Ha nincs csajom szexshopba járok, pajzán történet

Megyeszékhelyen lakok, és két szexshop van a városban. Az egyik a legjobb szexshopok toplistán szerepel. Nemcsak a vásárlás miatt járok oda, hanem azért is, hogy megmagyarázhatatlan elégedettséget szerezzek azáltal, hogy kommunikálok az eladókkal, akik az általuk eladott árukról beszélnek. Szeretnék kérdéseket feltenni egy adott szexuális játék különböző felhasználási módjairól. Sok helyen néhány eladónő zavarban van és elpirul.

Nagy, zöld szeme valódi ördögöktől csillog minden alkalommal, amikor új elemeket mond és mutat nekem. Ismerve a szex iránti hajlamaimat és preferenciáimat, véleménye szerint a számomra legérdekesebbet ajánlja, alátámasztva a kifinomult vásárlók véleményét. Vékony alakja, amelyet szoros öltözék, gyönyörű mell és popsik hangsúlyoznak, és még ártatlan szeretetteljes arckifejezése is, kimeríthetetlen forrást nyújt a szexuális fantáziáknak és izgatásnak.

Egy nap még egyszer elmentem a szexboltba. Szerettem volna venni magamnak egy maszturbátort és női erotikus fehérneműt. Abban az időben sokáig nem találkoztam senkivel, és nem vagyok a prostituáltak szerelmese a félelmek miatt, amelyek minden alkalommal kínoznak, miután meglátogattam őket. Ezért, miután úgy döntöttem, hogy egy ideig visszatérek a maszturbációra, arra gondoltam, hogyan lehetne diverzifikálni a magányos szexuális életemet. Egy maszturbátor jól van.

De a vászonnal a téma új számomra. Meg akartam próbálni mérni, hogy mi ébreszt bennem, ha egy lányon van, hogy érezzem magam. Csak abban a pillanatban nem tudtam, hogyan mondjam el, hogy ne gondolja, hogy transzba kerültem. Általában azzal a bizalommal mentem, hogy veszek magamnak egy maszturbátort, és bizonytalanul éreztem a fehérneműt.

Kriszina egyedül volt a boltban, nem voltak vevők. Mint mindig, barátságos és mosolygós volt. Azt mondta, hogy sokáig nem néztem be, hogy megjelent néhány új termék, ami érdekelhet. Mondtam neki, hogy konkrét dolgok miatt jöttem.
– Mit szeretnél ezúttal? – kérdezte Kriszina játékosan.
– Szükségem van egy maszturbátorra és egy sor női fehérneműre – válaszoltam.
– Ó, értem! Újra szakított a barátjával? Miért van szüksége fehérneműre? Kit fogsz adni?
Kicsit haboztam, nem jutott eszembe semmi utazás, közvetlenül közöltem vele, hogy meg akarom venni magamnak, és megkérdeztem: “Van méreted nekem?”

Egy pillanatra megdöbbent, nagy szemei még nagyobbak lettek. De ismerve perverz természetemet, nem kezdett tovább csodálkozni, és azt mondta, hogy most megnézi a legnagyobb méreteket, amelyek vannak, de egyelőre felajánlotta, hogy vigyázzak egy maszturbátorra. Egy egész üvegszekrényt foglaltak el, különféle formákkal és változatokkal, az eldobható tojásoktól kezdve a vibrációval szimulált hüvelyig.
– Ez a legnagyobb méret – mondta, és mosolyogva tartott nekem egy sor szexi fehérneműt, amely baromi pirosnak bizonyult, és harisnyából, nyársból készült övből és tangából állt, olyan kicsi, hogy kételkedtem abban, hogy képesek-e rám illeszkedni.
– Ne félj, beleférsz! – mondta, látva arckifejezésemet, majd hozzátette: – Úgy döntött, hogy kipróbál valami újat a szexben?
– Igen, egyedül akartam felvenni a női fehérneműt, barátnőm nélkül – válaszoltam hozzátéve: – mindenképpen beleférek? Valahogy ellenőrizhető?
– Fel akarja próbálni őket? – nevetett Kriszina.
– Ha nem bánja, akkor először lemérném – válaszoltam mosolyogva.
Kriszina vidám tekintettel nézett rám, amelyben ördögei már teljes sebességgel táncoltak.
– Még soha nem láttam élőben női fehérnemű férfit! Hadd próbáljam ki, ha előttem alsóneműben mutatod meg magad! – mondta Kriszina.
Mondtam, hogy nem bánom. Sőt, régóta fantáziálok a vele való szexről. Kriszina bezárta az üzlet bejárati ajtaját, és megmutatta, hol tudok átöltözni. Kiderült, hogy ez a hely egy függöny mögötti apró használati helyiség volt, amelyben egy szék és egy kis asztal volt. Változni kezdtem.

– Azta! Ezekben a fehérneműkben vagy, mint egy kopott kurva! – tört rám Kriszina vidám nevetésben, rám nézve, – A farkad nem fér bele a bugyidba! Oldalt húzza ki.
Vörös harisnyában álltam Kriszina előtt, olyannyira kinyújtva a lábam, hogy már rózsaszínűnek tűntek. A tangák belemélyedtek a fenekembe, és a péniszet kissé meg kellett hajlítani, hogy beleférjen a nők által bugyinak nevezett, de a fejcsúcs mégis kilógott. És csak a nyárssal ellátott öv ült tökéletesen a derekamon. Harisnyára rögzítettem őket.
Ezt követően Kriszina kérésére kihúztam egy tagot a bugyimból. Ettől a szabadságtól kezdett izgulni, emelkedni, méretét növelni és megkeményedni. Kriszina alaposan vizsgálni kezdte.
– És meglehetősen nagy és nagyon vonzó! – azt mondta.
– Szeretné kipróbálni? – kérdeztem a gyors szex reményével.
– Nem, nem fogom. Tudod, hogy leszbikus vagyok és van egy barátnőm. Nincs vágy megcsalni. – válaszolta Kriszina, – De látva a csontozódat, régi barátság miatt, hagyom, hogy maszturbálj, és meglátom.

Kriszina elővett néhány régi újságot a pult alól, és letette a padlóra ugyanazon pult mellé. Feljött hozzám, ujjbegyei végigfutottak a vállamon, a mellkasomon és a gyomromon, egy másodpercre a keze megállt a farkamon. Aztán egész kézzel megfogta és az újsághoz húzott. Csendben engedelmeskedtem, tetszett a viselkedése, izgatott a határozott és kellemes szorítása. A tag lüktetett és még erősebb lett.

Miután az újsághoz hozott, Kriszina a pult felé fordított, és rákba hajolva széttárta a lábamat. Mögöttem állt, ahol a fenekemre és a lábaimra nyílt kilátás slutty vörös fehérneműben, amely hasonlított egy nőre, de csak egyetlen különbséggel – a herezacskóm látszott.
– Drágám, húzd le a farkad, és kezdd el rángatni! – mondta kíváncsian Kriszina.

Pontosan ezt tettem. Szorosan a tenyerembe szorítva erősen rángatózni kezdtem. Lube bőségesen lecsöpögött a péniszéről, fonalként repült az újságban. A fej duzzadt és vörös lett, a pénisz megfeszült és megkövült az izgalomtól, elérve maximális méretét – 18 centimétert. Szó szerint 1,5 perc múlva már teljes egészében spermát öntöttem az újságra, amely hatalmas szakaszos sugárzásokkal ömlött ki, és arra kényszerített, hogy nyögjek és önkéntelenül összehúzódjak az izmok, melyektől a fenekem ritmikusan megfeszült, most megmutatva, majd eldugva a végbélnyílásomat gyengén eltakarta egy piros fonallal Kriszina szeme elől. …
– Micsoda mén! – mondta vidáman. – Szeretné összecsomagolni a szennyest?
– Igen. – válaszoltam elégedetten suttogva, és a hátsó szobába mentem átöltözni.

Amikor Kriszina egy zacskóba csomagolta a vásárlásomat, és odaadta nekem, azt mondta, hogy ne maszturbátort vegyek, hanem azt, hogy a munkanap végén hetente legfeljebb egyszer jövök az üzletébe, és maszturbálok előtte, amíg meg nem jelenik.
Új barátnőm van. Az egyetlen feltétel az volt, hogy ezt női fehérneműben tegyem, amit előre fel kell tennem a ruhám alatt. Azt mondta, hogy 10 percig maradhat ezen az alkalmon, teljes megelégedettség érzésével elbúcsúztam jövő hétig, és elhagytam az üzletet… szóval ezt a történetet fantáziáltam, míg kielégítettem magamat.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátorok és dildó Müller Niki szexkalandjában

Az adult szakma egyre inkább beveti a szexshopban kapható vibrátor választék és dildó kínálat legjobb [...]

A pornós férfiak ezekkel a potencianövelőkkel szexelnek órákig

Senki se gondolja, hogy a pornószínészek is képesek órákig szexelni. A nézők nem látják, de [...]

Szex kellékek online sexshopban rendelhetők, vagy a szexüzletben Bp. Károly krt. 14. sz alatt megvásárolhatók

Mit szoktak az emberek egy szexshopban vásárolni? Hát magasan vezetnek a különféle vibrátorok. Erotikus intim [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]