Szex,  Szexkellékek,  Szexshop

A vibrátor használata, teljes útmutató és tanácsok lányoknak

Ha még mindig nem tudja, hogyan kell vibrátort használni, attól tartok, hogy már sok felejthetetlen orgazmust hagyott ki az életében. De szánjon időt az idegeskedésre. Ahogy mondani szokták, jobb később, mint soha!) Ebben a cikkben elmondjuk a vibrátor helyes használatának minden titkát a maximális élvezet érdekében. Vibrátor használata. Teljes útmutató 7 lépésben. 10 maszturbációs technika!

A fenti képen egy masszírozó wand vibrátorral kényezteti magát a nő. Ez az utasítás a legegyszerűbb fallikus hüvelyi vibrátor használatát írja le, minden speciális funkció és képesség nélkül.

A vibrátor cikkekben már kellő részletességgel beszéltünk az intim vibrátorokról, mint a legnépszerűbb szexuális játékokról. Már tudja, mi ez, miért van szükség rájuk, és mi az elvük, és hogyan hatnak egy nő erogén zónáira. Általánosságban elmondható, hogy ez az oldal teljes útmutatást nyújt arról, hogyan kell megfelelően használni a vibrátorokat egy nő számára, mind a saját megelégedésére , mind pedig a partnerekkel való közös örömre szex közben.

  • Ebben a cikkben megtudhatja
    – Hogyan készítsünk elő vibrátorokat és magunkat a stimulációra, valamint milyen segédeszközökkel kell rendelkeznünk ehhez.
    – 10 technika a maszturbációhoz vibrátorral nőknek , valamint technikák a férfival való szex során.
    – A szexuális játékszerek ápolása , a használat utáni kezelés és a tárolás az eszköz anyagától függően.
    – Általában a teljes ciklust kell figyelembe venni az új vibrátor kicsomagolásától, használatától egészen a használat utáni tisztítási intézkedésekig.

Régóta választott, és végül megvásárolta az első vibrojátékát. És itt egy csodacsomag a kezén!) Kicsit aggódva, ugyanakkor csendesen izgatva az eddig ismeretlen öröm várakozásától, gyorsan kicsomagolja. És itt az első tennivaló:

Tanulmányozza az utasításokat. Nyilvánvaló, hogy a tollak már a játékhoz nyúlnak, de az első dolog, amit ebből a dobozból ki kell venni, az utasítás. Először is legalább felületesen kell megnéznie, különösen a használati ajánlásokat. Figyelmet kell fordítani a következő pontokra:
– A készüléket vízbe lehet meríteni?
– Milyen alapon ajánlott kenőanyagot használni?
– Hogyan kell megfelelően tisztítani a játékot használat előtt és után?
– Hogyan lehet szabályozni a sebességet és az üzemmódokat?
Vizsgálja meg a vibrátort. Most, hogy megkapta az első információt, kezébe veheti az intim vibrátort, alaposan megvizsgálhatja, megérintheti és meggyőződhet arról, hogy minden rendben van -e vele (legalábbis külsőleg).
Töltse fel vagy helyezze be az akkumulátorokat. Ekkor valószínűleg már elviselhetetlenül be akarja kapcsolni. Ehhez pedig fel kell tölteni a vibrátort, vagy elemeket kell behelyezni. Néha szettben érkeznek, néha pedig külön kell vásárolni.
Foglalkozzon a kezelőszervekkel. Most, hogy az eszköz készen áll, kapcsolja be, miközben tartja. Próbáljon ki minden módot és vezérlőgombot. Miután azonnal megértette az irányítást, megmenti magát a szükségtelen nehézségektől a kellemes élmények pillanataiban.
Fertőtlenítés. A vibrátor használata előtt fontos, hogy ne csak mossa le, hanem alaposan fertőtlenítse. A gyártás, a csomagolás, a szállítás során valaki más keze megérinthette, a por leülepedhetett a felületre. Ezért fontos a játékot Miramistinnel vagy klórhexidinnel kezelni. Ezek az anyagok megtalálhatók a gyógyszertárban, elpusztítják a szem számára nem látható szennyeződéseket. Nem ajánlott alkoholt, hidrogén -peroxidot vagy más vegyületeket használni, ezek reakcióba léphetnek az anyaggal és károsíthatják azt.

Minden vibrátor, modelljétől függően, saját funkcionális készlettel rendelkezik. Az ütés alapja természetesen a rezgés, de a beállításoktól függően eltérő lehet. 2 fő beállítás van, ezek:

Sebesség (rezgési frekvencia) – minél alacsonyabb a rezgési sebesség, annál durvább, minél magasabb, annál kisebb, és a rezgések gyakoribbak. Általában ezt a paramétert gombok vagy forgó relé (csavar) szabályozza a játék alján. Egyes modelleknél, amelyekhez mobilalkalmazásokat hoztak létre, ez a paraméter közvetlenül az alkalmazásban állítható be. Lásd a vibrációs kezelőszervek típusait .
A képek akkor jelennek meg, ha a frekvencia egy bizonyos kép (vagy grafikon) szerint változik egy bizonyos idő alatt. Ez a rajz folyamatosan hurkolódik és ismétlődik. Típustól függően több ilyen kép is előfordulhat. Általában minél drágább a vibrációs modell, annál több rezgésmintája van. A gombokkal vagy az alkalmazáson keresztül is válthatnak.
Természetesen a legelején, amikor csak elkezdi használni a vibrátort, a rajzok nem lesznek hasznosak az Ön számára, mivel ezek már kifinomultabb beállítások a tapasztaltabb felhasználók számára. A rajzokra később lesz szüksége, amikor már sokat tud erről az üzletről, és tökéletesen megérti ízlését és preferenciáit. Ha még csak most ismerkedik ezzel a szexuális játékkal, akkor elég lesz, ha csak a rezgési frekvenciát (sebességet) szabályozza.

Amint azt már fentebb említettük, a készülék megismerésekor fontos, hogy azonnal megértsük a kezelőszerveket, hogy a simogatás során ne zavarja el magát, hanem gyorsan igazítsuk a játék munkáját az Ön igényeihez.

Síkosító a vibrátorral való gyengéd kölcsönhatáshoz

Most, hogy megértette a vibrátor működését és annak beállításait, itt az ideje, hogy megemlítsünk egy másik fontos tulajdonságot, amelynek célja, hogy még finomabbá tegye a rezgéseket és az érintéseket. A sikosítókról beszélünk, vagyis kenőanyagokról. Minden vibro játék kenőanyagot igényel. Segítségével a készülék simán átcsúszik a testen. A kenőanyag különleges összetétele érzéki és kényelmesebbé teszi a vibrátor minden érintését.

A siksítók általában más alapon működnek:
víz alapú sikositók
szilikon sikositók
vegyes alapú sikosítók
A legtöbb szexuális játékot vízbázisú kenőanyaggal használják. Alkalmas realisták, szilikon vibrátorok, gél és PVC eszközök számára. Ebben az esetben a kenőanyag nemcsak közönséges, hanem melegítő vagy hűtő is lehet, izgalmas vagy ízesített, antibakteriális és érzéstelenítő.

A megfelelő lehetőség kiválasztása erősíti az élményt. Tudjon meg többet az összes kenőanyagról és azok felhasználásáról . Minőségi kenőanyagot vásárolhat egy szexboltban vagy gyógyszertárban.

A kenőanyagot magára a vibrátorra és az expozíció helyére alkalmazzák. Az alkalmazáshoz kevés anyag szükséges:
Vastag géllel – kis mennyiség, 2 borsó térfogattal;
Folyékony szer – körülbelül egy evőkanál.
A vibrátor használatakor zsírt adhat hozzá, mert elpárologhat.

Hogyan készüljünk fel vibrátorral való játékra

Tehát már minden megvan, amire szüksége van: van vibrátor, kitalálta a kezelőszerveket, kapott egy kenőanyagot. Úgy tűnik, minden készen áll a felejthetetlen boldogság pillanatainak megkezdésére. Technikai szempontból ez igaz, de fontos, hogy vigyázz a hangulatodra is.

Általában azoknak a lányoknak, akik vibro barátjukhoz fordulnak, már megvan a megfelelő hangulatuk (ezért fordulnak hozzá, hogy ezt a hangulatot megvalósítsák!). De mivel nagy valószínűséggel még kezdő ebben a szakmában, úgy gondolom, hasznos lesz néhány ajánlást adni arra vonatkozóan, hogyan kell felkészülni a vibrátorral való játékra, és ugyanakkor a legtöbbet kihozni belőle.

A fő feladat az izgalom! Ehhez pedig mindegyikőtöknek el kell döntenie, hogy mi az, ami a legjobban felforgatja.

Ehhez használhatja például:
– Hosszú forró fürdő;
– Olvassa el kedvenc erotikáját;
– Bizonyos zenék, illatok vagy világítás használata.
– Valamilyen előjáték lebonyolítása önmagával. Íme néhány tipp a női maszturbációs technikákról, amelyek segítenek Önnek;
– Pornónézés, ha ez megfelel neked;
– Pohár bor. Vannak, akik segítenek elvonni a figyelmet és ellazulni.
Általában azt kell választania, hogy mi teszi lehetővé, hogy a lehető leglazább és izgatottabb legyen. És ez nem feltétlenül a felsorolt ​​példák egyike. Ez bármi lehet, a lényeg az, hogy a vibrátor használata előtt elérjük a szükséges hangulatot és izgalmat.

A test jól ismerése fontos az élvezet maximalizálásához. Célszerű megismerni a legérzékenyebb helyeket és pontokat, amelyek stimulálása gyorsan elmerül a boldogító érzések tengerében.

10 Vibrátor maszturbációs technika

Az élvezet maximalizálásának kulcsa a kísérletezés. Az alábbiakban számos technikát fogunk megvizsgálni, amelyek segítenek a vibrátor lehető legnagyobb mértékű használatában. Próbálja ki az összes leírt technikát és technikát, szükség esetén állítsa be őket, általában kísérletezzen és érezze jól magát!)

Előjáték
Bármilyen előjáték célja, ahogy emlékszel, a lehető legjobb izgalom, ezért messziről indulunk, és fokozatosan közeledünk a legkedveltebb zónákhoz!)

A kezdéshez próbálja meg mozgatni a vibrátort az érzékeny területeken – de nem a leg erogénabb. Próbáld ki a melleidből, a mellbimbóidból és a combodból. Néhány lánynál a nyak, az ajkak, a has és még a kéz könyökhajlásának belső része is jól reagál a rezgésekre, és egészen kellemes szelíd érzéseket okoz.

Hogyan izgasd fel magad, mielőtt vibrátorral játszol
Amint úgy érzi, hogy az izgalma kezd kialakulni, összpontosítson a hüvelyben lévő érzésekre, de még ne érintse meg a vibrátorral, továbbra is stimulálja az érzékszervi helyeket. Fokozatosan, a bozótban kóborolva menjen le még érzékenyebb területekre. Kezdje a combok belső részével, az alsó fenékkel és a szeméremtest hasával. Fokozatosan közeledni kezd a nagyajkakhoz és a csiklóhoz. De mindenesetre ne érintse meg magát a csiklót, és még inkább ne lépjen be a játékba!

Folytassa a járkálást, amíg a teste remegni nem kezd a vágytól, és csak könyörögjön, hogy kezdje el a közvetlen stimulációt. Ez nagyon fontos annak érdekében, hogy a jövőben még nagyobb örömöt élhessünk át.

Gyengéd hüvelyi játék
Ez a technika hasonló az előzőhöz, azzal a különbséggel, hogy most inkább a hüvelyi érintkezésre összpontosít, de ennek az érintkezésnek minimálisnak és könnyűnek kell lennie.

Vibrátor maszturbációs technika
Körkörös mozdulatokkal kezdjük, mintha a nagyajkak körüli kontúrt írnánk le a vibrátorfejjel. Ezután tegye a hegyét a lábrészéhez, és óvatosan csúsztassa át rajta. Nyújtsa ki a játékot a perineumtól a csiklóig, csak a nagyajkakat és a szeméremajkákat érintse meg, álljon meg a csikló mellett, és lassan kezdjen leereszkedni a perineumba.

Ekkorra már olyan erős lehet az izgalom, hogy aligha lesz képes visszatartani magát attól, hogy a lehető leghamarabb gondolkodjon, hogy teljes hosszában magába foglalja, de ne tegye ezt . Légy türelmes még egy kicsit, ugratd tovább magad, ameddig csak tudod.

A csikló stimulálása vibrátorral 3 módon
És így fokozatosan eljutottunk a női orgazmus leggyakoribb bűnöséhez – a csiklóhoz!) Aki nem tudja, olvassa el és nézze meg, hol van a csikló és hogyan találja meg . És most közelebbről megvizsgáljuk, hogyan kell megfelelően használni a vibrátort a csikló stimulálásához.

Először azt javaslom, hogy futtassa a vibrátor hegyét a csikló mindkét oldalán. Sőt, jobb, ha egy kezdő lépés visszalép magától a csiklótól, hogy tesztelje érzéseit és meghatározza a rezgések erejét. A tény az, hogy a csikló érzékenysége minden lánynál eltérő, ezért nem lehet általános ajánlásokat tenni a játékhoz.

A fenti előkészítés után számos lehetőséget kipróbálhat:
A vibrátor hegyét a csikló tetejére irányíthatja, vagy az egyik oldalára támaszthatja.
Körkörös dörzsölési mozdulatokat végezhet mind a csikló feje körül, mind maga a fej mentén, mind a vibrátor feje, mind a teljes felülete miatt.
A csónakhoz hasonlóan az egész vibrátorral átcsúszhat a csiklón, a szeméremajkak mentén és vissza.

Közepes hatás a csiklóra 2 lépés
Néhány nő számára a csiklóra gyakorolt ​​közvetlen hatás elfogadhatatlan, mivel nagyon érzékeny. Ebben az esetben a közvetlen ingerlés akár fájdalmas is lehet. Ha Ön egyike ezeknek a nőknek, ne rohanjon fel idegeskedni, hiszen van néhány trükk, amellyel könnyedén megoldhat mindent.

Stimuláció körül. Továbbra is stimulálhatja a körülötte lévő csiklót anélkül, hogy közvetlen kapcsolatba kerülne vele. A környező szövetek rezgései részben átkerülnek a csiklóba, miközben ez sokkal lágyabb hatás lesz, és mivel a csikló érzékeny, az ilyen stimuláció több mint elegendő lesz.
Vibrátor maszturbációs technika 4 – Közepes stimuláció a csikló körül
Stimuláció a tetőn keresztül. A csuklya a bőr, amely körülveszi a csikló testét (analóg a férfi pénisz fitymájával ). Néhány nőnek csuklya van a csikló feje fölött, néhánynak nincs. Akinek ez többet fed, az könnyebb – kezdetben máris stimulálja rajta a csiklót. Azok számára, akiknek fejük jobban ki van téve, jobb, ha stimulálják a csiklónak azt a részét, amelyet a motorháztető fed. Ez a stimuláció kevésbé lesz intenzív, de nem kevésbé élvezetes.
Vibrátor maszturbációs technika 4 – Közepes klitorális stimuláció a motorháztetőn keresztül

Teljes kapcsolat
Ez a sokoldalú technika egyszerre érinti a nemi szervek teljes felületét. Ehhez a vibrátort a hosszanti felületével a hüvelyre kell helyezni, és le kell nyomni. A játék feje, ahol a legerősebb rezgések keletkeznek, a csiklón nyugszik, vagy alulról megtámasztja (lásd, mi érzi magát a legjobban), a többi hossza pedig a szeméremajkakon és a majorán és a perineumon nyugszik. Ha együtt mozgatja a lábait, sokkal könnyebben fogja ebben a helyzetben tartani a vibrátort.

A vibrátor behatolása a hüvelybe 4 stimulációs technika
Ha az összes korábbi technikánkat, amelyeket áttekintettünk, külső stimulációra terveztük, akkor itt az ideje, hogy elmélyüljünk a szó valódi értelmében!) Lássuk, hogyan lehet diverzifikálni a vibrátor használatát a hüvely belső stimulációjához.

Ha már a hüvelyről beszélünk!) Nézze meg, milyen alakúak – 40 fotó a hüvelyről . Ezenkívül 72 hüvelyi közeli fotó segít teljes mértékben értékelni a női hüvelyek sokféleségét.

Vibrátor maszturbációs technika behelyezés a hüvelybe
Ehhez a legjobb, ha egy férfi pénisz alakú vibrátor van. Mielőtt belekezdené a vibrátor hüvelyébe történő behelyezését, győződjön meg arról, hogy az kellően meg van kenve a természetes vagy speciális kenőanyaggal. Szánjon időt arra, hogy azonnal belépjen.

Ne feledje, hogy a hüvely legérzékenyebb része az első harmad , ott koncentrálódik a legtöbb idegvégződés. Ezért, mielőtt teljesen belépne, támassza a vibrátorfejet a bejárathoz, menjen mélyebbre néhány centiméterrel, és kezdjen körkörös mozdulatokat a hüvelynyílás kerülete körül, kissé a falakhoz nyomva.

Miután kicsit élvezte ezt a pillanatot, folytathatja. Jelentkezzen be teljesen a vibrátorral. A vibráló játék puszta jelenléte a hüvelyben már sok szokatlan kellemes érzést okoz.

Íme néhány lehetőség arra, hogy mit tehet még a vibrátorral a hüvelybe merítéssel.

Klasszikus fordítási súrlódások. A belső vibrátor befelé és kifelé mozog, a normális hüvelyi szexet utánozva. Fokozatosan fel kell gyorsítani a ritmust, ugyanakkor növelheti a rezgés sebességét, hogy az izgalom még nagyobb legyen. A folyamat során könnyű beállítani a merítés mélységét, megérintheti a méhnyakot, vagy játszhat a bejárati területen, ahol érzékenyebb végződések vannak.
Inga. A szokatlan mozdulatok vibrátorral nagyon érdekesek lehetnek. Érdemes elkezdeni jobbra -balra lendíteni, amikor a játék bent van. A folyamat magában foglalja a hüvely azon részeit, amelyeket korábban alig stimuláltak. Ha az ilyen mozdulatokat merítéssel és eltávolítással kombinálja, a hüvely és falai masszírozásra kerülnek, ami nagyon kellemes. Lehet, hogy a módszer nem visz orgazmusba, de a simogatások elején nagyon érdekes lesz az érzések szempontjából.

Dupla stimuláció
A szórakozáshoz nem kell mozgatnia a vibrátort. Néha még kényelmetlen is, ezért azt javasoljuk, hogy merüljön bele, kapcsolja be a kényelmes sebességet és pihenjen. Ebben az időben a kezével vagy más szexuális játékszerrel megsimogathatja a csiklót. Az egyszerre két területre gyakorolt ​​hatás sokszorosan növeli az érzést, lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan elérje a boldogság csúcsát.

Cowgirl mozdulatok
A lovagló pozíció szerelmesei felülről ülhetnek a játékon. Ez akkor kényelmes, ha tapadókorong van a készülék alján. És bár ez a módszer hasonlónak tűnik a hagyományos súrlódásokhoz, nem az. Egy férfi pénisze nem képes rezegni, ezért az érzések vele együtt mások. Nagyon érdekes ülni a tetején, amikor a készülék teljes kapacitással működik. Javasoljuk, hogy próbálja meg teljesen eltávolítani a falloszt, majd merítse újra a maximális mélységbe.
A kettős vibrátor alkalmazása ugyanaz. Egyszerre csak két folyamat merül a hüvelybe és a végbélnyílásba. Nos, most térjünk rá a kutatási tevékenységekre.

Keressen varázslatos élvezeti pontokat
A tény az, hogy a hüvely belsejében a jól ismert G-ponton kívül, amelyről később beszélni fogunk, több érzékenyebb zóna is van, míg a legtöbbjük (sokan közülük akár mindegyik) alszik, vagyis ne reagáljon vagy rosszul reagáljon a stimulációra. Ezekről a pontokról többet megtudhat a 17 típusú női orgazmus típusából .

Ezen zónák ébredésének maximalizálása érdekében a leghatékonyabb a vibrátor használata. Csak gyakrabban kell felfedeznie önmagát, és hallgatnia az érzéseire. Fedezze fel a hüvely minden falát, próbálja ki a különböző rezgési módokat, a nyomás mértékét stb. Idővel úgy fogja érezni, hogy a hüvelye érzékenyebbé vált, és megérti azt is, hogy milyen behatolás, milyen szögben és milyen mélységben okozza a legnagyobb örömöt. A jövőben ez a partnerével való szexre is jótékony hatással lesz, mivel jobban megérti, hogy milyen szexpozíciókban használja a legjobban.

A G-pont stimulálása vibrátorral
Általánosságban elmondható, hogy a G-pont stimulálására speciális vibrátorok vannak, amelyek ívelt alakúak (a csúcsot a tetejére emelve). Vibrátorok stimulálják a G-pontot és a csiklót

Ez az alak teszi lehetővé a legkényelmesebb és legkényelmesebb masszírozást ezen a területen. Ha hirtelen eszébe jut egy ilyen vibrátor megvásárlása, adok néhány tippet:

A motor a fejben van. Érdemes olyan eszközt választani, amelyben a motor pontosan a csúcson (a fejben) található, hogy ezen a helyen a rezgések a lehető legerősebben érezhetők legyenek.
Dupla stimuláció. Jobb olyan modellt vásárolni, amely egyszerre hathat a hüvely elülső falára és a csiklóra. Ehhez az ilyen vibrátorok további ággal vannak felszerelve. Kívánatos, hogy külön kapcsolja be. Az ilyen típusú vibrátorokat nyulaknak nevezik (1 és 4 lehetőség a bal oldali képen).
Ez egy kis kitérő volt. És most visszatérünk a szokásos vibrátorunkhoz (hajlítatlan). Lássuk, hogyan tudod használni a G-ponttal való együttműködéshez.

Remélem emlékszel, hol van a G-pont. Azok számára, akik nem ismerik, emlékeztetem Önöket, hogy a hüvely elülső falán található. A vibrátor bemerítése során annak hegyének felfelé kell mutatnia. Ne helyezze be túl mélyen, a G terület csak 3-4 cm-re található a bejárattól. Csak be kell kapcsolni a rezgést, és el kell kezdeni mozgatni a játékot a hüvely elülső fala mentén (a pubis alatt), mivel érzéki hely jelenik meg, és megérintése intenzívebbnek tűnik, mint a környező szövetekhez.

Vibrátor maszturbációs technika G -pont vibrátor stimuláció
Kezdetben nem szabad egyszerre várni az erőszakos orgazmusokra; egy -több hónapos rendszeres testmozgás szükséges ahhoz, hogy „aktiválja” a lényeget. Ezért érdemes egyszerre élvezni a csikló simogatását. Ez garantálja legalább a klitorális orgazmust, és bizonyos edzések után idővel hüvelyi orgazmus jön.

A vibrátor G-pontra történő felhelyezése során érdemes a WC-be menni. Ez az érzés hasonló ahhoz, ami a lányok fröcskölése előtt jelentkezik – csalóka. Ennek során női titok kezd kialakulni, ami ilyen hatást ad. Csak figyelmen kívül kell hagynia és pihennie kell, ez annak a jele, hogy az orgazmus közel van. Még jobb, ha előtte elmegy WC -re, hogy magabiztos legyen, és amennyire csak lehet, pihenjen.

A vibrátor mozgatása a G-pont stimulálásához hasonló a hüvelyi vibrátor mozgatásához. Súrlódásokat végezhet, eltávolíthatja és elhelyezheti a készüléket, különböző intenzitással nyomja meg a falakat. De fontos, hogy azt tegyük, amit a test mond – ami igazán kellemes és növeli az izgalmat.

Adja hozzá az ujjait
Ha vibrátort használ, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem használhatja az ujjait. Ezenkívül az ilyen interakció sokkal több kellemes élményt nyújt.

Mivel érintettük a női maszturbáció témáját, azt javaslom, hogy nézze meg a videót arról, hogyan lehet szépen maszturbálni egy lányt a kezével, és ismerkedjen meg a női maszturbáció módjaival is . Biztos vagyok benne, hogy a tisztességes nem minden képviselője talál ott valami érdekeset magának, és biztosan alkalmazni fogja!)

Vibrátor G -pont + ujjak – csikló . Ezzel a kombinációval vibrátorral kell stimulálnia a G-pontot, és ujjaival kell simogatnia a csiklót. Ezenkívül nemcsak a G-pontot bájozhatja meg játékkal, hanem kísérletezhet a hüvely különböző pontjaival is, különböző szögben, különböző mélységű és intenzitású rezgésekkel dolgozva. Azt sem lehet bemenni egyáltalán, de kényeztesse punci ajkait vagy a perineumot vagy akár a végbélnyílást (erről később). Itt megpróbálhatja kiválasztani a legjobban tetszőt.
Vibrátor maszturbációs technika 9 – Hüvely- és csiklóstimuláció
Vibrátor – csikló + ujjak – G -pont . Megpróbálhatja az ellenkezőjét is. Ehhez az egyik kezébe kell venni egy vibrátort, és stimulálni kell vele a csiklót, másik kezének két ujjával pedig belépni a hüvelybe, és masszírozni a G-pontot.

Játék a végbélnyílással az anális stimuláció szabályai
A végbélnyílás vibrátorral történő stimulálása teljesen új érzések széles skáláját nyitja meg. Ha időt szakít és helyesen közelíti meg a folyamatot, az érzések csak kellemesek lesznek. Nem fájdalmas vagy ijesztő, de kövesse az egyszerű utasításokat:

Anális játékok. Általában a végbélnyílással való játékhoz speciális játékokat használnak, amelyek korlátozzák. Ez a rögzítés megakadályozza, hogy a játék teljesen behatoljon a végbélnyílásba. Esetünkben, ha csak egy közönséges vibrátor van kéznél, de ugyanakkor nagyon ki akarja próbálni a végbélnyílással való játékot, akkor használhatja, de legyen óvatos! Ne adja meg a felénél többet.
Kenőanyag. Először is győződjön meg arról, hogy a kezében van egy kenőanyag. Kenje meg jól a vibrátort és a végbélnyílást.
Óvszer. Látod, alapvetően vibrátorral játszhatsz a végbélnyílással (nincs behatolás), de ha tovább akarsz menni és beilleszteni a belsejébe, akkor ezt követően gondosan meg kell dolgozni, mielőtt visszatér a csiklódba és a hüvelyedbe. Ez csak akkor kerülhető el, ha rendelkezik speciális antibakteriális kenőanyaggal.
Nem veheti ki a végbélnyílásból, és nem helyezheti vissza a hüvelybe . Az a tény, hogy a bél mikroflóra meglehetősen agresszív, és a hüvelybe való belépése gyulladásos folyamatokat válthat ki.

Annak érdekében, hogy elkerüljük mindezeket a szükségtelen következményeket, és ugyanakkor ne szakítsuk meg a folyamatot, a legegyszerűbb óvszer használata a behatoláshoz. Ha a vibrátor mérete megközelíti egy átlagos férfi tag méretét, akkor mielőtt belépne a végbélnyílásba, egyszerűen tegyen rá óvszert, majd a végén távolítsa el, és könnyedén újrakezdheti a csikló és a hüvely stimulálását .

Előjáték. Az anális simogatást erős izgalommal kell kezdeni. Ezért jobb, ha továbblép hozzájuk, miután már játszott a csiklóval és a hüvelyével. Először el kell lazítania a végbélnyílás izmait, és ehhez egy kicsit el kell játszania. Mozgassa a munka vibrátor fejét a végbélnyílás körül, csúsztassa végig a készülék teljes hosszában, és nyomja meg pontosan közvetlenül a végbélnyílást is.
A végbélnyílás nyújtása. Mielőtt belevetné magát a vibrátor fenekébe, érdemes kissé kibővíteni a lyukat. Tegye ezt az ujjaival. Kenőanyagot kell felvinni a lyukra és a kezekre, és az ujját fokozatosan be kell vezetni. A mozgásoknak simának, simogatónak kell lenniük. Ha az egyik ujja már bent van, hozzáadhat egy másodikat. Ahhoz, hogy elmerüljön egy szexuális játékszer, az ilyen szintű nyújtás már elég lesz.
Körkörös mozdulatok . A vibrátor bemerítése után különböző mozdulatokat végezhet, de a legkellemesebbek kör alakúak, merítéssel és kivonással. Nem szabad teljesen eltávolítani a vibrátort, csak körben és fokozatosan kell mozgatni.
A simogatások kombinációja. Több zóna simogatásának kombinálása ideális a vibrátor legkellemesebb orgazmusához. Ezért a játékot egyszerűen a szamárban lehet hagyni (ha van korlátozó a vibrátoron), kapcsolja be a közepes sebességet, és folytassa a többi hely stimulálását. Például a csikló és a végbélnyílás simogatása egyidejűleg új módon színesítheti a klitorális orgazmusokat. Ha a játékokat egyszerre helyezik a végbélnyílásba és a hüvelybe, kettős stimuláció érhető el. Mindenképpen ki kell próbálnia ezeket a hatásokat, hogy véleményt formálhasson róluk. Egyébként az ilyen típusú stimulációhoz speciális kettős vibrátorok vannak, amelyek egyszerre behelyezhetők a végbélnyílásba és a hüvelybe.

Ha fájdalom jelentkezik az anális stimuláció során , az azt jelenti, hogy nem használnak elegendő kenőanyagot. Ilyenkor ajánlatos érzéstelenítőt tartalmazó kenőanyagot vásárolni, ez kissé kevésbé intenzívvé teszi az érzéseket, így elkerülhetők a kellemetlen érzések.

Hogyan használjunk rezgést szex közben

A vibrátorokat gyakran „segítőnek” nevezik, és látni őt ebben a szerepben valójában nagyon jó ötlet. Egy vibrátor használata a szexben partnerével elképesztően megváltoztathatja mindkettő érzéseinek palettáját.

Egy nő ösztönzése. Adj neki felejthetetlen orgazmust
Most több lehetőséget is megvizsgálunk, amelyekben egy férfi vibrátorral is stimulálhatja társát.

A csikló további stimulálása. Mint tudják, a klitorisz a nők túlnyomó többségének fő erogén zónája, és éppen a stimulációja hiányzik gyakran a lányokból a szex során. Annak érdekében, hogy ezt a hiányosságot kompenzálja, egy nő maga is finoman simogathatja magát vibrátorral a szex során. Elvileg ezt szinte minden olyan helyzetben meg lehet tenni, ahol a nő keze szabad, és van hozzáférése a csiklóhoz. Ezt az üzletet a partnerére is bízhatja, de itt sok függ a férfitól, nevezetesen az ő vágyától és képességétől az ilyen eszközök kezelésére.
Más érzékeny területek. Ha egy férfi készen áll arra, hogy a kezébe vegye a teljes irányítást az öröm felett, akkor lehet, hogy nem korlátozódik csak egy klitoriszra. Emellett játszhat a mellbimbóival, a melleivel és minden más olyan területtel, amelyről mesélhet neki.
Végbélnyílás. Ha az anális szex elfogadható számodra, akkor a partnered vagy te is játszhatsz a végbélnyílásoddal. Egy férfi számára a legkényelmesebb ezt kutyás stílusú pózban vagy bevetett lovas pózban megtenni , amikor a lány háttal neki ül a férfi tetejének, és kissé előrehajol a partner lába felé. Már mondtuk, hogyan kell simogatni a végbélnyílást vibrátorral.
Fontos! Néhány srác tévesen úgy gondolja, hogy ha a szex közben vibrátorral szeretne foglalkozni, az azt jelenti, hogy szörnyű szerető, és nem tudja megadni azt, amire szüksége van az ágyban. Ezért az a kísérlete, hogy valami újat vigyen a közös szexuális életébe, nagy csalódást okozhat számára. Ha veled pontosan ez történt, vagy félsz, hogy ez sikerülni fog, próbáld meg azonnal elmagyarázni a férfidnak, miért akarod kipróbálni, és mit adhat kettőnek a végeredményben.

Férfi stimuláció. Ilyet még nem tapasztalt!
Egyébként téved, ha úgy gondolja, hogy a vibrátor célja, hogy csak egy nőnek segítsen új érzések átélésében. A pénisz fején kívül az embernek több stratégiailag fontos zónája is van, amelyek vibrátorral való stimulálása felejthetetlen élvezetet nyújthat az embernek. Íme néhány trükk, amelyet kipróbálhat.

Kenés. Játék előtt ne felejtse el kenni a péniszét és a vibrátorát is kenőanyaggal.
Siklás a péniszen. Döntse a vibrátor fejét a herék oldaláról a pénisz alapjához. Most, anélkül, hogy elveszítené a kapcsolatot a péniszével, csúsztassa fel a fejét, majd vissza. Figyelje embere reakcióját, hogy megértse, mi az, ami jobban feldobja.
Szopás vibrációval. A szopás alatt mindenféle módon csatlakoztathat egy vibrátort. Például a szájába veheti a péniszének egyik fejét, a nyelv körkörös mozdulataival stimulálva, és felülről lefelé hajtja a vibrátort, az első lehetőség szerint. Ekkor játékkal is megsimogathatja a heréit.
A fején vibrátor . Megpróbálhatja fordítva is – nyelve nyalja le a heréit és a perineumát, és vibrátorral vezesse a fejét, különösen a frenum területén (a legérzékenyebb területen).
Perineum. Szinte minden férfi esetében a perineum is nagyon érzékeny terület, ezért ne vonja el a figyelmet sem. Tökéletesen stimulálható vibrátorral a pénisz szopása vagy masszírozása során, ha szorosan megnyomja a vibrációt ezen a területen.
Anus játékok. Ha az ember rendben van a végbélnyílással való játékkal, akkor a vibrátor új élénk színeket is hozhat az örömére. Ismét több izgalom lesz péniszmasszázs vagy szopás közben. Amíg ezt vagy azt csinálja, a vibrátort körbehajthatja a végbélnyílás körül, simogathatja magát a végbélnyílást, kissé elmélyítheti a vibrátor hegyét a végbélnyílásba, vagy akár teljesen behelyezheti azt. De itt két fontos óvintézkedést kell felidézni:
1) A közönséges vibrátorok nem rendelkeznek korlátozókkal (széles alap), ezért mélyen behatolva teljesen felszívódhat, ami, mint megérti, nem lesz túl jó.
2) Anális simogatás után a vibrátort alaposan meg kell mosni, és fertőtlenítőszerekkel kell kezelni, mielőtt újra felhasználná egy nőre.

És így elég sok különböző lehetőséget fontoltunk meg a vibrátor helyes használatához. Reméljük, mindannyian hasznosak lesznek az Ön és a szex számára. És most egy másik fontos témát fogunk érinteni, amelynek lefedettsége lehetővé teszi, hogy játéka a lehető leghosszabb ideig és maximális biztonsággal szolgáljon Önnek és egészségének.

Hogyan kell gondoskodni a vibrátorokról

A vibrátor megfelelő tárolása és tisztítása garantálja a készülék hosszú távú működését és biztonságát a tulajdonosok számára. Használat után azonnal meg kell tisztítani; nem ajánlott a játékot reggelre vagy más megfelelő pillanatra hagyni.

A vibrátor tisztítása és kezelése használat után
A vibrátorral való stimulálás után mossa le a játékot. Ha vízálló, moshatja folyó víz és bármilyen enyhe tisztítószer alatt. Ha a vibrátor nem meríthető víz alá, akkor részben mossa le vagy törölje le egy speciális szerrel.

A szexuális játéktisztító speciális antibakteriális összetételű anyag, gél, spray vagy folyadék formájában kapható. Az anyagot vattapálcával felviszik a szexuális játékra, és alaposan letörlik.

Szilikon vibrátor, valósághű, gélből vagy latexből készült, víz alatt enyhe szappannal mosható. Javasolt, hogy ne használjon túl magas hőmérsékletet, és tisztítás után törölje szárazra a készüléket puha törülközővel. A legegyszerűbb módja az üvegből vagy fémből készült vibrátorok ápolása, nem igényesek a tisztítószer összetételével szemben, nem félnek a szélsőséges hőmérséklettől.

A vibrátorok megfelelő tárolása
És most számos speciális intézkedést fogunk megvizsgálni a különböző anyagokból készült vibrátorok ápolására és tárolására.

Reális. A cyber bőr és hasonló anyagok nagyon gyengédek az érintéshez, tökéletesen lemásolják az emberi testet, de különös gondosságot igényelnek. Puha törülközővel történő tisztítás és szárítás után a vibrátor talkumporral van bevonva. Az intim üzletekben speciális port értékesítenek, ez megvédi az anyagot a deformációtól. Minden használat után meg kell változtatni. És még akkor is, ha vibrátorral nem simogatják, 2-3 havonta cserélni kell a csomagban található talkumot. Más játékokkal együtt tárolni tilos.
PVC, TPR, gél, latex, szilikon. A kényes anyagokból készült vibrátorok reagálhatnak egymással, ezért minden játékhoz ajánlott tokot használni. Ezek az anyagok nem igényelnek talkumot, csak helyezze a készüléket egy külön tasakba, hogy ne érintkezzen más dolgokkal. Ne tárolja a vibrátorokat nagyon forró helyiségekben, közvetlen napfénynek vagy magas páratartalomnak kitett helyen. Ha a játék elemekkel rendelkezik, érdemes eltávolítani őket tárolás céljából.
Üveg, fém. Az üveg és fém vibrátorok nem igényelnek különleges tárolási körülményeket. Az ellátásban szerények, egy dobozban lehetnek.
A vibrátor egy szexuális játék, amely megváltoztathatja minden nő szexuális életét. A készülék rövid idő alatt segít elérni az orgazmust, és az érzések nagyon élénkek és szokatlanok. Ha még nincs ilyen játékszere, akkor meg tudjuk mondani, hogy itt vásárolhat kiváló vibrátort a legjobb áron Magyarországon. Vásároljon vagy rendeljen vibrátorokat a legjobb áron az INTIM CENTER szexshopban.

Népszerű nők kérdései a vibrátorokról

Nyugaton a vibrátorok annyira népszerűek, hogy senkit sem fogsz meglepni a használatukkal. De nőink túlnyomó többsége számára mindez egészen új, és ezért sok kérdés merül fel. Most megnézzük a legnépszerűbb és leggyakrabban feltett kérdéseket. Gyakran ismételt kérdések a lányoktól a vibrátorokkal kapcsolatban-

Milyen gyakran használhat vibrátort?
Sokan azzal érvelnek, hogy tetszés szerint használhatja a vibrátort. Különböző szexboltok blogjainak oldalai különösen tele vannak ezzel a véleménnyel. Az orgazmus természetesen nagyszerű módja annak, hogy javítsa a hangulatát, oldja a feszültséget, és amint emlékszel, örömöt szerezzen, és ne tagadja meg magától. De ennek elérésének módjait továbbra is érdemes ellenőrizni, mivel a méreg gyógyszerei, amint emlékszel, eltérnek az adagtól.

Van olyan dolog, mint a rosszul alkalmazkodó maszturbáció, és egyik következménye, hogy képtelenség átélni az orgazmust normális szex közben a partnerrel. Ennek oka az erogén zónák specifikus stimulálása az orgazmus elérése érdekében (vízsugár, takaró vagy párna dörzsölése stb.), Ami nem ismételhető meg szex közben. A vibráció egy olyan specifikus stimuláció is, amelyet egy férfi minden vágya ellenére nem fog tudni megismételni a péniszével. Ezért, nehogy túlzottan hozzászoktatja testét a specifikus stimulációkhoz, ne használjon túl sokat a vibrátorok használatával.

Ez különösen igaz a klitoriszra . Sok nő észrevette, hogy a vibrátor túl gyakori használata a csikló stimulálására, érzékenysége csökkent, és a cunnilingus során már nem élte át azokat az érzéseket, amelyeket korábban. Idővel természetesen mindent helyreállítottak, de ehhez szükség volt arra, hogy pár hónapra teljesen elhagyja vibro barátját. És mindez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a vibrátor nem használható. Megteheti, de csak bölcsen! Nem úgy, mint egyesek… Felrobbannak, és nem tudnak lejönni!)

Amint megértette, a „milyen gyakran használhatja a vibrátorot” kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni, mivel minden lány más. Mindez nagyon egyéni. Csak egyet lehet biztosan mondani – nem szabad visszaélni. Legyen desszert, ne mindennapi étel. Sok szakértő egyetért abban, hogy hetente legfeljebb 2-3 alkalommal kell használni. Nos, nézd meg magad. Ha használata semmilyen módon nem bonyolítja az orgazmus elérését egy férfival való szex közben, akkor használja azt, amennyire csak akarja!)

Milyen mélyre lehet behelyezni a vibrátort?
A fő mutató az érzéseid. Ha teljesen be tudja írni, és ugyanakkor nem érez kellemetlenséget, akkor kérem – játsszon így. Egyes lányoknál a méhnyak nagyon érzékeny, így amikor mélyen elmerítik a játékot, és a méhhez nyomják, még kellemetlen is lehet számukra. Csak használja a vibrátort úgy, hogy jól érezze magát. A merítési mélység általában 6 és 17 cm között van, de az anális vibrátor csak a korlátozóig helyezhető be, ő az, aki nem engedi, hogy a vibrátor beljebb csússzon. A végbélnyílás mélysége nagyon jelentős, és ha hirtelen egy készüléket túl messzire merít, akkor orvosok segítsége nélkül nem lehet eltávolítani. Ezt tartsd észben.

Használható vibrátor a fürdőszobában?
A fürdőszobában csak vízálló játékok használhatók. Ha a csomagoláson vízálló felirat olvasható – kísérletezzen bátran víz alatt is. Ebben az esetben csak az a fontos, hogy tiszta vízben ússzon, mert az a hüvelybe vagy a végbélnyílásba kerülhet. Maga a folyadék a vízi eljárások befejezése után kifolyik a lyukakból, de csak arra érdemes ügyelni, hogy ne legyenek benne szennyeződések és kémiai összetevők, amelyek irritálhatják a kényes helyek bőrét. Ha a vibrátor fröccsenésálló jelöléssel rendelkezik – a vibrátor nem fél a fröccsenéstől, de tilos víz alá helyezni.

Használható vibrátor terhesség alatt?
Pontos választ erre a kérdésre csak a nőgyógyász adhat. A vibrátor terhesség alatti használatának nincs ellenjavallata, de fontos, hogy az egyéni jólét vezérelje. Az orvos helyesen értékelheti a nő állapotát, és ajánlásokat adhat a szexuális életére vonatkozóan. Gyakran ajánlott csak klitorális stimulánsok használata, legfeljebb 8 hónapig.

A hüvelyi vibrátor alkalmas anális stimulációra?
Általában speciális anális játékok vannak az anális játékhoz. De ha nincs meg, és tényleg valami újat akart kipróbálni, akkor elvileg hüvelyi vibrátor használható, de nagyon óvatosan. Az a tény, hogy a korlátozó hiánya túl mély behatoláshoz vezethet a seggbe, akkor előfordulhat, hogy nem tudja egyedül eltávolítani a vibrátort. Ennek eredményeképpen orvoshoz kell fordulnia. Jobb, ha a végbélnyílást kívülről és a perineumot hüvelyi vibrátorral stimuláljuk, ami nem kevésbé kellemes és teljesen biztonságos.

A vibrátorok károsak az egészségre?
Megfelelő tisztítás és használat mellett a vibrátor nem lehet veszélyes. Csak a megfelelő modell kiválasztása fontos. Hogyan kell ezt csinálni – olvassa el cikkünket a vibrátor kiválasztásáról .

Ha még nem rendelkezik vibrátorral, de szeretne vásárolni, akkor egy megbízható és bevált szexuális játékboltot ajánlunk Önnek, amely hatalmas választékban kínálja a vibrátorokat a legalacsonyabb áron.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!

Az első szexshop üzlet Magyarországon, több mint 30 éve nyitva a budapesti szexbolt. A hazai szexuális forradalom úttörője, hitvallása a boldogság eszközeinek árulása, és szexuális informálás!