Szexkellékek,  Szexshop

A legjobb szexbolt az Intim Shop Budapesten

A szex befolyásolja életminőségünket. A teljes fizikai és érzelmi fejlődés érdekében érdemes rendszeresen szexelni. Pontosan ez az a tézis, amelyre ausztrál pszichológusok friss tanulmányából lehet következtetni. A kísérlet, amelyben több ezer ember vett részt, bizonyítja, hogy az ember pszicho-érzelmi állapota, valamint a hangulat és a memória az intim élet aktivitásától függ.

Ezért olyan fontos, hogy a szexuális életet egy bizonyos ritmusban tartsa. Az átlag heti 2-3 alkalommal. Ez pedig azt jelenti, hogy egy kis bátorságot és újdonságot kell hoznia a hálószobába. Végtére is, a szexuális érintkezés gúnyolódása és banalitása ellentétes eredményekhez vezethet – depressziós hangulathoz, stresszhez és az élettel való elégedetlenséghez. Annak elkerülése érdekében, hogy ebbe az ördögi körbe essen, használhat régóta bevált módszereket – szexuális játékokat .

Szexbolt – a szerelem helye
A szexuális kellékeket árusító helyet szexboltnak vagy intim üzletnek nevezik. Ebben az intézményben mindenki talál kedvére való játékot. Ha még soha nem járt ilyen butikokban, ez nem jelenti azt, hogy nincs szüksége rájuk. Sok embernek fogalma sem volt a vásárlás előtt arról, hogy az ismerős partnerrel nagy erejű orgazmus rohanást tapasztalhat az ágyban!

Egy kis szex bolt története
Az első szex butik a 20. század közepén jelent meg Európában. Ez inkább nem kereskedelmi, hanem szexuális nevelési cél volt. A 60 -as években Németországban nyitottak egy üzletet olyan árukkal, amelyeket korábban bizonyos férfi és női betegségek kezelésére szántak. De valódi céljuk az volt, hogy mindenki kedvében járjon, aki megkóstolja őket.

Természetesen a modern szórakoztató üzletek nem hasonlíthatók úttörőikhez. A szexbutikok tulajdonosai szerte a világon társadalmi elutasítással és felháborodással szembesültek, bár az ilyen helyek nagy érdeklődést váltottak ki, mégis illetlennek tartották őket. Amerikában például számos szexbolt nem tudott fejlődni a jogi korlátozások miatt. A lakóövezetektől bizonyos távolságra kellett elhelyezni őket. Így a Vörös Lámpák egész külvárosi utcái alakultak ki, ami természetesen nem járult hozzá ezen létesítmények népszerűségéhez.

A jelenlegi helyzet drámaian megváltozott. A szexuális forradalom népszerűsítette a szexuális élvezetet, és lehetővé tette, hogy az intim játékok új életet találjanak. Az intim üzletek a világ minden tájáról új találmányokkal és leletekkel fognak feltöltődni. Az internet pedig lehetővé tette a vásárlók számára, hogy anonim módon otthonuk kényelméből megszerezzék, amit akarnak. És ez a modern szexboltok egyik legfontosabb előnye.

Szexboltok fejlesztése Magyarországon
Ha a világon a szexboltok különböző fejlődési szakaszokon mentek keresztül, akkor az országban beszélhetünk ezeknek a butikoknak az első fejlesztéséről 1989 után. A függetlenség megjelenésével az őszinteség is megérkezett hozzánk. Az első ilyen jellegű üzlet egy meglehetősen zárt hely volt, ahová fizetni kellett a belépésért, ami szokatlan és sokak számára elérhetetlen volt.

Jelenleg az ukránok sok mítoszt legyőznek az intim üzletekkel kapcsolatban . A fényes intimitás butikjai több mint 30 éve léteznek, és minden évben egyre nagyobb figyelmet kapnak. Ez a népszerűség a fiatalok és a középkorúak körében azzal magyarázható, hogy mindenki örömöt szeretne szerezni a szexből.

Első szexbolt  #1 szexbolt Magyarországon az INTIM CENTER
Ha az első számú szexuális boltot keres Budapesten, akkor az Intim Center első szexboltban 1989-ben nyitott az országban. A szex gazdagítása és a fantázia felkeltése érdekében nem kell sokáig új technikákkal előrukkolnia, csak be kell néznie online áruházunk katalógusába. Itt minden szükséges árut megtalál, mind a tanulatlanoknak, mind a szakembereknek.

Ha problémái vannak a választással, vagy csak konzultációra van szüksége, szakembereink mindig készek segíteni. Ők el tudják mondani a katalógusban bemutatott minden játék érdekes tulajdonságait. Ha saját szemével szeretné látni a szex tulajdonságait, akkor várunk benneteket a budapesti bemutatótermünkben!

A minőségi szexuális játékok a siker kulcsa
A statisztikák szerint minden harmadik szexuális kapcsolat elégedetlenséget okoz a férfinak, és minden második nő kellemetlen érzéseket tapasztal a folyamat során vagy azt követően. Az ilyen problémák elkerülése érdekében segítségért fordulhat a szexboltok speciális termékeihez . Az intim kellékeket nem szabad kizárólag szórakoztató módon érzékelni. Nemcsak az intim szabadidő változatossá tételére tervezték, hanem saját testének, képességeinek feltárására is. Sok szexológus egyetért abban, hogy a szexuális játékok hozzájárulhatnak a pár harmonikus kapcsolatainak kialakulásához.

Szexjátékok a szex változatosságához
Ha intim kapcsolatának nehézségei vannak, akkor a szenvedélyt elősegítő termékek jól jönnek. Ezek az attribútumok a következők:

Erotikus fehérnemű. A szerepjátékok soha nem mennek ki a divatból, ha hiányoznak a friss megoldások az ágyban, akkor a jól játszott szerepekre van szükség a fényes, elbűvölő orgazmushoz.
Szex társasjátékok. Azok számára, akik intrikákat akarnak bevezetni a hálószobában, a szexuális játékok alkalmasak. Elég egyszerűek, és nem fogják unatkozni a pároddal.

A partner testének jobb megértése érdekében speciális olajokat és masszázsgyertyákat használhat.
És ha meg akarja mutatni a fantáziáját, akkor a csokoládé alkalmas a partner testére való festésre.

Szexjátékok az egészséges szexhez

A szex nem csak szórakozás. Befolyásolja a test állapotát és fejlődését. Sok házaspár tapasztal problémákat az élet ezen területén, és megpróbálják csendben tartani őket. De ezt nem szabad megtenni. A legtöbb szexológus szerint a szexben sok probléma megoldható szexuális játékok segítségével.

A nők egészségére a hüvelygolyók, a dildók vagy a vibrátorok nagyszerűek . Ha egy nőnek nehézségei vannak az orgazmus elérésében, akkor csak ki kell próbálnia ezeket a termékeket. Így lemerülhet, és sokkal jobban érzi magát. És a szülés utáni időszakban használhatja a Kegel edzőt – ez segít helyreállítani az izomtónust.

A férfiak számára más relaxációs módszerek is megfelelőek. A maszturbátorok kiválóan alkalmasak röpke késztetés kezelésére. A gyűrűk és tartozékok vagy pántok segítenek megtapasztalni a pénisz új lehetőségeit. Azok számára, akik nem biztosak a méretben, igénybe vehetik a hosszabbító segítségét.

A párok a szexboltok katalógusában is sok érdekes lehetőséget találhatnak . A szerelem hosszú távú örömei érdekében érdemes speciális kenőanyagokat, vákuumszivattyúkat és játékokat használni az anális behatoláshoz. Kipróbálhatja a kiberszexet is újdonságként az ágyban.

Hogyan rendelhetek játékot a legjobb szexshopból?
Megértjük, hogy a szexuális játékok megrendelése nagyon meghitt pillanat mindenki számára. Ezért az intim webshop és szexbolt mindig törődik a szexuális megrendelések névtelenségével és bizalmasságával. Termékünk megvásárlásával biztos lehet benne, hogy senki nem fog tudni a csomag tartalmáról. A doboz vagy az átlátszatlan tasak biztonságosan csomagolva van, a csomagolás leírásában sehol nem szerepel olyan információ, amely a tartalmat kiadná. Érintéssel sem lehet megállapítani, hogy mi van belül.

Munkánk során ügyfeleink bizalma elsődleges. Reméljük, hogy ez lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljon a felesleges zavarától, és hozzájáruljon a szexuális élet világosabbá tételéhez!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!