Baukó Éva megrugdosta Nádai Anikót az RTL üdvöskéjét

Baukó Éva villanevén VV Éva megtépte és megrugdosta Nádai Anikót, villanevén VV Anikót. Haknizni utaztak Érmihályfalvára, elszámolási vita lett a vége.

VV Éva azért tépte, rugdosta meg VV Anikót, mert a lány állítólag a gázsi felét kérte. Anikó nem tesz feljelentést, sajnálja egykori villatársát.

– Megtéptem és megrugdostam! Jajgatott, hogy foltos lesz a keze – kelt ki magából a Borsnak. – Én szerveztem le a haknit, előre megállapodtunk, a százhúszezerből negyvenet kap, és az útiköltséget is kifizetik. Nádai Anikó vezetett, de háromezer forintot sajnált pályamatricára, sőt, közölte, kétezer-ötszáz forintja van, tankoljak én. Hétezerért tankoltam neki. Öt órán át zötykölődtünk, mire fél egyre odaértünk… A teljes cikket itt olvashatod el.

VV Éva megtépte VV Anikót – Ez a hónap sem múlt el cirkusz nélkül. A szőke lány azért tépte meg és saját elmondása szerint rúgott is bele egykori villatársába, mert összevesztek egy hakni gázsiján.

A két lány különböző módon emlékszik az eseményre. Anikó szerint Éva több pénzt szeretett volna a közös hakniból, ő azonban ragaszkodott a fele-fele arányhoz. VV Anikót állítólag biztonsági őrök menekítették ki a diszkóból. A kirabolt és a szomszédai által sem igazán kedvelt Éva azonban másképp emlékezett a romániai diszkósztorira, ennek ellenére a verekedést nem tagadta a Borsnak, sőt. „Megtéptem és megrugdostam!…” – ecsetelte VV Éva, aki Facebook-oldalán is írt a történtekről, na és újra az RTL-t szapulta saját sorsa miatt.

„Ennek a szerencsétlennek sosem volt haknija! Fel sem ismerték, mindenki engem szedett szét a helyen! 2500 forintja volt. Én tankoltam, engem ingyen is levittek volna, de ő sosem ül más kocsijába! Levett pénzzel, aki szervezi a haknit, annak jár a lé többsége! 16 évvel idősebb pasija van, gondolom, honnan kukázta. A másik meg, most tudtam meg, hogy mikor kijöttem, akkor sem akart az RTL alkalmazni, csak az Anikót! Még a botrányaim előtt sem! Közel egymilliárd forintot hoztam a csatornának a párbajaimmal, milyen tetves egy világ van!” – folytatta a háborút Baukó Éva.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!