Potencianövelők,  Szex

Az erekció romlott, a pénisz nem áll olyan jól, mint korábban

Az erekció romlott, és a pénisz már nem olyan jó, mint régen , a merevedés eltűnni kezdett szex közben , a pénisz megereszkedik az előjáték során, nem áll fel egy gondolatból, mint korábban, stb., Stb. Mindezek a tények megijesztik az embert, amikor ezen keresztülmegy, és elgondolkodtatja egyvalamiről – elkerülhetetlenül a közelgő impotenciáról. Visszavonul önmagába. Észrevesz néhány változást társa viselkedésében, és sokat kezd aggódni, aggódni. Ennek eredményeként ideges lesz, egyfajta csalódottság, depresszió, bánat, szomorúság mindkét oldalon, ami tovább vezet a szex hiányához, és ennek következtében a kapcsolatok megszakításához.

Ez nagyon tipikus eseményfejlődés sok olyan pár számára, akiknek át kellett menniük ezen, de sajnos nem voltak készen. Ha tudtak volna alapvető dolgokat, és minden teljesen más lehetett volna – szex lett volna, és a kapcsolat megmaradt volna. Ebben a cikkben elmondjuk az egyszerű igazságokat a férfi erekcióról, amelyeket minden férfinak és nőnek tudnia kell, hogy elkerülje a szükségtelen depressziót, pánikot és a félreértést a szexben.

Az erekció, amelyet az ember fiatalkorában és középkorában megszokott, általában magától következik be, csak így. Ezt az erekciót pszichogénnek nevezik. Amint valami szexire gondol, vagy valami, ami valamilyen módon a szexhez kapcsolódik, amint észreveszi, hogy a pénisz elkezd megtelni és felállni. Elég, ha a partner valamit a fülébe súg, vagy valamilyen pillantást vet, vagy még inkább megérinti, és a tag már készen áll. De a test és a benne zajló folyamatok az idő múlásával változnak. És ez tömegesen és elkerülhetetlenül történik, és erre fel kell készülnie. Az erekció kissé romlik, és a lehető legigényesebbé válik.
Nincs ezzel semmi baj. Ez korántsem impotencia, mivel sok férfi azonnal gondolkodni kezd. Ez teljesen normális folyamat. De érdemes megérteni, hogy itt nem extrém esetekre gondolunk, amikor a tag nagyon rosszul kel fel, vagy egyáltalán nem áll fel.

Ahogy öregszel. Ami régebbi. 23-25 ​​év után, amikor elmúlik az úgynevezett tesztoszteron időszak vagy a hiperszexualitás időszaka , amikor mindig felkeltem és mindenért.

De amikor ez az időszak elmúlik, egy férfi megfigyelheti a következőket: hogy amikor a péniszét a hüvelybe helyezi, az erekció jó lesz, amint kivette, hogy megadja neki, például, kuni vagy valahogy megsimogassa más módon, azonnal észreveszi, hogy a péniszed leesik. Ezt észre véve a férfiak gyakran pánikba esnek, tehetetlennek tartják magukat. Végül is úgy gondolják, hogy állandóan olyan taggal kell rendelkezniük, mint a pornófilmek hősei, amíg ő egy partnerével ágyban van. De valójában nem az.

Teljesen normális, ha az életkor előrehaladtával a férfinak több előzetes simogatásra van szüksége ahhoz, hogy a szexhez elegendő erekciót érjen el…. Sőt, ha azt mondom, hogy életkor, nem az 50-60 évesekre gondolok, ez 24-25 év után figyelhető meg, mindenki számára különböző módon. Valaki fokozatosan elveszítheti az erekciót, miután kihúzza a péniszét a hüvelyből, és megszünteti annak bármilyen módon történő stimulálását. Valaki nem tölti ki teljesen, amíg hozzá nem teszi a kezét vagy a nyelvét. Még egyszer megjegyzem, hogy ez teljesen normális folyamat, és semmiképpen ne gondolja azt, hogy ez impotencia. Nagyon gyakran ilyen körülmények között sok férfi kerülni kezdi a szexet. De ez az út rendkívül tudatlan, szörnyű és szűk látókörű.

Hogyan néznek és hogyan reagálnak a nők
Szinte minden nőnek van közös vonása, és ez abban rejlik, hogy gyakran gondolkodnak. Tanács minden nőnek: hagyja abba a gondolkodást. Hogyan fordul elő leggyakrabban? A lány egy bizonyos tényt vesz ki egy férfi viselkedéséből, és megpróbálja valahogy megmagyarázni magának, különféle jelentéseket rendelve hozzá, anélkül, hogy konzultálna, és anélkül, hogy megkérdezné partnerét erről. Igen, nyilvánvaló, hogy a férfiak gyakran nem mennek ilyen beszélgetésekbe, de mégis hagyják abba a fantáziálást. És Ön, férfiak, meg kell értenie, hogy a viselkedését a nők úgy kezdik olvasni, mintha elvesztette volna érdeklődését iránta és ennek következtében vonzódását.

Amikor ennek a problémának az alapján elkezded kerülni a szexet, akkor kezd vonzónak tartani magát, visszahúzódik, visszahúzódik önmagába, depressziós lesz. Vagy a második lehetőség – gyanakodni kezd, hogy van valaki az oldalán. Amint megérti, sem az elsőnek, sem a másodiknak semmi köze ahhoz, ami valójában van. Ez több mint messze van a valóságtól. De ugyanakkor ő és ő is ebben az illuzórikus világban kezdenek élni, mintha az impotencia problémája lenne, és azt hiszik, hogy az egész szexuális aktus állandóan álló tagjával kell lennie, ami egyáltalán nem igaz. És a valóság szerint él, amit találgatásaiban elképzelt magának.

És ez a 2 teljes illúzió, rossz és szomorú illúzió, leggyakrabban a kapcsolatok összeomlásához, a depresszióhoz és ennek következtében a család összeomlásához vezet. Ez a 2 világ nem együtt élni kezd, hanem együtt élni. Megértem, hogy ez az állapot nagyon bosszantja a férfi büszkeséget, de minden férfi győzelem csak akkor van, ha bátorságot szereznek, hogy valami révén átlépjék magukat, például leüljenek és beszéljenek erről a lelki társukkal.

Hogyan lehet megoldani az erekció romlásának problémáját?

Ha férfi vagy, és észreveszed, hogy a péniszed nem olyan jó, mint régen, és nagyon aggódsz emiatt, akkor olvasd el ezt a cikket a barátnőddel, vagy fordítva, ha lány vagy, és hasonló dolgod van ember, olvassa el együtt ezt a cikket. Ez lehetővé teszi, hogy kommunikációs csatornákat nyisson meg, hogy közös megoldást találjon erre a látszólag problémára. Számos módja van annak megoldására, és most néhányat megvizsgálunk:

Hosszú előjáték. Ahhoz, hogy a férfi pénisze jól álljon, hosszú előjátékra van szüksége, akárcsak egy nőnek. Időt kell szentelnie a férfi test és a férfi nemi szervek: a herék és a pénisz fizikai stimulációjára. Természetesen nagyszerű, ha egy lány tudja, hogyan kell erotikus masszázst végezni egy férfival, ismeri például a péniszmasszázst, a lingammasszázst, vagy rendelkezik egy jó szopástechnikával , amellyel a férfit jól fel lehet gerjeszteni. De még akkor is, ha arzenálja nem túl gazdag, ne habozzon, tegye azt, amit tud. És egy férfi ne habozzon, hagyja, hogy egy nő saját kezébe vegye a kezdeményezést, játsszon a péniszével, még akkor is, ha még nem áll. Egy nő biztosan kitalál valamit. Legyen ügyesebb vagy kevésbé, de ne a lényeg. Egy idő után mind simán feláll.

Tesztoszteron diéta. A tesztoszteron a fő férfi hormon, úgymond a hormonok királya. Ő az, aki nagymértékben meghatározza a férfi erekció minőségét és a szexuális vágy erősségét. Ezenkívül nagy szerepet vállal az egész férfi test munkájának szabályozásában. Ezért az erekció romlása gyakran az általános egészségi állapot romlását jelzi, mivel az első és a második is ettől a hormontól függ. Természeténél fogva minden ember koncentrációja egyéni. De ha valamilyen oknál fogva alábecsülik, ez azonnal befolyásolja a férfiak egészségét általában és természetesen az erekcióját. Sajnos egy modern ember életmódja ellentétes a tesztoszteron természetes termelésének kedvező feltételeivel. Túlmunka, alváshiány, stressz, rossz minőségű étel, dohányzás, ivás, mindenez a tesztoszteron csökkenéséhez vezet . Külön szeretném elmondani a táplálkozást, és fontolóra venni 13 olyan ételt, amelyek a tesztoszteron csökkenését okozzák , és figyelembe kell venni azokat is, amelyek növelik a tesztoszteront . A nőknek figyelembe kell venniük a táplálkozási információkat is, mivel a férfiak fizikai és szexuális egészsége nagyban függ a konyhájától.

A legjobb idő a szexre. Amiről most beszélni fogunk, azt Gauss -eloszlási görbének nevezzük. A férfiak 80% -a alá tartozik, 20% -a pedig nem. Tanulmányok azt mutatják, hogy a férfi tesztoszteron maximális mennyiségét reggel figyelik meg, mivel nagy része éjszaka termelődik, amikor a férfi alszik. Napközben elfogyasztják, és estére csökken a szintje. Ez a szabály nem mindenkire vonatkozik, de a férfiak körülbelül 80% -a tartozik e szabály hatálya alá. Ezért azt tanácsolom, ha lehetséges, úgy építse fel a napját, hogy például felébredjen, reggelizzen, és visszafeküdjön a barátnőjével. Ez kissé furcsán hangozhat, mivel valószínűleg sokan felháborodnak, mint például: „De mi van a munkával, nem járok körbe a feleségeimmel?”. De ahogy a mondás tartja: “A fulladók üdvössége maga a fulladók munkája.” Ezért csak a lehetséges lehetőségeket kínáljuk,

Összefoglaljuk
A pszichogén erekció elvesztése az életkorral normális. Ismételten, amikor azt mondjuk, hogy „kor”, nemcsak a 40-50 év feletti kategóriát értjük, hanem azokat, akik már 23-25 ​​év felettiek;
Férfiak, ha észreveszik, hogy az erekciója romlott, nem áll fel a szex gondolatától, mint korábban, a pénisz megereszkedik stimuláció hiányában vagy a teljes erekció elérése érdekében, bizonyos simogatásra van szüksége, ne kezd el azt gondolni, hogy tehetetlen leszel. Ez a férfi test normális fejlődési folyamata.

Hölgyeim, ha ilyesmit vesznek észre az emberben, nem kell azonnal azt gondolnia, hogy már nem izgatja őt, vagy hogy van más. Próbálj meg beszélni vele erről. Olvassa el ezt a cikket együtt. Mert különben különböző világokban fog élni, a találgatások illuzórikus világaiban. Mindenki maga dönti el, és ennek következtében mindketten, gyermekeitek és ennek következtében az egész családotok szenvednek;
A potencianövelő blog szerint is növelje a tesztoszteronszintet fizikai aktivitással (de nem túlterheléssel), jó étkezéssel és jó alvással.
A legtöbb férfi reggel a vérben a legmagasabb tesztoszteronkoncentrációval rendelkezik, ezért ezt vegye figyelembe a szex idejének kiválasztásakor.

Lányok és nők, vegyék a kezébe a péniszét, és izgatják mindenféle cselekedettel. Férfiak, még akkor is, ha az erekciója romlott, ne habozzon a kezébe adni a még nem emelkedett hímvesszőjét, hogy elkezdjen vele valamit kezdeni, mert pszichogén erekció, erekció a tekintetből, vagy valamilyen az érintés idővel elmúlik, és a férfinak közvetlen stimulációra van szüksége, nevezetesen a pénisz stimulálására. Igen, lehet, hogy erre egy kis időt kell szánnia, de a legfontosabb, hogy ne hallgasson, ne vezesse magát, ne szigetelje el magát, és ne kényszerítse partnerét találgatásra és túlfűzésre, mert mindez teljesen természetes és megoldható.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!