Dubajozás újratöltve

A dubajozás az, amikor egy nő valamilyen külföldi munka (például modell-megbízás vagy hostesskedés) címén Dubajba utazik, és ott prostituáltként dolgozik gazdag arab férfiaknak, jellemzően luxuskörülmények között, tekintélyes óradíjért.

A dubajozás általában csak egy rövid, átmeneti időszak a fiatal lányok életében, amíg egy jelentősebb vagyont össze nem gyűjtenek, majd azzal hazatérnek, hogy hazájukban magasabb színvonalon élhessenek tovább. Ez az életút sok olyan lányt csábít, aki nem lát más kitörési lehetőséget maga előtt (például hátrányos társadalmi helyzete vagy egy régebbi anyagi kudarca miatt). Ha nem egy nagyon gazdag arabot fognak ki, aki csak magának akar egy lányt, akkor egy hét alatt 40-50 arab dugja meg a lányokat:

A kifejezés Dubaj nevéből származik, ami a prostitúció és az emberkereskedelem világhírű központja az Egyesült Arab Emírségekben

Kik voltak azok a magyar celebek, aki szexelni utaztak a Közel-Keletre?

Újra téma a dubajozás. Annak idején a prostitúció ezen formája kiemelkedő pénzkeresetnek számított. Egy évtizede alaposan felkavarták a hazai celebvilágot a dubajozásról szóló hírek, de aztán a botrány hullámai – kevés „áldozatot” szedve – elcsitultak. Egy közelmúltbeli kommentelés miatt azonban elképzelhető, hogy a régi história ismét beszédtémává válik Magyarországon.

Mint ismert, Zimány Linda is azok közé tartozott, akik az orosz-ukrán háború miatt bedőlt Sberbank ügyfeleiként hatalmas vagyont vesztettek. A pénzintézet maximum 100 ezer euróig (nagyjából 38 millió forintig) kártalanítja ügyfeleit, ami 61 ezer személy esetében teljes kártalanítást jelent, 1000-en azonban a fölötte lévő részt elbukták – köztük Zimány Linda is.

Oda a dubaji kurválkodásból összeszedett milliók szöveggel Zimány Linda beszólásokat kap, mióta elbukta a pénzét. Az ügyvéd-modell a közösségi médiában őszintén közölte a szörnyű hírt, amire egy rosszindulatú és kárörvendő hozzászóló így reagált: Oda a dubaji kurválkodásból összeszedett milliók… te ostoba birka. Zimány Lindát alaptalanul vádolta meg ezzel a trágár kommentelő, de – mint az a TV2 Napló című műsorából annak idején kiderült – akadtak olyan magyar hírességek, akik tényleg ezt a módját választották a pénzkeresetnek.

Aki esetleg pár éven még nem követte a híreket, az talán a dubajozás kifejezést sem hallotta. Ezt azokra a zömmel kelet-európai nőkre alkalmazták, akik busás fizetség fejében többnyire szexuális szolgáltatást nyújtottak arab vendéglátóiknak Dubajban.

Az ügyben egy évtizede még a Nemzeti Nyomozó Iroda is kutakodott, de nem a hölgyeket vonta felelősségre, hanem a közvetítőket, hiszen idehaza a kerítés számít bűncselekménynek. Akkori hírek szerint a Dubajba látogató lányok akár 250 ezer forintot is megkereshettek óránként.

A dubajozás első szintje sima hostesskedést jelentett, és az ügyben az arcát is felvállaló Éden Szandra (az Éden Hotel című reality Ökrös Szandra nevű csinos szereplője) elárulta, hogy ő ilyen minőségben töltött el némi időt a Közel-Keleten. A szexmentes szolgáltatásért napi 100 ezret fizettek, ami akkoriban nem volt rossz pénz.

A második szint már alkalmi prostitúciót jelentett, ha tehát egy dúsgazdag arab férfinak megakadt az illető hölgyön a szeme, akkor nem lehetett nemet mondania. Ha valakit ágyba hívtak, az egyórányi hancúrozásért további 260 ezer forintot kapott.

A harmadik szintet bevállaló lányok a sejk palotájába kerültek, ahol ritkán úszták meg szex nélkül. De előfordult ilyen is: Molnár Anikó például akkor arról nyilatkozott a Naplónak, hogy csak meztelenül kellett úszkálnia, ám végül nem választották ki a sejkkel való szexre. Ő egy hét után 2 millió forinttal távozott.

Aki bekerült az arab férfiak hálójába, az akár 3–5 milliót is megkereshetett, de ez nem volt könnyű pénzszerzés. Nemcsak a sejkkel, de a rangban alatta lévőkkel is le kellett feküdnie, ami egy hét alatt akár 40–50 partnert is jelenthetett.

Az arab férfiak ráadásul nem voltak gáláns szeretők, mindig rögtön a lényegre tértek. Nem volt ritka a fizikai bántalmazás és a kőkemény, durva szex sem, alkalmanként pedig kifejezetten élvezetüket lelték a lányok megalázásában. Abban az időben pletykaszinten több magyar celeb neve is felmerült a dubajozás kapcsán, de rábizonyítani szinte senkire sem tudták – írja a Promotions.hu

A modell körökben nyílt titok ez a téma, mi is halljuk-tudjuk egymás között, hogy ki az, akire ez a kifejezés pontosan ráilleszthető. Évek óta szállonganak sztorik, nevek, és tarifák is, de számomra már lerágott csont és kicsit unalmas is!

Molnár Anikó volt Dubajban

Visszatérve Molnár Anikó mesélt nyíltan az ezzel kapcsolatos élményeiről, tavaly olvastam Szalai Vivien erről szóló Hamis gyönyör című könyvét is, most pedig ha jól tudom egy ezzel titokban foglalkozó modellügynökség dőlt meg, ezért szellőztetik újra ezt a sztorit!
Személy szerint Én először ezzel a jelenséggel, a 2005-ös playmate választást követően találkoztam. Nem egy, nem kettő ( többnyire rejtett számról érkező) ajánlatot kaptam ügynökségektől, akik ehhez hasonló munka ajánlattal hívtak fel.

Akkor derült ki számomra, hogy sokan csak azért jelentkeznek különböző szépségversenyekre és hajszolják a címlapokat, mert tudják, ezek mind-mind felnyomhatják az ezzel foglalkozó leányzók árait!

Azt hiszem a félreértések elkerülése végett jobb ha leírom, én természetesen nemet mondtam! Nekem nem lenne gyomrom, vagy inkább lelkem ehhez, de hangsúlyozom nem vetek senkire sem követ, mert a könnyebb utat választja.

Egyébként pár éve én is voltam 2-3 napot Dubajban Kis Hegedűs Réka modell barátnőmmel, egy fotózáson, és ahelyett, hogy büszkén, és jóleső érzéssel emlékeznék vissza arra a pár napra, szinte szégyellve/magyarázkodva említem most meg. Én nem szeretnék sem neveket, sem történeteket kiemelni, én a hallomásra egyébként sem adok! Nem lenne fair – írja Bánovics Marcsi a blogjában.

Így használják a magyar nőket az arabok

Az első igazán komoly meglepetés akkor ért, amikor a második napon reggel fel akartam öltözni. Tudomásul kellett vennem, hogy a palotában a gyönyörű ruhák, amiket kaptunk, tényleg nem érnek semmit, az itt töltött idő alatt meztelennek kell lennünk. A szolgák korán felkeltettek minket, és mint az állatokat a karámból, kitereltek a palota elkerített, mindenfelől zárt, hatalmas kertjébe. A fű buján zöldellett, a nap sugárzóan sütött, a lágyan süvítő szellő borzongatta a testünket, és mi ott álltunk anyaszült meztelenül egy csapat felöltözött arab férfi előtt, akik akár a vásáron a lovakat, végigmértek minket. Több sejk és magas beosztású férfi éppen golfozni készült. Miután alaposan végigmértek minket, elfordultak, és mintha mi sem történt volna, játszani kezdtek. Nyilván hozzászoktak már a látványhoz, nem ütköztek meg a meztelen nők csoportján.

Ki tudja, meddig álltunk ott, meztelenül, szótlanul, amikor az egyik közepes beosztású arab, aki azzal volt megbízva, hogy terelgessen minket a palotában való tartózkodásunk ideje alatt, megszólalt angolul, hogy irány. Eleinte nem értettük, hogy hova irány, amikor megismételte a parancsot, de ezúttal hozzátette, hogy labdát szedegetni. Nem mondhattunk nemet. Ahányan voltunk, megindultunk, és pucéran, testünk minden porcikáját gátlástalanul felfedve elkezdtünk hajolgatni és szedegetni a labdákat, miközben az arab férfiak hangosan nevettek rajtunk, és szándékosan úgy ütötték el a labdát, hogy azzal eltaláljanak minket a mellünknél vagy a fenekünknél. A lányokkal nem néztünk egymásra és nem szólaltunk meg. Némán, magunkba fojtva gyűlöltük azokat a férfiakat, akik ilyen embertelen módon megaláztak minket. Akkor, ott, rövid időre mindannyian megszűntünk nőnek lenni. Kiszolgáltatott állatok voltunk, amiknek durván eltiporták az akaratát. Amikor végre-valahára véget ért, mindannyian leforrázva mentünk be a szobába. Már nem láttunk olyan fényesnek a palotát, és olyan lenyűgözőnek az addig kincsként őrizgetett struccbőr táskát. Elkezdtünk félni, hogy mi vár ránk.

Az én szobatársam már pontosan tudta, hiszen ő már harmadjára volt a palotában. Elmondta, hogy a sejk másnap kiválaszt majd néhány lányt, és akik megtetszettek neki, azoknak utána az összes rangban alatta lévővel is le kell feküdniük. Ezért természetesen nagy összeget kapnak, de azért keményen meg kell dolgozniuk, van úgy, hogy az egy hét leforgása alatt negyven-ötven arab leli kedvét bennük. Akiket a sejk nem választ ki, azokhoz senki sem nyúlhat egy ujjal sem, ők ugyanúgy megkapják a pénzüket. Felvetettem, hogy ide azért jöttünk, hogy sokat keressünk, és annyira borzalmas nem lehet azoknak, akiket kiválasztanak. A szobatársnőm elmondta, hogy inkább ne akarjam, hiszen ő már többször hallotta a megkínzott és kizsákmányolt lányok zokogását, és tudott egy külföldi modellről, aki nem élte túl az arabok kegyetlenségét. Azt tanácsolta, hogy ne fessem ki magam, és legyek észrevétlen, hogy még véletlenül se találjon a sejk kedvére valónak.

Az arabok szívós és nagyon erőszakos szeretők. Az ellenkezés felhevíti őket, a nemi erőszak eljátszása, vagy nem is annyira játszása pedig földöntúli élvezetet jelent számukra. Különleges helyeken szeretnek gyönyört szerezni egy női testben, és ezzel szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mivel az arab kuncsaftok megszámlálhatatlan prostituálttal létesítenek szexuális kapcsolatot védekezés nélkül, sajnos nagy a fertőzések veszélye. Aznap este csak arra tudtam gondolni, amit a szobatársnőmtől megtudtam, pedig újra jelenésünk volt a sejk előtt. Ezúttal felöltözhettünk, hiszen kivittek minket a sivatagba, ahol a sejk énekét kellett hallgatnunk. Beduin vacsorát szolgáltak fel nekünk, és újabb drága ajándékokat kaptunk. Megnéztük a sivatagi naplementét, és mindannyian egy jobb életről álmodoztunk, ami távol várt ránk. Pár rövid órára újra emberi lénynek éreztük magunkat.

Másnap este volt a kiválasztás; mindannyiunkat betereltek egy hatalmas csarnokba, ahol italt és ételt szolgáltak fel nekünk. Meztelenül ettünk, beszélgettünk, miközben a sejk és barátai bámultak minket. Az egyik lány súgott valamit, és elnevettem magam. Percekig mosolyogtam magam elé, amikor rádöbbentem, hogy hibát követtem el. Egy önfeledten mosolygó, meztelen nő ugyanis roppant vonzó. Ránéztem a sejkre, aki engem bámult. Tekintete végigsiklott a számon, majd a melleimen, ezután súgott valamit a szolgálójának, felállt és elment. Tudtam, hogy kiválasztottak.

Még aznap este jelenésem volt a sejk hálószobájában. Megmosták a hajamat, szépen kikészítették az arcomat, hogy minél gyönyörűbben fessek. Ám amikor belenéztem a tükörbe, nem láttam mást, csak egy rettegő nőt. Nem tudtam, hogy mi vár rám, csak túl akartam lenni az egészen. Csúnya, vékony testű, nagy orrú ember volt a sejk, mosolyogva fogadott, amikor beléptem a szobájába. Nem volt udvarlás, beszélgetés vagy ital, rögtön a lényegre tért. Vadul megcsókolt, majd lenyomta a fejemet. Négyszer élvezett el azon az estén, négy egészen különböző módon és helyen. Nem esett jól és fájt. De ki lehetett bírni. A pokol csak ezután következett.

Átvittek egy másik szobába, ahol már nem volt szobatársam, nem volt mellettem senki. Az arab férfiak ki-be jártak, a kiválasztásom utáni első nap hetet számláltam. Mind nagy, erőszakos és kegyetlen volt. Mindenem fájt, és órákon át zokogtam. Úgy éreztem, nem bírom tovább, és meg akarok halni. Akkor tényleg úgy éreztem, hogy megváltás lenne számomra a halál. A következő napon bejött a sejk főszolgája, és teljes erővel nekem esett. Éreztem a nyers hús repedését és a vér borzongató melegségét. Majd utána már nem éreztem semmit. Nem tudom, hány óra telt el, vagy pontosan mi történt, de a szobámban ébredtem, felöltözve, körülöttem a csomagjaim hevertek. Egy szolga volt velem, aki angolul elmondta, egy orvos ellátott, és azonnal haza kell mennem. A kezembe nyújtott egy borítékot, és felsegített. Kába voltam a fájdalomcsillapítóktól, rettenetesen fájt az ölem és a fenekem. Alig tudtam járni. Mielőtt elindultam volna, megnéztem mi van a borítékban: tízezer euró volt. Boldog voltam.

Két óra múlva már a Budapestre tartó gépen ültem. A testi kínt elnyomta a pénz miatt érzett boldogság. Elaludtam a gépen, lázálom kínzott. Képek villantak be az arab férfiakról, és a meztelenül összeszedegetett golflabdákról. Nagyon mélyen aludtam, csak lassan, arra tértem magamhoz, hogy egy stewardess ráz. Már senki sem volt körülöttem a fedélzeten. Azt hittem, még mindig álmodom. Magam alatt forró nedvességet éreztem, véreztem. Szirénázó mentőkocsival vittek a kórházba. Megbántam-e, hogy felültem arra a gépre Dubaiba? Nem. Ma is újra megtenném. És talán újra meg fogom. Mert a pénzt magamnál is sokkal jobban szeretem.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop kütyükkel ismerkedik Németh Zsuzsanna amatőr pornóban

A Szexpláza irodában a szexhopban kapható diamond sexshop minősítésű szexkütyük kerülnek elő a fiókból!  Németh Zsuzsanna [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]

Síkosítók és masszázs termékek az élvezetesebb szexért

Kenőanyagok, intim kozmetikumok és higiéniai termékek – az intimitás, az erotikus játékokkal és játékokkal való [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER ❤️ infók itt

A szexuális játékok megnyitják előtted a szexuális élvezetek varázslatos és izgalmas világát. Még a legkifinomultabb [...]