Szex,  Szex Dr

Miért fingik egy lány szex közben?

Sok lány és nő került ilyen helyzetbe, amikor bensőséges szenvedély rohamában véletlenül fingott. És leggyakrabban ilyen esetek után a szépneműek többségét elöntötte a szégyen, a félelem és a bűntudat érzése. Ez érthető, hiszen megértik, hogy ilyen ügyetlenségük egyenlő azzal, hogy kivonulnak az izgalomtól, és hideg zuhany alá küldenek. Miért fing a lány szex közben és hogyan kell kezelni – megpróbálunk válaszolni ezekre a kérdésekre ebben a cikkben.

Fing a szex alatt, rendben van?

Valójában a gázok képződése a belekben folyamatosan történik, és nem lehet megszabadulni tőle. Kivétel nélkül mindannyian megengedjük a gázok távozását. Más kérdés, hogy hogyan, hol és mikor. És persze a szex a legkevésbé alkalmas lehetőség erre. Természetesen élettani szempontból teljesen természetes és normális, ha egy lány fing, de nem a szex és a férfi és egy nő közötti intim interakció szempontjából.

Miért történik ez néha?
Leggyakrabban tudjuk irányítani ezt a folyamatot, de néha kudarcot vallunk. Mitől függ? Egy személy ellenőrzi a gázok eltávolítását a végbélnyílás körkörös izmainak – a záróizmok – segítségével. Ezen izmok összenyomásával vagy ellazításával feltételesen lezárjuk vagy kinyitjuk a gázjáratot. De ez normálisan történik. És mi történik a szerelem és az izgalom alatt?

Az a tény, hogy a végbélnyílás záróizmai, ezek az izmok szorosan összekapcsolódnak a kismedence többi izomzatával, különösen a hüvely intim izmaival, amelyek a szex és még inkább az orgazmus során önkéntesen összehúzódhatnak . Vagyis, ha normális helyzetben egy lány, ha fingni akar, a legtöbb esetben vissza tudja tartani magát a végbélnyílás záróizmainak feszültsége miatt,

Hogyan lehet elkerülni az ilyen helyzeteket, és mit kell tenni ennek érdekében?
Nagyon gyakran az ilyen helyzetek állandó félelmet és félelmet okoznak a lányok körében, hogy a legrosszabb pillanatban újra finghat. Ez ahhoz vezet, hogy már nem tud teljesen ellazulni és teljes örömöt szerezni a szexből. Ebben a helyzetben a legfontosabb az okok megértése és azok kezelése.

Az étrend szabályozása – először is foglalkozni kell a gázok okával, és az ok ebben az esetben leggyakrabban az élelmiszer. Vannak élelmiszerek, amelyek aktívan hozzájárulnak a gázok képződéséhez a belekben. Ezek közül a termékek közül a következők:
– hüvelyesek (bab, lencse, borsó, bab);
– durva rostot tartalmazó élelmiszerek vagy magas kéntartalmú élelmiszerek (fehérrépa, spenót, sóska, retek, káposzta, hagyma, fokhagyma, alma, retek, egres, datolya, málna stb.);
– erjesztési folyamatokat elősegítő termékek (sör, mazsola, fekete, kenyér, kvas, szőlő, stb.);
– teljes tej, ritkábban más tejtermékek;
– szénsavas és alkoholos italok;
– rágógumi;
– bizonyos termékek egyéni intoleranciája.

Az intim izmok fejlesztése – amint azt korábban mondtuk, az intim izmok, amelyek részt vesznek a közösülésben, szoros kapcsolatban állnak a végbél záróizmaival. Ha egy lány kiképezi őket, megtanulja kezelni őket. Ez lehetővé teszi számára, hogy ne csak könnyen szabályozza a gázt a szerelmeskedés során, hanem erősebb orgazmusokat is szerezzen. Az alábbi cikkekben többet megtudhat az izmok edzéséről:
– Kegel gyakorlatok a hüvelyizmok megerősítésére ;
– Hüvelyizom edzés a csodálatos szexhez.

Hüvellyel fingottál valaha szex közben?

Sokan fingottak. Kezelje a kínos dolgokat humorral. Csak meg kell érteni, hogy ha dugás közben egy férfi teljes erővel dolgozik, vagyis teljes hosszába mozog, akkor levegőt vezethet a hüvelybe, ami nagyon vicces fingó hang lesz. A hüvelyfingban nincs semmi szégyenteljes, de ha vicces, akkor miért nem nevet. A fingás hang extrém izgalmat és jó kenést jelez, de ha vicces, miért nem nevet?

Bár van, aki teljesen váratlan eseményként írja le a hüvely hangoskodását, sok nő maga is érzi, amikor levegővel telítődik, ebben az esetben ugyanis tapasztalható, hogy a behatolás alkalmával ez a fölösleges anyagtöbblet nyomja a hüvely falát. Amennyiben hasonló érzést tapasztalsz, még időben figyelmeztetheted párodat, és a mosdóba kivonulva diszkréten elintézheted a dolgot. Valószínű ugyanis, hogy, ha leülsz vagy leguggolsz, a hüvelyed eléggé kinyílik ahhoz, hogy a fölösleges levegő nagyrészt kipréselődjön belőle, de a rekeszizmaid megfeszítésével rá is segíthetsz erre.

A legtöbb nő jól ismeri azonban azt a helyzetet is, amikor a hüvelyi szelek váratlanul jönnek, és a férfi arcáról lerí, hogy nem igazán tudja pontosan behatárolni a hangok eredetét. Ekkor a nő villámgyorsan próbálja mérlegelni, hogy magyarázkodjon, vagy próbáljon úgy tenni, mintha mi sem történt volna, de ez a pillanatnyi szünet is elég a zavarhoz. Amennyiben hamarabb következik be a jelenség, minthogy említést tettél volna róla a párodnak, nem árt, ha készenlétbe helyezed a humorérzékedet.

Ami biztos: ekkor elmagyarázni a jelenség anatómiai okait botorság lenne, tehát próbálj könnyed és rövid reakciót adni, ugyanis a férfi éppen annyira fog fennakadni a dolgon, amennyire te. Bármikor adódhatnak kínos, nem várt balesetek a szex során, kezdve azzal, hogy a pénisz kicsúszik a hüvelyből, egészen a tárgyalt eseményig, azonban mindez nem állhat a gyönyör útjába, ha ti nem hagyjátok, és inkább nevettek egy jót az egészen. A test dolgait el kell fogadni, és, ha te természetesnek tartod, párod sem fog másképp hozzáállni.

Mi van, ha gyakran fingsz szex közben?

Az egy dolog, hogy időnként gázroham van a zsákban. De mi történik, ha azt tapasztalja, hogy sokat fing a szex közben? Az egyik lehetőség: irritábilis bél szindróma (IBS), amely gyakoribb a nőknél ( az IBS- ben szenvedők kétharmada nő). Érdekes módon az IBS -ben szenvedő nők kétszer nagyobb valószínűséggel mondják, hogy gondjaik vannak a pihenéssel és a szex élvezetével, mint az állapot nélküli nők.

A gasztroenterológus felkeresése segíthet kitalálni, hogy az IBS vagy más emésztési bűnös okozza -e a gyakori fingást. Ha a hálószobán kívül más vörös zászlós tünetei vannak, például hirtelen fellépő hasmenés vagy székrekedés, hasi fájdalom és duzzanat, súlycsökkenés vagy vér a székletben, keresse fel orvosát, és ellenőrizze.

Vaginális szél? Kínos kérdések a hüvelyről

Sok nő még a nőgyógyásza előtt is csak feszengve meri szóba hozni, ha a hüvelyét érintő rendellenességet, vagy kellemetlen tünetet észlel. Pedig a hüvely egészsége éppolyan fontos, mint bármely más szervé.

A belső női nemi szervek egészséges működése attól is függ, hogy ki mekkora figyelmet szentel az e területen esetlegesen jelentkező problémák, betegségek megfelelő kivizsgálásának, kezelésének. Van, aki csak akkor “kapcsol”, hogy valami nincs rendben a vaginájával, a méhnyakával, a petevezetékeivel, esetleg a méhével, amikor nem sikerül teherbe esnie, vagy amikor már olyan súlyos tünetekkel küzd, hogy azok csak műtéti beavatkozással szüntethetők meg. A rendszeres önvizsgálat és a szakembereknek feltett – olykor kellemetlen – kérdések is hozzá tartoznak az egészségtudatos élethez. A curejoy.com összegyűjtött néhány sok nőt érintő, tabunak számító kérdést a hüvely működésével kapcsolatban.

Mi okozhatja a hüvelyváladék kellemetlen szagát és állagát?
A 6-10 centiméter hosszú hüvely (vagina) jól táguló, cső formájú izomcsatorna, amely a méhnyakat és a külső nemi szervet köti össze. Egészséges működését, védelmét – a szervezetbe kerülő kórokozókkal szemben – a hüvelyváladék segíti. Ezt a hüvelybemenetnél található Bartholin-mirigy és a méhnyak termeli. Mennyisége, szaga és állaga a menstruációs ciklus napjainak függvényében változik.

Ha felborul a hüvely alapvetően savas baktériumflórája, azt észrevehetően jelzi a hüvelyváladék megváltozott mennyisége, állaga és a megszokottól eltérő szaga. A hüvelyváladék alapesetben vízszerű, nyálkás, az ovuláció környékén tejfehér, mennyisége pedig ilyenkor kissé – de nem kóros mértékben – megnő. Szaga enyhe, de nem kellemetlen. Amennyiben ezek érzékelhetően eltérnek a normálistól, például erős, szürkésfehér színű, halszagú folyás jelentkezik, vagy sárgásfehér, darabos, túrós állagú hüvelyváladék jelenik meg, amihez égő, viszkető érzés társul szeméremtájékon, esetleg fájdalmas vizeléssel jár, azonnal érdemes orvoshoz fordulni. Előbbi bakteriális, utóbbi gombás fertőzésre utalhat. A hüvely baktériumflórájára egyébként számos tényező hatással lehet: az antibiotikumoktól kezdve a tusfürdőkön át az intim higiéniai termékekig.

Befolyásolja-e a hüvely szagát bizonyos ételek fogyasztása?
A hüvely szagát számos tényező befolyásolhatja, többek között a hüvelyflóra állapota, a menstruáció, a szexuális együttlét, a bakteriális és a gombás fertőzések, és persze a táplálkozási szokások is. Számos kutatás foglalkozott már azzal, hogy bizonyos ételek elfogyasztása megváltoztathatja-e a hüvelyváladék szagát. Ezekből kiderült, hogy például a hagyma, a fokhagyma, a vörös húsok, a karakteres, erős fűszerek, mint a curry, egyes tejtermékek, de még a kávé is képes erre. Akit zavar a normálistól eltérő, megváltozott szag, fogyasszon kevesebbet ezekből, vagy próbálja meg kikísérletezni, hogy melyik étel okoz nála olyan mértékű változást, ami nem csak intim helyzetben, de a mindennapi szituációkban is feszélyezi.

Meg lehet akadályozni a vaginális szellentést?
Kínos és sokak számára tabu téma a szex közben vagy után jelentkező vaginális szél. Természetes jelenség, ami miatt nem kell szégyenkezni: így távozik a hüvelyből az aktus során vagy közben összegyűlt felesleges levegő. (Tornázás közben is előfordulhat vaginális “szellentés”.) Noha van hangja, nem keverendő össze a végbélből távozó gázokkal. A vaginális szélnek, amennyiben nem áll kóros elváltozás a háttérben, egyáltalán nincs szaga. Akaratlagosan nem lehet irányítani, így visszatartani sem.

Árulkodhat-e a hüvely a gyakori együttlétekről?
A mai napig tartja magát a köztudatban az a tévhit, hogy a hüvely az aktív szexuális élettől “egyre jobban kitágul”, így árulkodik az együttlétek, vagy a partnerek számáról. Ez azonban nincs így. Tény, hogy a hüvely belső izomzata nagyon rugalmas, éppen ez teszi lehetővé a tágulást például szexuális együttlét közben – enélkül rendkívül fájdalmas lenne -, szülés alatt pedig ez segíti, hogy a magzat világra tudjon jönni hüvelyi úton (ilyenkor méretének többszörösére képes kitágulni széltében és hosszában is). A szexuális együttlétek után viszont gyorsan újra összeszűkül. Szülés után a visszaalakulás általában már nem megy ilyen könnyen és gyorsan: előfordulhat, hogy akár hat hónap is eltelik, mire nagyjából visszaáll az eredeti állapot. Az sem ritka, hogy a hüvely szülés után nem nyeri vissza eredeti méretét és formáját, ezért a medence izomzatát erősítő Kegel-gyakorlatok napi elvégzése mellett előfordulhat, hogy valakinél csak orvosi beavatkozással – hüvelyszűkítéssel – oldódik meg a probléma.

Elveszhet-e valami a hüvelyben?
Újabb régi tévhit, hogy a hüvelybe véletlenül, vagy szándékosan került tárgyak – legyen szó tamponról, vagy óvszerről, esetleg a hüvelybe fogamzásgátlási céllal felhelyezett hüvelygyűrűről – fel tud csúszni a méhbe. Van rá esély, hogy a tampon felhelyezés után annyira hátracsúszik, hogy nem lehet kézzel kivenni, ilyenkor eltávolításában nőgyógyász tud segíteni. De akkor sem csúszik fel a méhig. A méh alsó részén található még a méhnyak is: egy szűk átjáró, ami összeköti a méhtestet a hüvellyel – fele már a hüvelybe “nyúlik”. Ezen a szakaszon található a külső méhszáj (aki még nem szült, annál kerek, kis nyílás, aki már szült, annál résszerű), a spermiumok ezen például átjutnak, de egy tampon már nem.

Mit jelez a vizelési inger szex közben?
Nem ritka a szexuális együttlét közben jelentkező sürgető vizeletürítési inger. Ennek számos oka lehet, a leggyakoribb és legáltalánosabb, amikor aktus közben a pénisz a húgyhólyagra is nyomást gyakorol. Ha az éppen telt, vagy akár csak félig telt, már egy kis nyomás is kiválthat vizelési ingert. Ahogy a kismedence gyenge izomzata is. Amennyiben együttlét közben állandósul ez a probléma – és esetleg inkontinencia zavarokkal társul -, érdemes szakemberhez fordulni. Ami ebben a helyzetben is segíthet, az a gátizmokat megerősítő intim torna. A női orgazmust követő női ejakuláció – amikor bizonyos mennyiségű folyadék is távozik a hüvelyből – is okozhat hasonló érzést. De a szakemberek szerint az sem kizárt, hogy fertőzés- esetleg hólyaggyulladás- áll az együttlétek közben jelentkező vizelési inger hátterében.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!