Buzibárokba járnak a papok

Meleg papokat buktatott le egy olasz magazin. A hetilap pénteken megjelent számában azt mutatják be, hogy három olasz pap éjszakai melegbárokba jár szórakozni ahol szexeltek is a kiválasztott fiúkkal. A Vatikán egyelőre nem kommentálta a magazin értesüléseit. Három meleg papot buktatott le egy hetilap Rómában. Az újság rejtett kamerákkal és beépített emberekkel nyomozott az atyák után, akik több melegbárba is eljártak szórakozni. A cikket író újságíró egyik meleg barátja például több ajánlatot is kapott az egyik paptól. A kettős életet élő reverendásokról videót készítettek.
– Két olasz és egy francia papról van szó. Nappal teljesen normálisan viselkednek, miséznek és áldásokat osztanak. Este viszont belevetik magukat az éjszakai életbe és melegekkel szexelnek a partikon – írja a magazin. A nyomozás két hétig tartott, és a szerzők állítják, nem a botránykeltés volt a céljuk. A katolikus egyházban egyébként bűnnek számít bármilyen nemi aktus, így a homoszexualitás is. Az utóbbi hónapokban szinte minden héten derültek ki újabb történetek a papi pedofíliával kapcsolatban, meleg papokról viszont nem sokat lehetett hallani.
A gyerekmolesztálások miatt sajnálatát fejezte ki XVI. Benedek pápa is, aki ígérte, az egyház minden segítséget megad az ilyen ügyek kivizsgálásához. A magazin pénteken jelent meg Olaszországban, a Vatikán azonban egyelőre nem kommentálta az ügyet. Az olasz Panorama magazin Silvio Berlusconi miniszterelnök tulajdonában van.
Cikkek a témában: Oltár előtt fajtalankodott az idős pedofil pap videóval – Pedofilbotrány miatt házkutatás a bíborosoknál – Brazíliában pedofíliával gyanúsítanak egy lengyel papot – Pedofília miatt távozhat augsburgi püspök – Elnézést kért a gyerekmolesztálásokért a pápa – A pedofília nem csak a katolikusoké – Férfiprostikra költötte lopott millióit a buzi pap


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?