Bulvár,  Celeb

Csősz Boglárka meztelen

Nem sűrűn nyilatkozik Csősz Bogi a magánéletéről, Hajdú Péternek viszont őszintén mesélt házasságáról az Összezárva című műsorban. Tisztázta azt is a Life TV műsorában, hogy bár távkapcsolatban él a férjével, szó sincs nyitott kapcsolatról. “Sokat vagyok Magyarországon, mert ide pakoltam át az üzleti vállalkozásaim nagy részét.

A férjem is meglátogat, én is megyek haza. Képzeld el, amikor a legsűrűbb időszakban 15 országban építkezik.. Akkor szerinted nem mindegy, hogy Törökországban vagy Budapesten vagyok?” – kérdezte a luxusfeleség.

“Ha a házasélet szemszögéből közelítem meg, akkor nem. Nagyon nem mindegy. De ez olyan, mint egy nyitott kapcsolat akkor, nem?” – merült fel a műsorvezetőben, de ezt Csősz Bogi egyértelműen visszautasította. “Nincs nyitott kapcsolat! A nyitott kapcsolat az olyan, amit mindkét fél megbeszél és elfogad. Az nincs!” – szögezte le.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!