Elképesztő villantások a Dancing with the stars versenyzőitől

Harmadjára vívnak egymással táncpárbajt a hazai hírességek a Dancing with the Stars színpadán. Hogy kik lesznek a műsor következő évadának szereplői, az a TV2 hétfői sajtótájékoztatóján derült ki.
Harmadik évadához érdekezett a Dancing with the Stars, amelynek már a korábbi két szériájában is épp eléggé megtáncoltatták a magyar sztárvilágot. A legutóbbi évadban Tóth Andi és Andrei Magna kerültek ki győztesen, akik hétről hétre felszántották a színpadot.

A TV2 hétfői sajtótájékoztatóján pedig kiderült, idén ősszel kiknek nyílik lehetőségük arra, hogy hazavigyék a trófeát. A hét folyamán már megosztottak a versenyzőkről egy-egy fotót a Dancing with the Stars Facebook-oldalán, azonban csak félig voltak láthatók a szereplők a képeken, a szemfülesebbek azonban így is kitalálhatták, kiket rejtenek.

Mint azt Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: a műsor vezetői Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András maradnak, míg a backstage-ben továbbra is Gelencsér Tímea fog beszélgetni a versenyzőkkel.

A harmadik évadának táncospárjai

Kulcsár Edina és Bonyhádi Ferenc
Vavra Bence és Lissák Laura
Pap Dorci és Sebesi Hunor
Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna
Zimány Linda és Bődi Dénes
Iván Bence és Stana Alexandra
Rubint Réka és Andrei Mangra
Somhegyi Krisztián és Tóth Katica
Csobot Adél és Hegyes Bertalan
Kökény Attila és Mikes Anna

Ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott, a műsor idei zsűritagjai Ördög Nóra műsorvezető, Bereczki Zoltán színész-énekes, Szente Vajk Jászai Mari díjas rendező és Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus lesznek.

Szente Vajk és Juronics Tamás újnak számítanak a zsűriben, mivel a korábbi évadokban Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád tartozott az ítészek közé.

Továbbá bejelentették, hogy Gabriela Spanic után újabb szappanopera-színész, Facundo Arana, a Vad angyal sztárja is érkezik a Dancing with the Starsba, azonban azt egyelőre nem árulták el, mi lesz a szerepe.

2021 második évad

A két műsorvezető változatlanul Kiss Ramóna és Stohl András volt. A második évadban Schiffer Miklós már nem volt zsűritag. Helyét Bereczki Zoltán vette át. Ördög Nóra, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád ebben az évadban is a zsűri tagjai voltak.

A TV2 Play-en futó Dirty Dancing Live és a Dancefloor című háttérműsorokat Gelencsér Tímea vezette. Az évad kilenc részes volt, és szombatonként sugározta a TV2. Az indulók.

Kamarás Iván és Mikes Anna
Tóth Andi és Andrei Mangra
Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna
Árpa Attila és Stana Alexandra
Nagy Réka és Hegyes Bertalan
Dobó Kata és Köcse György
Kozma Dominik és Lissák Laura
Hevesi Kriszta és Baranya Dávid
Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna
Cooky és Szécsi Debóra
Demcsák Zsuzsa és Suti András

Metzker Viktória és Márki Norbert november 20-án került sor, ahol a második széria győztes párosa Tóth Andi és Andrei Mangra lett.

2020 első évad

A győzelem így Gabriela Spanic – Andrei Mangra és a Gelencsér Tímea – Hegyes Bertalan táncpárosok között dőlt el, az utóbbiak javára. A győztes páros tagjai zokogva omlottak egymás karjaiba a döntő végén.
A második helyen végző Gabriela Spanic a Blikknek arról beszélt, hogy egyáltalán nem csalódott az eredmény miatt.

Gelencsér Timi a díjjal a kezében elsősorban a nézőknek hálálkodott és elmondta, hogy a verseny gyakran volt kiszámíthatatlan, többször estek ki párosok erősebb produkcióval is.
Dobó Kata visszafogott volt, alsót is vett fel:

Pásztor Anna nem szégyenlősködött:

Gelencsér Tímea bugyi villantás:

Hevesi Kriszta szétrakja rendesen:

Biztos felismeritek, hamarosan őt sokat fogjátok látni villantani:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!