Berki Mazsi, Katona Renáta meztelen képek nincsenek a neten, csak fürdőruhásak

Kitálalt Berki Krisztián egykori barátja, Berki Mazsi vagyis Katona Renáta megcsalta, pénzt követelt és hazudott a nyilvánosság előtt mindenről.

Egy kínos beszámoló látott napvilágot, amelyben Berki Krisztián egyik barátja számol be a nemrég elhunyt izomceleb és Mazsi kapcsolatáról, amiről mindenki tudta, hogy nem felhőtlen, ám amit most Berki barátja közölt, arra talán senki nem számított: Mazsi és Krisztián egy harmadik fél miatt szakíthattak.

Az utóbbi napokban körüljárta a médiát a feltételezés, amely szerint Berki Krisztián többször is erőszakosan lépett fel Mazsival szemben, sőt, egyszer még hason is rúgta a feleségét. A most felbukkanó barát szerint ez aljas rágalom: elmondta, hogy erőszak nem volt közöttük.

Nem is Mazsi küldte el otthonról Berki Krisztiánt?
Az elhunyt celebhez közel álló barát szerint a szétköltözést nem is Berki Mazsi kezdeményezte, hanem Krisztián: Nekem elmondta, azért, mert úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja – monda el Krisztián barátja.

A dolog miatt Berki Krisztián depressziós lett, volt, hogy napokig ki sem tette a lábát a lakásából. Sajnos, ekkor már egyre többször került a pohár is a kezébe. Krisztián barátja ugyan nem biztos benne, hogy a férfi, akivel Mazsi még Krisztián életében együtt lehetett, ugyanaz a személy-e, mint akivel az özvegy mostanában randizik, ám annyit elmondott, hogy a nő állítása, miszerint Berki halála napján randizni készültek, csak mese, „de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát”.

Krisztián barátja szerint Mazsi oldala ferdít a valóságon, és a celeb édesanyjának volt igaza
„Renáta (vagyis Mazsi) még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénze persze, kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt” – emlékezett vissza a barát, majd hozzátette: „Azt gondolom, Krisztián édesanyja lerántotta a leplet a menyéről.

Aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nemhogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián barátja a Story Magazinnak.

Berki Krisztián barátja szerint Mazsi nagyon hamar elfelejtette, hogy milyen boldog is volt, amikor a celeb egyáltalán szóba ált vele, és hamar hozzászokott a jó élethez, a jómódú barátokhoz. Végül kimondta: „Szerintem ő tesz a gyászra” . Hozzátette: csak azt sajnálja, hogy neki kell megvédenie Krisztiánt.

Berki Krisztián édesanyja elmondta, hogy Mazsi új párja, Zoltán nem más, mint…

A néhai Berki Krisztián egyik ismerősével fűzhette szorosabbra a kapcsolatát Berki Mazsi. Az özvegy alig több mint egy hónappal a férje halála után már Balira is az új kedvesével utazott.
A Blikk több forrásból is úgy tudja, hogy Katona Renáta Berki Mazsi új kedvese, a sikeres vidéki üzletember korábban Berki Krisztián népes baráti társaságának egyik tagja volt. Zoltánt Mazsi is ismerhette korábbról, hiszen nem sokkal a férje halála után fűzték szorosabbra a kapcsolatukat. Ezt az információt Berki Krisztián édesanyja is megerősítette lapunknak.

– Nemigen beszélünk mostanában Mazsival, ő is éli az életét, ahogy tudja. Az új kapcsolatáról sem tudok semmit, csak annyit, amennyi az újságokban megjelent ezzel kapcsolatban. Az azonban most ütött szöget a fejembe, hogy amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki – mesélte Júlia asszony a Blikknek.

Szavai azt támasztják alá, hogy Mazsi már Berki halála előtt ismerhette a luxusautókkal is foglalkozó üzletembert, Zoltánt, másként aligha kerülhettek volna ilyen gyorsan közel egymáshoz. Az mindenesetre tény, hogy az özvegyet többen is látták az utóbbi időben a férfi társaságában, és a szemtanúk szerint egyértelműen több van közöttük barátságnál.

– Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. A látottak alapján nem volt kétséges, hogy Mazsinalk sikerült felülkerekednie a gyászon – mesélte korábban az egyik szemtanú, aki a múlt hétvégén a Club Heavenben szúrta ki a párost.

A sikeres vidéki üzletember egyébként régebben több, a sztárvilágból ismert hölggyel is közelebbi kapcsolatot ápolt.

– Van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyász feldolgozásában és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya – árulta el Berki Mazsi ismerőse.

Kapcsolatukról hiába szerettük volna megkérdezni Mazsit vagy üzletember kedvesét, mindketten elzárkóztak a válaszadás elől. Mazsi korábban azt nyilatkozta, a kislánya miatt próbál erős maradni.

– Nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe! Neki erős anyára van szüksége. Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatározók a személyiségfejlődésében. Ez óriási nyomás a lelkemnek.
Sajnos Berki Mazsi, Katona Renáta meztelen képek nincsenek a neten, csak fürdőruhásakat találni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?