Csősz Boglárka testét még a titkosszolgálat is akarta használni

Rászállt a titkosszolgálat: azt akarták a magyar sztártól, hogy a testét használva kémkedjen. Csősz Boglárka élete fenekestül felfordult, mióta ismert ember lett és hozzáment milliárdos török férjéhez, Burak Taluhoz. Ám még modellként sem volt eseménytelen az élete.

Még a titkosszolgálat is figyeltette a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárját, aki kétlaki életet él, hol Magyarországon, hol Törökországban tevékenykedik. Talán ezért is találta érdekesnek egy titkosszolgálat a vonzó üzletasszonyt, és Bogi állítása szerint megpróbálták beszervezni, hogy működjön együtt velük és mint egy modernkori Mata Hari, a szépségét, vonzerejét kihasználva csábítsa el a célpontokat és szerezze meg a szükséges információkat.

– Egyszer megkerestek és be akartak építeni ügynöknek, hogy a testemet kihasználva kémkedjek – magyarázta Csősz Bogi Hajdú Péternek a Life Tv-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva felvételén.

Csősz Boglárka nagyon határozottan tagadta, hogy férjével nyitott kapcsolatban élnének. Török férjével ugyan nem találkoznak minden nap, miután mindketten sokat utaznak karrierjük miatt, ennek ellenére azt mondja, jól működik a kapcsolatuk. Csősz Bogi elmagyarázta, hogy miért dolgozik, annak ellenére, hogy gazdag a férje.

Hajdú Péterben viszont felmerült a kérdés, hogy ekkora távolsággal hogyan élnek rendszeres házaséletet:
– Ez olyan, mint egy nyitott kapcsolat, nem?
Csősz a felvetést kikerekedett szemekkel tagadta:
– Nincs nyitott kapcsolat. A nyitott kapcsolat olyan, amit mindkét fél megbeszél és elfogad. Az nincs.

Csősz Bogi és férje első találkozása

Üzletember kedvese, Burak Talu családja révén hatalmas vagyonnal rendelkezik, valamint építészként is roppant sikeres. Megismerkedésük története rácáfol a rosszmájú előítéletekre, hiszen a színésznőt a legkevésbé sem érdekelte a férfi pénztárcája. Sőt, amikor legelőször megpillantotta egy partin, azt sem tudta, hogy kicsoda.- Az első találkozásunknál három órán keresztül ültünk egy kanapén, a buli helyszínén, és beszélgettünk – mesélte a Life.hu interjújában.

A páros nem is vette észre, hogy repül az idő, úgy egymásra hangolódtak. A férfi életében addig nem volt arra példa, hogy valaki így elvarázsolta volna, így a beszélgetés végén magabiztosan kijelentette, hogy megtalálta a feleségét.
– Eleinte csak legyintettem, hiszen ilyet már vagy százszor hallottam, hoztak is gyémántgyűrűket, egyiket sem fogadtam el. Csak erre az volt a válasza, hogy ő viszont ezt még nem mondta senkinek.

A férfi akkor azt is megosztotta vele, hogy egyáltalán nem a külseje vette le a lábáról, sokkal inkább a belső tulajdonságai nyűgözték le, a tartása, valamint hogy nem adta könnyen magát – nyilatkozta a Bors interjújában.

Azt is elárulta, hogy őt a férfi eszessége és kiállása fogta meg leginkább, imádja benne, hogy mindig jelen van a kapcsolatukban, és tesz azért, hogy felhőtlen maradjon a boldogságuk. Csősz Bogi imád utazni és a világ szépségeit felfedezni, de 2020 tavaszát kénytelen volt ő is az otthonában, önkéntes karanténban tölteni. Nem kellett azonban úgy éreznie, hogy be van zárva a négy fal közé.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?