A meleg pap 80 ezret ajánlott a szexért

meleg_papAz egri érsek felmentette a papi szolgálat alól a jászberényi plébánost, akit egy melegpornós férfi vádolt meg homo szexualitással a Blikkben. A férfi azt állította, többször létesített szexuális kapcsolatot a pappal, de Hórvölgyi László nem akarta kifizetni a szolgáltatásait. Botrányokozás miatt a papi szolgálat gyakorlása alól felfüggesztette az Egri Főegyházmegye Hórvölgyi László jászberényi plébánost – jelentette be Ficzek László, az érseki iroda igazgatója. A rövid közlemény nem tér ki arra, hogy a pap milyen elítélendő cselekedete miatt hozták meg ezt a döntést, de sajtóhírek szerint homoszexuális kapcsolatot folytatott egy pornószínésszel. Az ügyhöz magyarázatul szolgálhat a Blikk hétfői és keddi, valamint a Szolnokon megjelenő Új Néplap keddi írása. A Blikknél jelentkező huszonkilenc éves, melegpornófilmekben szereplő Kósa Richárd azt állította, hogy a Jászberényben köztiszteletben álló plébános testi kapcsolatot tartott fenn vele, többször is találkoztak Jászberényben. Azután vette beszélgetésüket magnóra, és vitte el a bulvárlap szerkesztőségébe, hogy a plébános nem akarta kifizetni neki a szolgáltatást – mondta Kósa Richárd. Az Új Néplapnak az egyházközség egyik, neve elhallgatást kérő tagja elmondta, kétkedve fogadták a híreket, hiszen az atya odaadással végezte hivatását, mindent megtett a gyülekezetért. Ráadásul az összes ministráns fiút megkérdezték, tapasztaltak-e bármilyen problémát, de senkiben sem vetődött fel gyanú az atyával kapcsolatban. Tudni véli azt is, hogy a papnak Jászberényben sok irigye van, mert az egyházközség jól működik, sokan jártak a misékre, és folyamatosan újíttatták fel a templomot.
Gedei József, a város polgármestere a megyei lapnak azt mondta, hogy a plébánost közéleti tevékenysége alapján ítélik meg a városban, és abban soha semmilyen kivetni valót nem találhattak. A magánélet és a nemi irányultság mindenkinek a saját ügye, még ha egy papról van is szó. Ítéletet mondani róla pedig addig nem szabad, amíg ki nem derül, hogy valóban tett-e olyat, amivel a jog, az erkölcs vagy éppen az egyház szabályai ellen vétett – vélekedett a polgármester.
Nyolcvanezer forintot ajánlott kétnapi homoszexuális kalandért L. atya (56) – állította Kósa Richárd (29), aki „szerelmi légyottba” keveredett a jászberényi Jézus Neve ferences templom esperesével. Mivel azonban a meleg pornó színészként dolgozó fiatalember nem kapta meg a pénzt, Kósa a nyilvánossághoz fordult, és őszintén beszélt kapcsolatáról a pappal. Mint a Hírbank írta, a templomban is szexelő, kettős életet élő esperes, paptársai és hívei előtt eltitkolva, időről időre felkerekedett, és Budapesten, a Nyugati tér környékén keresett magának szexpartnert. Tovább a teljes cikkre


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]

Szexbolt és online szex shop kereső Budapesten és az országban

Szexboltot keresel, vagy megbízható intim szexshop webáruházat? A legjobb szexüzletek és szexwebshopok itt vannak összegyűjtve [...]

Ringasd el magad

Ha hiszed, ha nem, a gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. Simogatják, [...]

Intim síkosítókkal sokkal kéjesebb a szex és a maszturbálás

Az intim lubrikáció egy kiegészítő „hidratáló”, amelyet minden olyan esetben ajánlunk, ahol jó siklás szükséges. [...]

2 thoughts on “A meleg pap 80 ezret ajánlott a szexért

  1. Pingback: A meleg pap 80 ezret ajánlott a szexért | Gay.naplo.net

  2. Pingback: A meleg pap 80 ezret ajánlott a szexért | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.