Szex,  Szex Dr

A helyes női maszturbáció, repítsd magad a mennyországba

Női maszturbációs útmutató a legegyszerűbb technikáktól a fejlettebbekig. A nők maszturbációjáról sokkal kevesebbet beszélnek, mint a férfiak maszturbációjáról. Ennek eredményeként szembesülünk a saját testünk tudatlanságával és az öröm mennyiségével, amelyet képes adni nekünk.
A partner jön és megy, és folyamatosan önmagához fordulhat. Egyetértek, elég kellemes körülmény.
A maszturbáció szórakoztató, és teljesen természetes is. A maszturbációban az a nagyszerű, hogy ha megteszed, jobban megismered a testedet. Nagyszerű lehetősége van arra, hogy megtanulja, milyen érintések, simogatások és stimulációs módok örömet okoznak. Azt is meg tudod érteni, hogy a tested mely részei a legérzékenyebbek.

Általánosságban elmondható, hogy a profik elkerülhetetlenek: a saját teszt tanulmányozása önmagában értékes, és nagyban közösheti az orgazmus eléréséhez a partnerrel való szex során. Fontos azonban megérteni, hogy a különböző emberek különböző dolgokra reagálnak. Teljesen normális, úgy ha találja, hogy bizonyos technikák, amelyek segítségével másoknak, nem működnek az Ön számára.

Csak folytassa az önismeret folyamatát. A legjobb, ha azzal kezdjük, hogy megértjük, hogyan működik a tested.

1.lépés – Rövid ismertető az anatómiáról

A vágy, hogy közvetlenül a “Hogyan?” teljesen indokolt. Azt tanácsoljuk azonban, hogy először olvasson egy kicsit saját anatómiájáról. Végül is ez az, ami sokkal erősebb orgazmus elérésében minden önkielégítéskor! Végtére is, ez az, ami segít elérni erősebb orgazmust

A csiklóbúra egy kis bőrlebeny, amely lefedi a nagyon érzékeny csiklót, és megvédi a sérülésektől. Csikló. Valószínűleg a legfontosabb szerv a testedben, ha az ujjaiddal kell önkielégítésről beszélni. A csikló közvetlenül a csiklócsuklya alatt található. A csiklóban sok idegvégződés található, így a megfelelő stimuláció hihetetlenül kellemes érzéseket hozhat. A nagyajkak és a kisajkak bőrredők, amelyek a szeméremtesttől a gátig terjednek. A különböző nőknél eltérő a szeméremajkak érzékenysége. Egyesek számára kellemes az ingerlésük, másoknak nem okoz sok örömet. Fedezze fel ezt a kérdést.
Csikló. Talán a legfontosabb szerv a szervezetben, amikor a így megfelelő stimulációja A különböző nők eltérő érzékenységet A húgycső funkciója egyértelműen a nevéből adódik.

Húgycső
A húgycső funkciója egyértelmű a nevéből, ezért ezen nem térünk ki. A hüvely a belső női nemi szervekre utal. A hüvely nem túlérzékeny szerv, de külső régiója sok idegvégződést tartalmaz, ingerlése könnyen izgalomhoz vezet. is számos idegvégződéssel rendelkezik, ezért kellemes hely lehet a stimulációra.

Belső csikló
A csiklóról érdemes többet mondani. Képzeljük csak el: az emberi evolúció több mint ötmillió éve alatt csak egy szerv csak abból a célból, hogy örömet nyújtson – a csikló.

Belső csikló A (a képen színnel kiemelve) egy összetett merevedési szerkezet, amely két barlangos testből áll, ami az erekció során becsomagol a hüvelyt, két láb (a csikló
ami nagyobb, mint egy nem érintett pénisz, írta Helen O’Connell 1998-ban eltiltották.

A és G pont
Van még néhány terület, amivel tisztában kell lenni, köztük van két szuper szép hely – az A és G pont.
A G-pontmély 5-7,5 cm a hüvely elülső falán. A pont megérintése azonban nem lesz kellemes, amíg izgatott nem lesz, és nem vesz részt a folyamatban. Tehát, ha keresel egy G-pontot anélkül, hogy elég izgatott lenne, az nem lesz nagy ügy. Az A pont sokkal mélyebb – a hüvely elülső falán sokkal mélyebben található – a hüvely elülső falán, közelebb a méhnyakhoz. Ennek a pontnak a stimulálása nagyon heves hüvelyi orgazmushoz vezethet.
Ezt azonban az ujjaival nehéz lesz megtenni, ezért előfordulhat, hogy egy vibrátorra lesz szüksége. Az A pontot mélypontnak vagy akár epicentrumnak is nevezik.
Azonban ezt az ujjaival nehéz lesz elérni, ezért szükség lehet arra, hogy megtegye az Ön számára. Az A pontot mély pontnak vagy akár epicentrumnak is nevezik.

2. lépés – Előkészítés
A női szexblog is írja, hogy a maszturbáció sokkal kellemesebb lesz, ha nyugodt és kényelmes. Ezért egy kis felkészülés csodákat tesz.
Győződjön meg róla, hogy senki sem fog zavarni. Csukja be a szoba ajtaját, hogy senki ne törjön be a döntő pillanatban. Ha nincs zár a szobában, várja meg, amíg egyedül lesz otthon. A lassú és nyugodt felkészülés sokat segíthet az orgazmus elérésében. Tehát ha van ideje, próbáljon meg először egy pihentető fürdőt vagy zuhanyozni, hogy ráhangolódjon. Gyertyák, füstölők, lazító zene, amiről korábban már olvashattatok – mindezt valóban használják, de kicsit zavaró lehet. Még egyszer, nyugodtan kísérletezzen. Lehet, hogy egyáltalán nem lesz szükséged előkészületekre.
A lassú és nyugodt felkészülés Tehát, ha van ideje, próbáljon meg először pihentető fürdőt vagy zuhanyt venni. Gyertyák, füstölő, pihentető zene, amelyről korábban olvashatott – mindez igaz a kurzusra, de Nyugodtan kísérletezzen!

3. lépés – Bemelegítés
Most, hogy felkészültél, és megbizonyosodtál arról, hogy senki sem fog zavarni, nekiláthatsz a dolognak.
Ha ez az első alkalom, hogy önkielégítéssel próbálkozol, lekapcsolhatod a lámpákat és bemászhatsz a takaró alá. Így könnyebben érheti el az orgazmust. De szánjon időt a csiklójának vagy a hüvelyének azonnali bevonására. Folytassa a bemelegítést.
A lassú felmelegedés része annak a folyamatnak, amely sokkal erősebbé teheti az orgazmust. Lassan simogassa meg magát, a csípőjétől kezdve, egészen a hasáig és a mellkasáig. Hallgassa meg testét, hogy megtudja, mely területeket a legélvezetesebb stimulálni. Lassan üsd magad, kezdve a csípőtől, felemelkedve a gyomorba és A legérzékenyebb lehet a mellkas, a combok belső A lényeg az, hogy kísérletezzen, folytassa ezt tovább.
A legérzékenyebb lehet a mellkas, belső comb, derék, bármi. A lényeg az, hogy kísérletezzen, és találja meg a megfelelőt. Folytassa ezt egy-két percig, mielőtt végül leengedi az egyik karját.

4.lépés – Közvetlen maszturbálás
Végre eljutottunk a maszturbációs folyamathoz. Szeresd magadúgy, hogy koncentrálj a csiklódra. A legegyszerűbb módja a maszturbálásnak az, ha az ujját a csikló fölé futja. Sok nő inkább ezt a maszturbációs módszert részesíti előnyben, így orgazmust ér el. Számos különböző módja van a simogatásnak, a masszázsnak vagy a csiklóizgatásnak.
A csikló finom dörzsölésétől egy ujjal a négy intenzívebb mozgásig, egy párnával, vagy akár a fő hangsúlyig az U-helyszínen.
Fel és le – Ez a maszturbációs technika nagyon egyszerű, és tökéletes az elejére.
Koncentrálj a csiklóra. Mindössze annyit kell tennie, hogy elkezdi futtatni az ujját a egyik oldalán felfelé és lefelé, amint az ábrán látható.Ha több stimulációra van szüksége, próbálja meg az ujját a csikló felett járni. Ez ilyen egyszerű. Ne felejtsen el kísérletezni a stimuláció erejével, sebességével és végén.

Még néhány maszturbációs technika, amely a csiklóra technika

Hosszú, lassú simogatás
Egy vagy több ujjal nagyon könnyen és finoman csúsztassa végig a csikló közepét, alulról fel, amint az ábrán látható. ezt kísérletezzen gyorsabb simogatással, lassabban, nyomja meg keményebben vagy gyengébben.
Változtassa meg a mozgás irányát, kezdve a csiklótól és lefelé, vagy felülről lefelé. Talán ez a technika nem vezet orgazmushoz. De ez egy nagyszerű módja annak, hogy felismerje testét és mindenségét.

Fantasztikus négy
Talán az egyik leggyakrabban használt és leghatékonyabb maszturbációs technika itt felsorolt.
Végtére is, akkor akár négy ujját, hogy ösztönözze egy csikló! És ez nagyban az orgazmus elérését.
A technika egyszerű egyszerű: tartsa össze a négy ujját, és körkörös mozdulatokkal vezesse
őket a csiklón, amint az ábrán látható. Kis körkörösök a csiklóra mozdulhat. Vagy leírhat nagy köröket, hogy ösztönözze a szeméremajkait és az U-pontot.

A Doggy Style ismét kiváló póz lesz a csikló könnyű és akadálytalan eléréséhez.
A csikló nagy érzékenysége Néhány nőnél a csikló túlérzékenysége. Gyakran ez az érzékenység olyan erős, hogy az érzések szinte kellemetlenek lehetnek.Ha ez rád vonatkozik, és a fenti csikló stimulációs technikák kellemetlenek az Ön számára, próbálja meg stimulálni a csiklótetőt a csikló helyett.
Rá fogsz jönni, hogy ez sokkal kellemesebb, és az érzékenységnem olyan erős. az ujjlenyomat-vételi technikák megfelelőek lehetnek az Ön számára.

A csikló alacsony érzékenysége
Fordítva is van, hogy hiányzik az érzékenység is. Ezután mindenféle érintést és a csikló stimulációját használják. Van egy nagyon egyszerű megoldás. A csikló intenzív stimulációjához “ki kell tennie” azt, amint az a képen látható.
Azáltal, hogy ujjait mindkét oldalon a csikló fölé helyezi, majd lassan visszahúzza a bőrt, visszahúzza a csiklótetőt, és sokkal jobban kiteszi.
A klitorális motorháztető húzása nem éppen maszturbációs technika. Ez egyszerűen lehetővé teszi, hogy a másik karját vagy vibrátorát közvetlenül stimulálja a csiklóra, függetlenül attól, hogy maszturbál vagy szexel.

Fogás
Miután megtanult maszturbálni, a csiklóra összpontosítva, lépjen tovább a tanulásra belülről – ujjal. Az alapvető technika nagyon egyszerű: be kell helyeznie egy kenett ujjat, nyomja meg és stimulálja, ahol a legkellemesebbnek tűnik.
De ez az alapvető technika valószínűleg nem visz a boldogság csúcsára. Nézze meg az illusztrált
amely részletesen megmondja, mire képesek az ujjai.

5. lépés – Orgazmus elérése

Amikor megtanul önkielégítést, kerülje el azt a hibát, hogy azt gondolja, hogy “orgazmust kell szereznie”.

Ez csak nyomást gyakorol rád, és kisebb valószínűséggel éri el az orgazmust. A maszturbáció megtanulásának legjobb módja, ha nincsenek céljaink. Hangoljon így: “Élvezem a folyamatot, bármi történjék is.”

Az orgazmus elérése nem olyan nehéz. Csak meg kell találnod azokat a helyeket, pontokat, technikákat és intenzitást, amiket a legjobban szeretsz. Fókuszálj ezekre a dolgokra úgy, hogy ügyel a testedre.

6. lépés – Behatolásos maszturbáció

A maszturbálás közbeni behatolás nagyon élvezetes lehet. Íme néhány módja ennek a technikának.
G-pont maszturbáció Megpróbálhat ujjaival behatolni a hüvelybe, hogy megnyomja a G-pontot.Ha észreveszi, hogy elfárad a keze, akkor használhat vibrátort.

Az A pont maszturbációja Ha önkielégítés közben szeretne eljutni A pontba, akkor feltétlenül szüksége van egy vibrátorra. Az A pont túl mély ahhoz, hogy ujjaival elérje.

7. lépés – Maszturbáció vibrátorral

Vibrátor vásárlása előtt fontolja meg két fontos pontot:
1) A vibrátorok nagyon intenzíven stimulálhatják, ami néhány nő számára túl sok lehet (olyannyira, hogy nem lesz kellemes, és talán még kicsit fájdalmas).
2) A vibrátor blogban minden intó megtalálható. Az olcsó vibrátorok általában csak egy sebességgel rendelkeznek, ami bosszantó lehet, ha azt szeretném, hogy a stimuláció szintje lassabb és nyugodtabb legyen. Ha úgy dönt, hogy magas egy jó maszturbációból, jobb, ha változó sebességű vibrátort választ, még akkor is, ha egy kicsit több kerül.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!