Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot

A brazil hatóságok szerint Marcin Michael lengyel pap orális szexre kényszerített egy 16 éves fiút. Tíz évre is elítélhetik a Brazíliában élő papot, ha a gyanú beigazolódik. Rio de Janeiróban letartóztatottak egy lengyel katolikus papot, akit azzal gyanúsítanak, hogy orális szexre kényszerített egy 16 éves fiút. A 44 esztendős Marcin Michael Strachanowski parókiája a brazil nagyváros egyik szegénynegyedében van. A fiút három éve erőszakolta meg, majd azzal fenyegette meg, hogy megöli ha bárkinek is elmondja a történteket. Később azonban a fiatalember feljelentést tett.
A nyomozás során fény derült arra is, hogy a pap más kiskorúakat is a lakására csalt, hogy fajtalankodjon velük. Áldozatait az interneten keresztül kereste. Ha bebizonyosodnak az ellene felhozott vádak, akár 10 évi szabadságvesztésre is ítélhetik.
[Bulvár] Pedofil a bruggei püspök – Az egyházi pedofilbotrányok igazából melegügyek – Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?