Fresh Andi többször pucérkodott a sikerért

A Fresh 1996-ban alakult, de a kétezres évek legelején tört a csúcsra egy hatalmas megújulás után, amikor csatlakozott a csapathoz Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi is, a csodaszép énekesnő. Ő már akkor is szemet szúrt az embereknek az ellenállhatatlan nőiességével, így hamar a formáció egyik legnépszerűbb tagja lett, az ország egyik legdögösebb nőjeként tartották számon.

Fresh Andi többször is szerepelt a Playboyban, egyenesen lenyűgöző meztelen képek készültek róla, a tökéletes testével minden létező embert megbabonázott – sőt, sokak szerint nem is volt nála kívánatosabb híresség a magyar nyuszis magazinban, szóval elég maradandó hatást gyakoroltak az olvasókra a felvételek.

Fresh Andi szexi fotóiért kattints a képre!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Villányi Andrea (mûvésznevén Fresh Andi) 1982. május 20-án született Budapesten. 10 évig balettozott majd 1999-tõl énekelni tanult, majd az év végén beválogatták az újjáalakított Fresh együttesbe. 2000-ben angol szakot végzett a budapesti Hajnik Károly Közgazdasági Szakközépiskola titkár és menedzserasszisztens ágán. Természetes szépsége miatt nagy népszerűségnek örvendett és sok hazai férfimagazinban láthattuk már! Mára egyedül ő tagja a Freshnek!

Villányi Andrea, Fresh Andi énekesnőt pár évvel ezelőtt mellrákkal diagnosztizálták, érthető módon nagyon megterhelő és félelmetes volt számára az az időszak, de szerencsére már jól van, tünetmentes, és boldogan éli az életét a férjével, akihez 2021-ben ment feleségül – a rajongói pedig most is teljesen odavannak az énekesnőért, és mindenhol hangoztatják, hogy szebb, mint valaha.

1999-tõl énekelni tanult, majd 2000 elején beválogatták az újáalakított Fresh együttesbe.
2000-ben angol szakot végzett a budapesti Hajnik Károly Közgazdasági Szakközépiskola titkár és menedzserasszisztens ágán. Andi 2003 novemberében összeköltözött a Való Világ címû magyar reality-show-ból ismertté vált, majd rap-énekessé elõlépett Majkával.

Ezután egy újabb Való Világ sorozatból megismerhetett résztvevõvel, Frenkivel élt, de 2005 novemberében szakítottak. 2005 tavaszán az RTL Klub Sztárbox címû mûsorában Andrea Niki Belucci ellen lépett a szorítóba és végül pontozással Andi nyert.

2006 nyarán egyes bulvárlapok megszellõztették, hogy az énekesnõ új barátja Zámbó Jimmy nevelt fia, Veréb Zsolt. Andrea nyilatkozatában tagadta ezt. Andi számos reklámfotózáson szerepelt, többféle termékhez adta arcát. 2003-ban ismerte meg Galló Jánost akivel jó barátságot ápolt. Végül ez a barátság 2018-ban szerelemmé alakult és 2021 Február 6-án Esztergomban összeházasodtak. Andi felvette a Galló nevet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?