A G pont hol van, hogyan lehet megtalálni és izgatni

A G -pont talán a legvitatottabb és legvitatottabb téma a női szexualitás tekintetében. Olyan téma, amelyben a tudományos kutatás ellentétes sok nő őszinte vallomásával, olyan téma, ahol általában kevesebb válasz van, mint kérdés. Tehát mi ez a csoda pont, és miért nyert ennyi figyelmet magával kapcsolatban? Ebben a cikkben csak erről akarunk beszélni.

Mi az a G-pont? Ez egy kis terület a nő hüvelyében , amelynek helyes stimulálása hihetetlenül kellemes érzésekhez vezet, amelyek vége erőteljes és élénk orgazmus (vagy akár többszörös orgazmus). Különös figyelem erre a titokzatos pontra az 1980 -as években kezdett megnyilvánulni, amikor a szexológusok gyakorlatában egyre több nő kezdett találkozni olyan nőkkel, akik képesek sugárhajtású orgazmusra vagy más néven spriccelésre.

Miért hívják ezt a pontot „G”-nek?
Ez elsősorban annak felfedezőjének, Ernst Grafenberg német nőgyógyásznak köszönhető, aki az 1950 -es években először bejelentette a világnak, hogy egy speciális erogén zóna létezik a női hüvelyben, valamint a stimuláció során felszabaduló folyadék. Kezdetben Grafenberg-pontnak, g-spotnak nevezték, de egy idő után (a tudós halála után) egy leegyszerűsített, lerövidített és könnyen megjegyezhető változathoz jutottak – a G -ponthoz.

A Ji pont a nő hüvelyében található, mégpedig az elülső gépen, 2-5 centiméterre a bejáratától. Annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, melyik fal az elülső, képzeljük el feltételesen, hogy egy lány fekszik a hátán. Ebben a helyzetben az elülső fal lesz a felső fal, amely közvetlenül a csikló és a pubis alatt található. Lássuk a G-pont helyét a lányokban az alábbi fotón.

Sokan tévesen úgy vélik, hogy ez valamiféle kis pont a hüvelyfal felszínén, vagy ahogy sok forrás írja “borsó”. Ez egyáltalán nem így van. Először is, ez egyáltalán nem egy pont, hanem egy terület. Másodszor, nem a hüvelyfal felszínén helyezkedik el, hanem mintha e fal belsejében lenne. Hogy világosabb legyen, miről beszélünk, nézzük meg az alábbi képen az úgynevezett G-pontot.

Mi az a G-pont és mi az?
Közvetlenül a hüvely felső fala felett található az ureter, egy csatorna, amelyen keresztül a húgyhólyagból származó vizelet a nyílásba megy, amelyen keresztül a lány pisil. Tehát egy bizonyos helyen (közelebb a hüvely bejáratához) az uretert parauretrális mirigyek veszik körül, vagy ahogy Skene mirigyeinek is nevezik. Ők a bűnösök azokban a ravasz érzésekben, amelyeket egy nő tapasztal, amikor stimulálja ezt a területet. Valójában a G-pont a Skene mirigyei, amelyek irritációját a hüvely elülső falán keresztül hajtják végre. A rájuk gyakorolt ​​hatás azokat az érzéseket és tapasztalatokat is okozza, amelyekről sokan szinte legendákat adnak össze!)

A Ji pont megtalálásához a legegyszerűbb módja az ujjainak használata, bár végül stimulálhatja, mint Ön és partnere szeretné. Az alábbiakban részletesebben beszélünk erről, és most kitaláljuk, hogyan találjuk meg. Tehát a lány a hátán fekszik. A férfi, miután korábban felkeltette élettársát, tenyerével maga felé fordítja a kezét, és óvatosan belehelyez egy -két ujját az alábbi képen látható módon.

Hogyan lehet megtalálni egy lány G-pontját
Ujja párnájával feltárva a hüvely felső falát, észrevehet bizonyos különbséget a számunkra érdekes terület között a hüvely többi felülete között. Dudorosabb (bordázott) lesz, sőt némileg hasonlít a szájpadlás felszínéhez a g-pont.

7 fontos tény a G-pontról
Ez egy terület, nem egy pont. Ernst Grafenberg, aki felfedezte ezt a zónát, soha nem nevezte pontnak. Amerikai újságírók rátették a kezüket a tények eltorzítására, akiknek titokzatosabb, ezért vonzóbb színt kellett adniuk a témának. Ezeknek az árnyalatoknak a megértése különösen fontos lesz, ha G-pont stimulációs technikákról van szó.
– Minden nőnél más. Igen, mert minden nőnek Skene mirigyeinek mérete és sűrűsége eltérő. És ez közvetlenül befolyásolja ennek a zónának az érzékenységét. Minél több ilyen mirigy, annál kifejezőbbek az ezzel a területtel érintkező érzések. Minél kevesebb, annál kevésbé kifejező az érzések. De a méret nem az egyetlen, ami minden esetben megkülönbözteti a Gee pontot. Az egyes lányok egyéni élettani jellemzői szintén szerepet játszanak, amelyek szintén kifejtik hatásukat. Olyan, mint a mellbimbótok. Egyes lányoknak őrülten tetszik a stimulációjuk, míg mások közömbösek vagy akár kellemetlenek.
– Csak izgatottan ébred fel. Ne is gondoljon arra, hogy keresse őt, mielőtt a lány jól fel van kapcsolva. Ezt a hibát követték el a tudósok, amikor először fedezték fel ezt a területet. És valami ilyesmi történt. Több száz önkéntes lányt vettünk fel. Mindenkit meghívtak az irodába, nőgyógyászati ​​székre ülve, ujját behelyezték, és a felső falat szondázták. Természetesen egyik lány sem tapasztalhatott semmi kellemeset egyszerre.
– Izgalommal nő. Amint fentebb megjegyeztük, a G-pont lényegében Skene mirigyei. Amikor egy nő izgatott, a vér aktívan kezd folyni a nemi szervekbe. Ettől a mirigy kissé nő és érzékenyebbé válik. És amikor stimulálják, aktívan kezd titkot kifejleszteni magában, ami miatt még tovább nő. Egyébként ez a titok egy sugárhajtású orgazmus eredménye, és gyakran összetévesztik a vizeletével. Ennek eredményeként, ha egy lány jól izgatott, akkor ujjait a hüvelyébe helyezve érezheti ennek a területnek a nyilvánvaló kidudorodását.

A G-pont orgazmus különbözik a klitorális orgazmustól. Ez az orgazmus egyedülálló, és minden nő, aki valaha is tapasztalta, azt fogja mondani, hogy ez más, és nem olyan, mint a klitorális. Ez pedig elsősorban annak köszönhető, hogy Skene mirigyeit és a csiklót különböző idegek beidegzik. Amikor a csiklót stimulálják, a pudendális ideg izgatott, és amikor a G régiót stimulálják, a medencei ideg, a hipogasztrikus plexus és a vagus ideg stimulálódik. Ezért különbözőek az érzések. A második jellemző az, hogy a D-pont orgazmusa után, ha tovább stimulálod, a lány újra és újra átélheti az orgazmust, ami nem mondható el a klitorálisról.

A prosztata analógja. Ha megnézzük, hogy a férfiaknál hol található a prosztata, és összehasonlítjuk a nők bőrmirigyeivel, azt tapasztaljuk, hogy ezek nagyon hasonló természetűek. Ugyanazon szövetekből állnak, és összetételükben majdnem azonos titkot termelnek. Grafenberg volt az első, aki kijelentette, hogy Skene mirigyei a női prosztata.

30 év után érzékenyebb. Bizonyos bizonyítékok vannak arra, hogy a G-pont érzékenysége nagymértékben függ az ösztrogén (a fő női nemi hormon) szintjétől. A legtöbb 30 év alatti fiatal lány erősebbnek tartja a klitorális orgazmust. A viszonylag magas ösztrogénszint miatt a fiatal lányok hüvelyfalai vastagabbak, ami minden bizonnyal befolyásolja a Ji pont idegvégződéseinek érzékenységét. És ahogy az ösztrogén szint csökkenni kezd (30-40 éves kor után), a hüvely falai elvékonyodnak, aminek következtében a G régió fogékonyabb lesz az ingerlésre. Ezért sok nő úgy véli, hogy csak 30 év után kezdtek szexuálisan megnyílni.

G-pont stimuláció

Amint megérti, különböző módokon masszírozhatja a G-pontot. És most megvizsgáljuk a 3 legalapvetőbb módot.

G-masszázs ujjakkal. Ennek a masszázsnak a megkezdéséhez először győződjön meg arról, hogy megmosta a kezét és körmét. Ezek alapvető higiéniai és biztonsági intézkedések, amelyeket először el kell végezni, mielőtt olyan kényes helyre kerülne kapcsolatba, mint egy nő hüvelye. Az sem árt, ha a kezében van egy kenőanyag – a felesleges kenőanyag senkinek sem árt!) Mint emlékszel, az első dolog, amit meg kell tenned, hogy felkelted a lányt. Ez bármi lehet a csókolástól a cunnilinguson és a hüvelymasszázson keresztül. Csináljon bármit, amíg a partnere jó nedves lesz. Most behelyezheti az ujját. Óvatosan és óvatosan tesszük. Belül tegye ujjait a hüvely felső falára, és mozgassa ujjait hívogató mozdulatokkal „gyere ide”. Videót nézünk a nők G-pontjának stimulálásáról.

A klitorisz további stimulálása. A csikló mindig egy nő összes erogén zónájának aktivátora, így a rá gyakorolt ​​további hatás csak hozzájárul az orgazmus gyorsabb kialakulásához. A másik szabad kézzel elkezdheti masszírozni a csiklót. Ha még fantasztikusabb érzéseket szeretne, akkor dugja be a nyelvét, kombinálva a kézi G-pont stimulációt a cunnilingussal . Az ilyen simogatásokból szinte minden nő nagyon hamar erőteljes orgazmust kap.

Más simogatások. Ne hagyd, hogy a másik kezed összezavarodjon. Egy nő hihetetlenül tapintható teremtmény, amelynek izgalmához egyszerűen szükséges a testének gyengéd érintése. Simogassa, nyalja, simogassa a melleit. Bármi, ami növeli a kapcsolattartás mértékét köztetek. Hadd emlékeztessem önöket, hogy egy nő bőrének teljes felülete nagyon erős erogén zóna, amelyre a jó szerelmesek mindig emlékeznek.

Külső stimuláció. Egyes szexológusok azzal érvelnek, hogy az érzések fokozása érdekében ésszerű a G-pontot a gyomron keresztül nyomni. Ehhez egy kis nyomást kell gyakorolnia a gyomorra közvetlenül a pubis felett. Amikor megnyomja, vezesse a lány utasításait, hogy ne vigye túlzásba.
Pózok a G-pont stimulálására szex közben
Annak érdekében, hogy világosan elképzelhesse, hogy a G-pontot masszírozzák -e egy adott helyzetben a szex számára, meg kell értenie 3 fő dolgot:

Hol van a G pont

A hüvely melyik részét stimulálják egy adott helyzetben. Ha megérti ezt a 3 dolgot, könnyen meghatározhatja, hogy ez a zóna mely pozícióban legyen a lehető legnagyobb mértékben és melyikben. Annak érdekében, hogy a Ji pont stimulálódjon a szex során, olyan behatolási szöget kell választani, hogy a fej a lehető legnagyobb mértékben kölcsönhatásba lépjen a hüvely elülső falával. Egy szemléletesebb példa kedvéért azt javaslom, hogy fontolja meg a misszionáriusi pozíciót és azt, hogyan lehet fokozni a benne lévő G-pont stimulálását.

Missziós G-pont
Szükséges a nők medencéjének felemelése, hogy a tag ne felülről lefelé lépjen be, mint általában a misszionáriusi pozíció klasszikus változatában, hanem alulról felfelé. Ebben az esetben a behatolás nem lesz olyan mély, de a pénisz feje és a Ji pont közötti kölcsönhatás maximális lesz. Nézzük meg részletesebben a fényképet, mi forog kockán.

A G-pont stimulálása a misszionáriusi pozícióban.
Természetesen kezdetben a misszionáriusi pozíció messze nem a legjobb lehetőség a G-pont masszírozására, azonban az ő példáját felhasználva be akartuk mutatni azt a mechanizmust, hogy szinte minden szexuális helyzetet hogyan lehet adaptálni a Ji terület aktívabb befolyásolására. .

Túsz póz
Ez az álláspont az egyik legegyszerűbb és ugyanakkor az egyik leghatékonyabb. A tény az, hogy elvileg minden póz, amikor egy férfi lemarad , már hozzájárul a minket érdeklő területre gyakorolt ​​hatáshoz, de minél közelebb nyomja a törzsét a partner háta, annál élesebb a szög a pénisz hüvelybe való behatolásának hatására a pénisz feje erősebb kölcsönhatásba lép az elülső fal hüvelyével.

Kutya stílusú póz
Egy másik nagyszerű póz egyébként mellesleg egy férfi hátulról is!) Nem ismerek olyan férfiakat, akiknek nem tetszene a kutyás stílus!) De ahogy valószínűleg észrevetted, ennek a lehetőségnek van egy sajátossága – az ember nem áll a térdén , de a lábán úgy, hogy a medencéje magasabb legyen, mint a társa feneke. Ez a trükk ismét hozzájárul ahhoz, hogy a tag felülről lefelé lépett be. Ebben a helyzetben lehetővé teszi, hogy a pénisz a nő pubiája alá kerüljön, vagyis arra a helyre, ahol a G-pont található.

Fúziós póz
Ez a póz, mint látható, alapvetően más. Először is, a férfi már nincs lemaradva, másodszor azonban a nő már uralkodik!) És annak, hogy ő kezdeményez, több fontos előnye is van. Először is, a medence mozgatásával ő maga irányíthatja a péniszt oda, ahol az neki kellemesebb. Másodszor – a Ji pont stimulálását a pénisz fejének külső széle végzi. Ez a hely a péniszen olyan, mint egy kis homlok. Egy nő esetében ez a hatás gyakran élesebb és kifejezőbb az érzések tekintetében. Minél többet tér vissza a lány, annál nagyobb a pénisz nyomása a hüvely elülső falára.

Ezek nem minden pozíciók, valójában sokkal több van belőlük, ezért mindegyiket külön cikkben kellett feltennem. Lásd 22 póz a G-pont stimulációhoz .

Szexjátékok a G-ponthoz
A mai napig a szexboltok sok játékot kínálnak, amelyekkel masszírozhatja a Gee pontot. Kezdve az elemi dildóktól és vibrátoroktól a speciális G-pont stimulátorokig. Ami a fallikus játékokat illeti, mint például vibrátorok és dildók, általában enyhén ívelt végűek. Ez az alak járul hozzá a kifejezőbb hatáshoz a hüvely elülső falán. Mindegyik játéknak megvan a maga egyedi funkciója: mozgó (forgó fejek), különböző rezgési módok, felületi formák és textúrák, a csikló vagy a végbélnyílás további stimulálása stb. Általában kinek mi tetszik!) Minden nő kiválaszthatja a neki legjobban megfelelő opciót.

Szexjátékok a G-pont stimulálására
Az ilyen g-pont izgató vibrátor eszközök segítségével egy lány könnyen megtalálhatja a varázspontját, és valódi tűzijátékot adhat magának a színes érzésekből és a felejthetetlen orgazmusokból.

Minden G -pont titok fejlett technikák
Fent elég sok hasznos információ volt ahhoz, hogy elkezdhessük elsajátítani ezt a varázslatos zónát. Azonban, amint a gyakorlat azt mutatja, nincs olyan sok lány, akik számára ez a pont valóban kiderül (felébred). Ezért mindazok a többszörös orgazmusok, amelyeket a G-pont adhat, és amelyekről a divatmagazinok szeretnek írni, sok nő számára elérhetetlenek maradnak. Mint tudjuk, minden nő egyedi, és mindegyiknek szüksége van saját megközelítésére.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hatékony potencianövelő rendelés, vagy vásárlás budapesti szexshopban

Az egészséges erekció minden ember büszkesége, különösen idős korban. Ha csökken a férfiak potenciája, szorongóvá, [...]

A LEGJOBB SZEXSHOP érdekel?

Ha erotikus terméket keresel, akkor felmerül a kérdés, hogy hol szerezd be. Szexboltokból is elég [...]

Melyik a legjobb szexshop? Az Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Már 30 éve nyitva!

Melyik a legjobb szexshop üzlet Budapesten? A legjobb szexshop az INTIM CENTER online webáruház és [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]