Felcsatolható pénisszel megdugott baszdmeg

felcsatolhatoval_megdug_a_baratnodA 25 éves barátnőmmel, történt a dolog. Ami közöttünk van, az több mint egy egyszerű nemi vonzalom. Szeretjük egymást és így természetesen szexuális kapcsolatról beszélek. Ezeket az együttléteket mindig nagyon élvezzük. Gyakran használunk különféle segédeszközöket, vibrátort, kétvégű műpéniszt és még sok mindent. A múlt héten azonban Zita egy igen különleges dologgal lepett meg. Az Intim Centerben vett egy felcsatolható péniszt. Az éredekes nem is igazán az volt benne hogy felcsatolható volt a pénisz, hanem az, hogy azt hittem, hogy valamelyik barátnőjét fogja vele megdugni, na de nem így történt.
Este volt. Mikor hazajött a szeme úgy csillogott, hogy egyből elárulta, valami különlegeset vett. Ahogy belépett az ajtón, letette a cuccait és már mutatta is, hogy mit vett. “Ki akarom próbálni, most azonnal.” – mondta és már ki is bontott a kis játékszert a dobozból. Nekem sem volt ellenemre egy kis szex. A hálószobába mentünk és csókolózni kezdtünk. Az ágyra feküdve simogattuk egymást. Viki a hátamra fektetett és csókolgatni kezdett. Erotikus élmény volt már ez is, de nem időzött sokáig sehol, egyenesen a farkamhoz hajolt és szopni kezdte. Nagyon heves volt, hiszen már az a gondolat is felizgatott mindkettőnket, hogy egy új segédeszközt próbálhatunk ki.
A nyelve vadul járt afaszomon, közben a mutató ujját ki-be húzgálta a fenekemben. Fölém hajolt, megcsókolt és felcsatolta a műpéniszt. Fölém hajolva finoman belémhatolt vele.
Mindketten hangosan felnyögtünk. Ahogy mozogni kezdett, valami különleges érzés töltött el és láttam rajta, hogy ő is ugyanígy érez. Egyre gyorsabban mozgott. A prosztatám dugta a fenekemben, olyan forróság öntött el, hogy azt hittem elájulok az élvezettől. Megfogtam a mellét és masszírozgatni kezdtem. Tudtam, hogy ez még jobban izgatja. Nem sok idő telt el, mikor még mélyebbre nyomta belém a műpéniszt, ezzel saját magának is nagyobb örömöt okozva. Egyszer csak rángatózni kezdtünk, majd megfeszültek az izmaink és elélveztünk. Sohasem élveztem még ilyen hatalmasat.
További bejegyzések felcsatolható műfasszal: Csajok birkóznak, és felcsatolható műfassszal dugnak – Műfasz bennem műfasz benne – Felcsatolható dildó – Veronica Clinton és Nikki Rider magyar pornósok leszbiznek


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?