Az banán volt, nem a péniszem – mondja a pedofil pap

pedofil-papok-fiatal-aldozatai-performanszDavid Morrist, a 60 éves brit lelkészt szexuális zaklatás vádjával hallgatták ki a minap a swansea-i (Wales) bíróságon. Az ügy még 1995-re nyúlik vissza, amikor a tiszteletes egyik 12 éves tanítványával szemben állítólag megengedhetetlen viselkedést tanúsított.
A most 26 éves nő elmondása szerint Morris tanítás közben többször is megsimogatta a karját, a hátát és egy alkalommal, amikor melléült, érzett valami kemény és hosszúkás dolgot a férfi nadrágjában. (Amelynek sliccére többször is rátette a kislány kezét.)
A sértett immár felnőve, vőlegényével karöltve akart a végére járni gyermekkori traumájának, így szervezett egy hármas találkozót, ennek keretein belül kívántak elbeszélgetni a lelkésszel annak viselt dolgairól.
Rövid úton bírósági ügy lett a diskurzusból, a tárgyalóteremben a “kemény és hosszúkás dologgal kapcsolatban” a tiszteletes kifejtette egyik különös szokását, miszerint “gyakran hord nadrágzsebében banánt, amit fiatal tanítványa esetleg összetévesztett erektált péniszével.”
Igen érdekes szokásai lehetnek az úriembernek, tekintve, hogy a nő vallomása alapján volt rá példa, hogy az akkor szintén kiskorú nővérével egyetemben Morris leitatta őket egy pubban, majd édes hármasban elindultak egy kis “meghitt shoppingkörútra” egy közeli fehérneműboltba… A tárgyalások folytatódnak, egyelőre nem született döntés.
További pedofil és buzi papok: A papi pedofília áldozatai tüntettek Rómában – Szexbotrány és sikkasztás ügye van a pécsi püspöknek – Buzibárokba járnak a papok – Pedó pornótól hangos a Vatikán – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap – Papi pedofília az olasz papokkal is – Homoszexuális papok – A pedofília nem csak a katolikusoké – Minden katolikus gyülekezetre jutott egy pedofil vagy buzi – Buzi papok, terhes apáca sokkolja Vatikánt


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?