Bognár Erika szép mellei és a pinája bejön a kanoknak

Bognár Erika élete egyébként is mutat bizonyos hihetetlen, már-már regényes elemeket, s nem csupán abban a vonatkozásban, hogy sokakkal ellentétben ő őszintén vállalja a – következőkben Önök által is látható – sikeres kebelnagyobbító beavatkozást. Szakérettségije s némi gondolkodás után tizenkilenc évesen barátnője után utazik az Egyesült Államokba, hogy akárcsak Rejtő Jenő hősnője, kihívja a szerencséjét önmaga ellen.

Mosogatást vállal, pincérkedik. Bonyolult és romantikus szerelembe keveredik, ám ahogy mondani szokták, az élet írja a legjobb történeteket, nem egy gazdag amerikaiba, hanem egy szegény magyar fiúba habarodik bele. Érdekes, mondja mosolyogva, számtalan helyen jártam a világban, és mindenhol magyar fiúkkal hozott össze a sors.

– A jelenlegi kedvesemet például Tokióban ismertem meg, egy „multikulturális” házibulin – meséli tovább. Jelenleg együtt élnek, együtt utaznak és együtt lépnek fel egy show-műsor táncosaiként. Termetét nézve hihetetlen, de fotózást aránylag ritkán vállalt, a Playboynak beküldött portfóliót is egy váratlan felkérésnek köszönheti.

Az ő életében is felbukkanó, kiadós véletlenek dacára igyekszik tudatosan élni a mindennapjait, ám nem esik pánikba akkor sem, ha valami nem a tervei szerint alakul. Határozott, de semmiképpen nem görcsös jellem, nem keménykedik a sorssal, inkább elbeszélget vele. Sodró, lendületes nőiességét barátságos, őszinte és nyitottságot mutató gesztusok teszik olyan elragadóvá, amilyen bájossá alakítja vonzó szépségű arcát egy könnyed, finom mosoly – írja róla a Playboy.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!