Hankó Bernadett nagy farokban lovagolva, vibrátorral dugta a popóját

A pornó adott helyzetben örömet okoz, izgalomba hoz, még nem jelenti, hogy érdemes – vagy racionális – ráépíteni a szexuális életünket. A nők más tulajdonságokat emelnek ki, ha arról kérdezik őket, milyen alkalmi szeretőt kívánnak, vagy ha arról, milyen donort képzelnének el maguknak egy spermaklinikán. És megint másokat, ha arról, hogy milyen társat szeretnének maguk mellé. Ugyanígy mást kívánnak szexuálisan hangulatuktól, élethelyzetüktől és millió egyéb szemponttól függően. Szeretőt, társat, vagy éppen csak egy kellemes pornófilmet.

Hankó Bernadett perverz pornós vibrátor szex, análszex, és mélytorok szopás performasza. Winkler Róbert tolja a torkára a farkát, és akaszt be az ánuszába. Seggbekúrás közben egy vibrátor is bekerül a pinájába. A vibri szexkütyüvel aztán a saját fenekét is megdugja. A pornós munka bemutatója itt látható.

Hankó Bernadett pornózás közben készült fotóján, seggbekúrás közben egy vibrátor is bekerül a pinájába. A pornós munka bemutatója itt látható.

Bizonyos élethelyzetekben egyértelműen a fizikai jellemzők kerülnek előtérbe, máskor pedig az olyan belső tulajdonságok, mint a megértés, gondoskodás, kedvesség vagy nyitottság. Mindkét választásnak megvan az adaptív haszna, sok nő pedig nem szeretne dönteni, így inkább megoldja valahogy, hogy mind a két stratégia érvényesüljön.

Ezt nevezzük kevert női stratégiának, lényegében ugyanaz, mint a férfi változat: némi csalás és trükközés segítségével növelem a genetikai fineszemet. Ha így nézzük, a morálisan amúgy megkérdőjelezhető kevert stratégia a nők számára előnyösebb: ők legalább biztosak lehetnek afelől, hogy a saját gyereküket nevelik. Különböző élethelyzetekben különböző igényeink vannak, ugyanazt a tevékenységet (szex) képesek vagyunk millióféle különböző indokkal, módon, rendszerességgel folytatni, még az egyéni szükségleti szintek is szélsőségesen eltérhetnek, attól függően, hogy mikor vizsgáljuk azokat.

Szexnek hívjuk a katartikus testi összeolvadást és a házastársi kötelességből lezavart rutinmenetet is. Sőt, bármilyen különbözőnek tűnnek is ezek, még itt is van átjárhatóság. Egyrészt ugyanaz a potenciális szexuális partner pár év eltéréssel teljesen más funkció betöltésére tűnhet alkalmasnak. Nem azért, mert ő maga megváltozott, hanem azért, mert a helyzetünk változott: egyszerűen más tulajdonságaira válunk érzékennyé, attól függően, hogy éppen mire vagyunk kiélezve, mire hajtunk: egy körre a hullámvasúton, vagy egy hosszú, biztonságos és kényelmes utazásra.

004_1.JPG009_1.JPG010_1.JPG016_1.JPG022_1.JPG038_1.JPG039_1.JPG044_1.JPG046_1.JPG062_1.JPG070_1.JPG071_1.JPG072_1.JPG092_1.JPG093_1.JPG098_1.JPG100_1.JPG106_1.JPG112_1.JPG123_1.JPG124_1.JPG131_1.JPG133_1.JPG135_1.JPG141_1.JPG147_1.JPG154_1.JPG

Másrészt egy részeg péntek estéből sarjadhat életre szóló szerelem, és előfordul az is, hogy éppen semmi lelkesedés nincs az emberben, hogy lefeküdjön élete párjával, mégis hatalmas durranás kerekedik a dologból.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?