Csősz Boglárka kipucsítja a meztelen seggét

Csősz Boglárka – aki egykor a Feleségek luxuskivitelben című műsorban tűnt fel – is ellátogatott a magyar divathétre, amit amúgy a Bálna gyomrában hoztak össze. Ennek örömére Csőszről készült egy kisfilm, ahogy elkészül az eseményre.

Még egyszer: nem a divathétről, hanem ahogy elkészül. Csősz Boglárka kipucsítja a meztelen seggét, de ez régebben volt:

Csősz Boglárka neve, de leginkább arca egyre ismertebb szerte Európában. A jelenleg Isztambulban élő modell hire londonba is eljutott. Az F&F angol divatház magyarországi 2009-es őszi-téli divatbemutatóján egyedüli magyar sztármodellként lép csütörtökön este a kifutóra.

A londoni F&F számos hazai híresség között mazsolázott az utóbbi hetekben. Végül a tökéletes adottságú Gaultier modell Boglárka mellett döntött. “A napjaim, heteim nagyon zsúfoltak Törökországban: meghallgatások, fotózás, modell munkák.

A britt felkérésre azonnal igent mondtam, miután egy másik szintén angol cégnek a reklámarca vagyok. Előre látom, hogy fárasztó lesz ez a hét, hiszen csupán az F&F-es divatbemutatóra érkezem haza, másnak pedig már repülök is vissza a legelső géppel.” – mondta csősz Bogi. “A bemutatóról annyit tudok, hogy az európai turné első állomása Budapest, azaz itt lesz látható először a kollkeció, a látványterveket már megnéztem és bavallom még az én lélegzetem is elakadt, hiszen monumetális kifutó és szemkápráztató show készül.” [BabesSzexképek]

Csősz Bogi ezért vált el: Burak nem tartotta be, amit a házasság elején megígért. Csősz Bogi és Burak Talu 2010-ben házasodtak össze, válásuk 2022 júliusában lett hivatalos. 2022 májusában robbant a hír, Csősz Boglárka és férje 14 év után elválnak egymástól. Akkor az üzletasszony azt nyilatkozta, a világjárvány az ő életüket is befolyásolta. Megváltozott a kapcsolatuk és a jövőről alkotott képük.

A karrierjét modellként és színésznőként kezdő híresség 24 éves volt, amikor megismerte Burak Talut Törökországban. A milliárdos üzletember nem várt sokat a lánykéréssel, az esküvőjüket 2010-ben tartották.Csősz Boglárka válásának okaA válásukat nyolc hónappal ezelőtt, 2022 júliusában mondták ki. Bár Csősz Bogi akkor kiadott egy hivatalos közleményt arról, mi volt a döntésük hátterében, nem ment bele a részletekbe. Úgy fogalmazott az Instagramon, hogy nem akartak úgy élni egy háztartásban, mint két barát.

– Egyre jobban azt éreztem, hogy szeretnék hazajönni, hogy legyek magyar közegben, magyarokkal. Ő nem volt erre nyitott, nem tudtunk abban megegyezni, hogy kétlaki életet éljünk, fél évet Magyarországon, fél évet Törökországban,
Hotelek szépítésével foglalkozó cégében szinte csak török ügyfelekkel dolgozik, így gyakran visszautazik Törökországba, ilyenkor exférje családját is meglátogatja. Elárulta, a szakítás nem volt fájdalommentes, hiszen Burak kultúrájában nem olyan megszokott dolog a válás, mint hazánkban.- Nem volt egyszerű, mert az ő kultúrájukban nem könnyen engedik el a feleségeket, egy életre választanak párt. Nem viselte jól az elején.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?