Extrém műfasz pornó a Szexplázában Alács Veronikával

Van amikor valaki azt hangoztatja, hogy a nők nem nézik, nem élvezik a pornót. Az evolúciós pszichológusok és a radikális feministák jobbára biztosak benne, hogy a pornó férfiaknak készül, a pornónézés férfidolog, a női genderbe nem fér bele az ilyesmi. Aztán jönnek az olyan fiaskók, amelynek eredményei ellentmondanak annak a sztereotípiának – és a kutatást végzők kiindulási hipotézisének -, hogy szexképeket nézve a nők az arcra, a férfiak a másodlagos nemi jellegekre fókuszálnak előbb és hosszabban.

Alács Veronika pornó a Szexplázában, Alács Vera szép szőke brutális dildót dug magába a pornó forgatáson. Dildókkal szexel eszbikus szexjelenetében majd egy másik lányt is rávesz a perverz dildó szexre.

alacs-veronika-szex-szexplaza

A pornóra szokás azt mondani, hogy a nő csak szétteszi a lábát, kitátja a száját, és más dolga nincs, mert a srác majd teljesít. Ez azonban nem így van, mert ha a lány nyegle, fadarabként hever, akkor nem működik semmi, és ha csak egy kis mozdulattal is eltolja magától a srácot, akkor a fiú sem tud igazán jól teljesíteni.

Ezeknél a szereplőknél van színészi játék, és pozitív hozzáállás. Ez öngerjesztő folyamat, eleinte jó képet vágnak hozzá, aztán elkezdik élvezni, a végén pedig már belejönnek teljesen, és el is élveznek. Magyar nők, a Szexplázában Plázacicáknak nevezett  csajok pénzért szopnak, basznak, perverzkednek a forgatások és castingok pornóképein és pornóvideóin.

A pornónézés teszten a  szemmozgást követő teszt során ennek épp az ellenkezője derült ki. A férfiak nézték előbb és inkább a képen szereplő nők arcát, a nők pedig a genitáliákat, illetve magát az ábrázolt aktust. A kutatók azt vizsgálták, hogy szexuális izgalom hatására hogyan változik a genitáliák hőmérséklete, és úgy találták, pornóklipek hatására az izgalom nemre való tekintet nélkül jelentkezik 30 másodperc elteltével, a maximális izgalmi állapotot a férfiak 11, a nők 12 perc alatt érték el.

Talán ennél is meggyőzőbb az a kutatás, amikor a kísérletvezetők meleg, leszbikus, és heteró pornót mutattak nőknek és férfiaknak. Az eredmények szerint a férfiaknak inkább a saját orientációjuknak megfelelő képsorok jöttek be, a nőknek azonban úgy tűnik, mindegyik tetszett. Legalábbis a testüknek mindenképpen.

1 Jasmin035.JPG2 Linda_Shane052.JPG503.JPGjasmin_es_linda_shane_006.JPGjasmin_es_linda_shane_011.JPGjasmin_es_linda_shane_018.JPGjasmin_es_linda_shane_023.JPGjasmin_es_linda_shane_030.JPGjasmin_es_linda_shane_035.JPGjasmin_es_linda_shane_042.JPGjasmin_es_linda_shane_047.JPGjasmin_es_linda_shane_054.JPGjasmin_es_linda_shane_059.JPGjasmin_es_linda_shane_066.JPGjasmin_es_linda_shane_071.JPGjasmin_es_linda_shane_078.JPGjasmin_es_linda_shane_083.JPGjasmin_es_linda_shane_096.JPGjasmin_es_linda_shane_102.JPGjasmin_es_linda_shane_109.JPGjasmin_es_linda_shane_117.JPGjasmin_es_linda_shane_119.JPGjasmin_es_linda_shane_125.JPG


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?