Szex,  Szex Dr

A sperma minőségének javítása, hogy nyelhető legyen

Az interneten könnyen találhat olyan cikkeket, amelyek dicsérik a sperma előnyét a nők egészségére. Nem nehéz feltételezni, hogy ezeket a cikkeket főleg férfi “szexguruk” írták, akik meg vannak győződve arról, hogy a spermium lenyelése az orális szex szükséges része.

A sperma minőségének javítása, az egészséges ondó elérése céljából. Olyankor előfordulhat, hogy tudod: szükséged lesz a kiváló minőségre, mert mondjuk a barátnődnek a legjobbat akarod adni, és bőségesen, de egy átbulizott hét után csapnivaló a minősége, és tudod utálni fogj a. Ekkor ha a lány a szájába engedi egy keserű, szinte epe szerű ízt fog kapni, és hidd el nem lesz oda érte, sőt.

Nem fogja mondani, de majd figyeld meg, hogy kiköpi, esetleg álcázott kéjjel kicsorgatja a szájából, ugyanis utálja. A lányok édesszájúak, ehhez ragaszkodj. Ebben az esetben tervezett tisztítás tud segíteni, de nem egyszerű.
– Az első lépés, hogy haladéktalanul nekiállj cukros italokat inni, és sok csokit enni.
– Ezután meg kell szabadulnod a rossz minőségű spermától. Ennek egyetlen módja van, önkielégítéssel akár ötször is egy nap ki kell lövellned. Egészen addig, amíg az ejakuláció szinte teljesen átlátszó nem lesz… A teljes bejegyzést itt olvashatod el.

kinai_spermabank

Forrás: Szexpláza és Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet és webáruház szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz.

A sperma lenyelése vagy lenyelése a saját döntése, de ezt kizárólag a saját örömére kell tennie, és nem azért, mert elvárja, hogy ezzel egyidejűleg javítsa az egészségét. Inkább menj szanatóriumba ezért. És ne feledje, hogy ezt csak a rendszeres partnerével tegye, akiben megbízik, mert fertőzések jelen lehetnek a spermában.

Sok nyomtatott kiadvány anyagokat tesz közzé oldalain arról, hogy az orális szex milyen hasznos a szerelmi kapcsolatokban, hogyan lehet diverzifikálni a szexuális életet, és még azt is, hogy egy nő milyen technikákat alkalmazhat ebben a tevékenységben, de valamilyen oknál fogva mindenki megkerüli azt a kérdést, hogy mit kezdjen vele erőfeszítéseik “eredményeit”.

Valóban, a kérdés az, hogy “lenyelni vagy nem?” sok lányt zavarba ejt, és még ha orális szexet is szeretnének adni szeretteiknek, sokan nem mernek orális szexet folytatni, mert félnek a férfi magömlésétől.

Most menjünk a témára

1. lépés. Beszéljen vele.

Pszichológiai szempontból a „hím mag” megszabadulása egyenlő erősségű sértéssel jár, és ha az ember tudata nem tudja felfogni ezt a tényt, akkor a tudatalattija egyértelműen nem fogja kihagyni, és ez további repedést fog okozni a kapcsolatodban. A férfi test kolosszális erőforrásokat költ e néhány gramm folyadék előállítására. Éppen ezért a férfiaknak nincs többszörös orgazmusuk, minden orgazmus sok energiát igényel, nemcsak magának a szexnek, hanem a spermiumok előállításának is, és amikor egy nő undorodik ettől a folyadéktól, a férfi tudat alatt úgy érzi, hogy ő is kezel neki ugyanazt. Van azonban a férfiak egy kis csoportja, akik úgy gondolják, hogy valami szégyenletes dolog van a sperma lenyelésében. Ezért mindenekelőtt a “lenyelni vagy nem” kérdésre a választ magának az embernek kell megadnia.

2. Légy tudatos.

Először is oszlassuk el a spermával kapcsolatos nyilvánvaló mítoszokat. Egyes áltudósok azt állítják, hogy a hímivarsejtek idegenek a női test számára, és az immunrendszer aktívan harcolni kezd minden alkalommal, amikor a sperma belép a szervezetbe. Gondolkodjunk együtt: a földön egyetlen embernek sem sikerült más módon megjelennie, mint a petesejt megtermékenyítése spermával, és ha a valóságban egy nő immunrendszere így reagálna a spermára, egyikünk sem létezne egyszerűen.

Egy másik gyakori mítosz az, hogy a sperma allergiás reakciót okozhat. A hímivarsejt a “legtisztább” és “hasznos” anyag, amelyet a férfi test termel. A spermát csak azért nevezzük “hasznosnak”, mert a hím test feldobja ezt a folyadékot nyomelemek gazdag koktéljával egy olyan bonyolult folyamathoz, mint egy új élet elképzelése. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a spermát a vitamin komplex helyettesítőjének kell tekinteni – és ez egy másik gyakori mítosz – csak azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a sperma nem tartalmaz semmi káros anyagot. Az egyetlen dolog, ami allergiás reakciót okozhat, az olyan mikroszkopikus dózisú anyagok, amelyek olyan élelmiszerekből kerültek a spermába, amelyeket egy férfi néhány órával a közösülés előtt elfogyasztott. De számuk olyan kicsi, hogy aligha fogja valaki észrevenni ennek az allergénnek a hatását.

Teljesen más kérdés a pszichoszomatika, néhány lány annyira előítéletes a férfi magömlővel szemben, hogy a valóságban rosszul érezheti magát. A pszichológiai attitűdök leküzdése érdekében számos technika létezik. Valójában a pszichológiai problémák, amelyek nemcsak a spermiumok, hanem a szexualitás minden aspektusának elutasításával kapcsolatosak, európai kultúránkhoz kapcsolódnak, ahol a szexualitás sok évszázadig tabu volt, és a természetes megnyilvánulásokat bűnösnek tartották. A keleti kultúrában éppen ellenkezőleg, a phalos imádatának kultusza van, és a szexualitást talapzatra emelik, aminek következtében keleten jelentősen alacsonyabb a szexuális problémák aránya.

Tehát annak érdekében, hogy abbahagyjuk a “hím mag” miatt való nyafogást, kezdetnek érdemes megértenie magának, hogy nincs benne semmi “piszkos” és szégyenletes. Ez a tény önmagában sokat változtat a szexuális kapcsolaton. Ha izgatottan abbahagyja a szexuális maraton “végét”, akkor sokkal jobban tud koncentrálni érzéseire, és ennek megfelelően sokkal mélyebb elégedettséget tapasztalhat.

3. lépés. Ne erőltesse.

Igen, lehet, hogy még nem tudja alkalmazni az összes olyan technikát, amely megalapozza a spermájának elfogadását. Ebben az esetben vannak “apró trükkök” – például észrevétlenül (csak észrevétlenül) beköpheti a spermát egy zsebkendőbe. Vagy hatékonyabban, a magömlés idején hagyja, hogy a sperma a mellére fröccsenjen, és fényűző mozdulattal elkenje az egész testét. Egy ilyen “erotikus show” nem hagyja közömbösnek.

De abban az esetben, ha egy férfi mégis szeretné, ha lenyeléssel fejezné be a szopást, az ilyen trükkök csak átmeneti intézkedés.

4. lépés Készüljön fel.

A sperma íze és illata nem állandó, hanem közvetlenül attól függ, mit eszik egy férfi pár órával a nemi közösülés előtt. A különféle édes gyümölcsök jelentősen javítják a sperma ízét. Sajnos ez az elv vonatkozik az alkoholra, a cigarettára és más káros anyagokra is, ezért legyen szelektív partnere étrendjének kiválasztásakor.

Úgy gondoljuk, hogy mindkettőnek elégedettnek és boldognak kell lennie az ágyban. És minden cselekedet a kölcsönös vágy eredménye. Nem akarunk senkit semmire hívni, csak megpróbáltuk megvilágítani ezt az intim, de ugyanakkor nagyon fontos kérdést.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!