meg, helyette felrohant a saját apjához, hogy összeszedje a legszükségesebb holmijait, majd a gyermekkel együtt Olaszországba sietett.

Ott először egy régi ismerősénél húzta meg magát, majd onnan mennie kellett. Nem sokkal később több késszúrással megölte a kisfiút, akit ezután lefényképezett, majd a fotót elküldte az apának és több ismerősének ezzel a szöveggel: „Most már egyikünké sem lesz”. Az élettelen testet végül egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára helyezte. Mindezek után az olasz rendőrség Katalint őrizetbe vette.

Már zajlik a bírósági eljárás, aminek során kulcsfontosságú lehet a pszichiátriai szakértő vélemény. Katalint több mint egy hónappal ezelőtt vizsgálta meg egy szakember, aki a helyi szabályoknak megfelelően mostanra készült el az értékeléssel.

Massimiliano Scaringella, a kisfiát gyászoló apa helyi jogi képviselője a Borsnak elmondta: Katalin az orvos szerint nem beszámítható. Ez azt jelenti, hogy nem is büntethető, ám az ügy nem ennyire egyértelmű.

Az ügyész és jómagam is kiemeltük, hogy ilyen kényes ügyben nem lehetett ilyen felületes szakértői véleményezést készíteni. Erre való tekintettel indítványoztuk a törlését és egy új, testületi szakértői elbírálást kértünk– mondta az ügyvéd és hozzátette: tudomása szerint a pszichiáter csakis az életéről kérdezgette a szörnyűség elkövetőjét.

Őrület jeleit mutatja

Katalin az olasz börtönben meglehetősen furcsán viselkedik. A gyilkosságot tagadja, legalábbis azt mondja, hogy nem emlékszik rá. Ennek ellenére bocsánatkérő levelet is írt a kisfiához, amit az apjának, B. Györgynek küldött el. A kedélyállapota rendkívül szélsőségesnek mondható. Van, amikor harsányan nevet, máskor sírógörcsöt kap és letargikus.

Erzsike néni örökre gyászolni fogja unokáját. Ő nem az ördög. Erzsike néni, Katalin édesanyja egyáltalán nem lepődik meg az eredményen.

– Már Magyarországon is vizsgálták a lányomat, és megállapították, hogy nem normális.Szerintem nem börtönben van a helye, a legmegfelelőbb megoldás lenne, ha egy színvonalas kórházba vinnék gyógyulni.

Katalin tette szörnyű, de ő nem maga az ördög, hanem egy beteg lány – mondta a Borsnak Alex nagymamája.

Amennyiben a bíróság nem ad helyt az ügyészi indítványnak, és elfogadja a rendelkezésére álló szakvéleményt, Katalin egészen biztosan nem kerül börtönbe. Ez akár azt is jelentheti, hogy amint a kényszergyógykezelését vezető orvosa arra alkalmasnak nyilvánítja, kiengedik a szabad társadalomba.

Kérdés, hogy a gyilkossá vált anya gyógykezelését melyik országban végzik, de a legvalószínűbb, hogy Katalint hazahozzák.

A klinikai szakpszichológus a Borsnak elmondta: a kényszergyógykezelés fontos része a gyógyszeres kezelés, illetve a pszichoterápia.
– Fontos tudni, hogy ezekben az esetekben a gyilkosság a betegség következménye, így a tettes gyakran utólag sem látja be, hogy mit követett el, és nincs is betegségtudata. Az intézkedésnek nem az a célja, hogy az illető bűnhődjön, hanem a tárdadalomba való reintegrációja – mondta a szakértő.

Források:
Blikk, Borsonline, Perugiatoday perugiatoday.it/cronaca/citta-della-pieve-bambino-ucciso-indagine-ipotesi-fuga-affidamento-conteso.html
Fanpage fanpage.it/attualita/alex-ucciso-a-2-anni-a-perugia-il-padre-la-madre-mi-aveva-detto-di-volergli-dare-fuoco/

A másodfokú ítéletre vár az olaszországi gyermekgyilkos, Katalin

A nemzetközi felháborodást kiváltó ügyben 2023 májusában hozták meg az elsőfokú ítéletet, amely szerint Katalinnak 20 évet kell fegyházban töltenie.

Katalin azért úszta meg a viszonylag enyhébb büntetéssel, mert megállapították, hogy tettében a mentális állapota is szerepet játszott. A betegsége súlyossági foka azonban nem zárja ki a büntethetőséget. Az elsőfokú ítéletet korrektnek tartjuk, ezért bízunk benne, hogy ezt másodfokon helyben hagyják – mondta az ügyvéd.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex shop ❤️ INTIM CENTER a legjobb szexbolt férfiaknak, nőknek, pároknak

Több mint 30 éve működünk együtt népszerű és megbízható gyártókkal és beszállítókkal, hogy mindig hozzánk [...]

Gumi szexpartner, szexbaba beszerzés és a nemi élet vele

A gumibaba, szexbaba mindig segít felvidítja a magányt és maximális örömet szerez. Fő előnye a [...]

A lány szexshopban – szextörténet

A lány már ötödszörre sétált el a bolt előtt, ami nagy, piros betűkkel hirdette magát, [...]

Gond van a merevedéssel, lankad a férfiasság és pénisz? Van segítség!

Időben gondoskodnia kell egészségéről, hogy kritikus helyzet esetén ne csodálkozzon, hogyan lehet növelni a hatékonyságot. [...]