Szex,  Szexkellékek

Erotikus felnőtt társasjáték a Hancúr párbaj szextársas

A harmonikus duó a legizgalmasabb szexjátékok pároknak! A hétvége remek alkalom arra, hogy megmutassa szeretetét partnere iránt, és felejthetetlen estét szervezhessen neki. A romantikus vacsorák unalmasak. A gyertyafényes szex szar. A szexjátékok viszont újak. Érdekel már?
A szexjáték a szexuális interakció egyik módja, amely azon szabályok és feltételek alapján történik, amelyeket a partnerek betartanak annak érdekében, hogy világosabbá tegyék a szexet. Szórakoztató, izgalmas, izgalmas és forró egyszerre. Az ilyen játékok után a szex garantáltan érdekesebb lesz, és az orgazmus erősebb.

A szex társasjátékok közül a Hancúr párbaj, erotikus felnőtt szextársas játék, szex társasjáték az Intim Center széleskörű áruválasztékában. A Hancúr párbaj társasjátékot a piacon lévő játékok összegyúrásával készítettük. Kivettük a hibákat, unalmas részeket, játszhatóbbá, élvezhetőbbé tettük.

A feladatokat izgalmasabbá, a mezőket viccesebbé, pajzánabbá alakítottuk mindkét fél örömére. A Hancúr Párbajt szép külsővel, egyedi grafikával láttuk el. Szuper képek, pozíciók és feladatok várnak [A folytatás az eredeti oldalon itt]

Hancúr párbaj, ki megy el a végén? Erotikus, felnőtteknek szóló társasjáték, tele izgalmakkal, egyedi, színes grafikával! Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok. A játék a mai igencsak szexuálisan túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok minőségének javítására ösztönöz. Ha ezzel a társassal leped meg párodat, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. A gyönyör garantált!

Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok. A játék a mai igencsak szexuálisan túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok minőségének javítására ösztönöz.

Ha ezzel a társassal leped meg párodat, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. A gyönyör garantált!

A játékhoz érdemes, sőt a maximális hatás elérése érdekében szükséges némi kellékkel készülni: hangulatvilágítás, halk, romantikus zene, egy üveg behűtött finom bor, vagy pezsgő, édes gyümölcs (szőlő, eper), masszázsolaj, vagy testápoló.

A játék menete

Ezen társas is ugyanolyan alapelven játszható, mint bármely más párjáték, azzal a különbséggel, hogy itt kártyákból húzott, csintalan feladatokat kell végrehajtanunk párunkkal, mindkettőnk legnagyobb örömére. A mezőkön lépkedve szépen fokozatosan jutunk el a csúcsig. A játék lényege mégis az, hogy csak a játék végén jussunk el a hőn áhított orgazmusig, ha nyerni szeretnénk.

Ha valaki előbb veszíti el a kontrollt vágyai felett, akkor Ő veszít és 24 óráig mindent meg kell tennie párjának, lesnie és teljesítenie kell kívánságait, vágyait. A Hancúr Párbaj felnőtt társasjáték során több zónán kell átjutnotok.

A játék első harmadában még maradjon rajtatok a ruha, kezdjetek egymásra hangolódni! Induljatok el a mezőkön bábuitokkal, teljesítsétek a feladatokat, ismerkedjetek, ne kapkodjátok el az előjátékot!

Vetkőztessétek egymást fehérneműre! Maradjon a textil, ezzel is fokozzátok az izgalmakat! Feszítsétek tovább egymás idegeit a végletekig, de ne tovább, a csúcsra egyikőtök se jusson el!

Itt már igazán átadhatjátok magatokat egymásnak és az élvezeteknek, mégis mindig időben fogjátok vissza magatokat! Ne feledkezzetek meg a homokóráról, továbbra is dobjatok és kizárólag a kártyáknak megfelelően haladjatok a cél felé! Éppen ez adja meg az együttlét különlegességét, hogy egyensúlyoznotok kell az élvezet és a tudatosság határán.

Ajánljuk egy felnőtt párnak
– friss pároknak, hogy egymást könnyebben felfedezhessék
– első, ráérős, egymásra odafigyelő együttlétre
– nászéjszakára, mézeshetekre
– mókásnak látszó, de hasznos nászajándéknak
– egymásra hangolódott párosoknak lila betűs privát ünnepekre
– hosszabb távollét után egymás újra felfedezéséhez
– érzéki kalandok szerelmeseinek
– kihülő kapcsolatok begyújtásához
– sok-sok hancúr órára szomjazó házaspároknak

Doboz tartalma
1 db játéktábla
52 db feladatkártya
1 db homokóra
2 db bábu
1 db dobókocka
1 db játékszabály


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!