Szex,  Szexkellékek,  Szexshop

Hogyan lehet diverzifikálni a szexet a házasságban?

Szinte minden pár előbb -utóbb elgondolkodik azon, hogyan tegye változatossá szexuális életét. Ez természetes, mert az idő múlásával a szex ugyanazzal a partnerrel valóban rutinná válik, és nem lehet elmenekülni tőle. Valaki “szexuális monotónia” unalmassá válik öt -hét év után, valaki – tíz év után, de még mindig előfordul. A szexshop blog is írja, hogy legnyilvánvalóbb (és sajnos hatékony) kiút a megcsalás, de akkor milyen kapcsolatról beszélhetünk?

Mindazonáltal, ha komolyan gondolkodik a szex diverzifikálásának módján, de nem akarja elveszíteni a „lelki társát”, akkor van egy jó hírünk: számos egyszerű, de garantáltan hatékony tipp van, amelyek valódi változatosságot hoznak az ágyba. kombinálva “olyan partnerrel, akit már több százszor legyőztek, és úgy tűnik, hogy minden következő küzdelem csak az előző másolata lesz. Új érzések, új érzések, új érzelmek – és ez még csak a kezdet, mert amikor minden rendben van a „házassági ágyon”, akkor a családi élet egyéb aspektusai biztosan stabilizálódnak.

Szex feleséggel változatos helyeket

Az ágy csak a kezdet. Ha diverzifikálni szeretné a szexet a feleségével, cserélje ki a háttérképet, rendezze át a bútorokat, változtassa meg a mennyezetet, dobja ki a régi íróasztalt, és adjon új megjelenést hálószobájának. Úgy tűnik, ez egy csekélység, valami külső, és nem különösebben kapcsolódik a neméhez. De valójában az ellenkezője igaz. Eleged van abból, hogy minden újra és újra megismétlődik, és a helyzet itt kulcsszerepet játszik, mert a körülöttünk lévő világgal kapcsolatos információk 85% -át a látás szervein keresztül kapjuk. És ha a szeme az “új világot” látja, még akkor is, ha ez a régi hálószobája, de másképp díszített, az érzések is mások lesznek, ez tény.

Ebben a szakaszban azonban gazdasági okok miatt nem lehetséges a javítás. És még ha ezzel nincs is semmi baj, mert a hálószoba hálószoba az alváshoz, de lehet szexelni… de bárhol! Íme a legnépszerűbb helyek, amelyek garantálják az új érzéseket:

Az erkélyen. Kívánatos, hogy az erkély ne nézzen a szomszédos sokemeletes épületre, különben nagy esély van arra, hogy estére megnézze magát az u-csövön. És ha az erkély nincs szigetelve, akkor nem szabad kockáztatnia az egészségét a hidegben. Bár még egy ilyen extrém is biztosan hasznára válik valakinek!

A zuhany alatt. És még ha ez egy nagyon kicsi zuhanykabin is, akkor meglepődik, milyen rugalmas a teste, és hány új pozíciót nyithat meg, korlátozott helyen. Ugyanakkor bekapcsolhatja a vizet, de nem túl forró, máskor beszélünk a szexről a szaunában. De hidd el, a meztelen testeden átfolyó meleg víz patakjai olyan izgalmasak, mint a csókok!

A konyhán. Ez pedig már klasszikus a „mappa videolemezekből”. És itt hozzáadhat egy elemet a spontaneitáshoz – tedd meg a főzés közepette. És hagyja, hogy a steak égjen, de mindketten olyan érzések viharát kapják, amiről elfelejtett álmodni.

A leszállásnál. Igen, mint a régi szép iskolai időkben. Kockázatos lehet (sosem lehet tudni, a szomszéd nem megy lifttel), de az adrenalin mindig élesíti az érzékeket! És ismét hozzáadhat egy meglepetés elemet – kimentek dohányozni, és mindennek vége lett … mint Brazzers csodálatos filmjeiben.

A házon kívül. Ha kint jó az idő, és az ágyék túlcsordul a vágytól, akkor miért korlátozza magát négy falra? Menj ki, és csak kószálj a városban. Meglepődnél, ha sok szex helyet találsz, ha akarod! Csak ne menjen nyilvános helyekre, mert ez már bűncselekmény. És ne felejtse el betartani a jó higiéniát – legalább vigyen magával csíraölő törlőkendőt.

A találmányok szükségessége ravasz, de az a nő, aki sokoldalúvá akarja tenni a szexet a férjével, sokszor ravaszabb. Nos, most van egy vektorod, amely mentén biztosan megkapod, amit annyira szerettél volna – változatosságot! És ha az idő múlásával a helyszínek és kíséretváltások hatása megszűnik, vagy valóban túlságosan félénk az “ilyen” iránt, akkor továbblépünk a következő szakaszba.

Haladó tanfolyam – ahogy elkezded, úgy…

Mindannyian tudjuk, mi az előjáték. Nem, nem az operában, hanem a szexben. De mióta van nálad? És nem csak egy szopás vagy egy knilingus, hanem valami igazán szokatlan dolog, ami felkavarhatja a “pillangókat az alsó hasban”, amelyek, úgy tűnik, már hibernáltak! Számos lehetőségünk van arra, hogyan lehet diverzifikálni a családi szexet az eredeti előjáték révén. Íme, amit mindenképpen ki kell próbálnia:

Erotikus masszázs. Elcsépeltnek hangzik, különösen akkor, amikor még róla beszélnek a tévében (ó, idők!), De csak ez a módszer mindig hibátlanul működik. Gyújtson gyertyákat és aromalámpákat, kapcsolja be a megfelelő zenét, vásároljon speciális olajat, majd … csak kérjük partnere, a kezei oda vezetnek, ahová mennie kell. Csak ne végezzen ilyen masszázst lefekvés előtt egy nehéz nap után, különben szenvedélye egyszerűen elalszik, és nehéz lesz hibáztatni!
Erotikus masszázs egy lánynak

Szokatlan snack. Próbáltál már enni a kedvesed testéből? Egyébként Japánban van egy egész rituálé, ezt nevezik niotamori -nak, amelynek során egy meztelen lányt „felszolgálnak” sushival, és egy férfi közvetlenül tőle eszik meg az ételt. Igen, ez általában előjátékként működik. De bármit megehet, még gombócot is … bár nem, a gombóc túl szórakoztató lesz, és nem tud koncentrálni. De komolyan, próbáld ki ugyanazt a sushit, nagyon izgalmas!

Erotikus rabság. A japánoknál a másik fél gyengéd megkötésének művészetét shibari -nak hívják . Lehetővé teszi, hogy kötekedjen a férjével vagy feleségével, amíg ő csak könyörögni nem kezd, hogy engedje el. Csinálj, amit akarsz! De előre határozza meg a játékszabályokat, amelyeket nem lehet megszegni, bár lehet, hogy szabályok nélkül még érdekesebb lesz. Ön dönti el! Ez a játék hozzájárul az emancipációhoz és diverzifikálja a családi szexet.

Filmek felnőtteknek. Sok házaspár ismeri ezt a módszert: pornófilmet használ előjátékként. Csak olyan képet kell mellékelni, amely mindkettőnek megfelel. Például, ha a felesége nem fogadja el az anális szexet, akkor a képernyőn látható látvány nyilvánvalóan nem fogja felizgatni. Még jobb, ha nem magán a pornón, hanem a hagyományos erotikán foglalkozunk, szerencsére – nálunk van a mindenható internet, ahol minden ízléshez “filmes előjátékokat” találhat.

Erotikus szexi fehérnemű. Az esetek túlnyomó többségében a ruhák okozzák a férfiak nagyon erős izgalmát a nőktől. Tanga, harisnya, harisnyakötő és öv – mindezek elcsábítják a férjet, és magabiztosabbá teszik a feleséget. A feleség gyönyörű, erotikus ruhái valódi szenzációt kelthetnek a szexben, különösen, ha ez meglepetés lesz a férje számára. Nyuszik, pillangók, macskák … egyszerűen irreális az erősebb nem képviselőit szülni!

Bekötött szem. Ennek az öltözködésnek a segítségével minden más érzék erősen súlyosbodik. A hangok még elbűvölőbbek lesznek, az illata őrjítő, az érintés kellemesebb lesz. A partnerben való teljes bizalom nem könnyű feladat, de az egyik leghatékonyabb!

Maszturbáció. Csak nem kölcsönös, mint a “hagyományos” előjátékoknál gyakran. Ebben az esetben mindenki “a saját dolgát” végzi, és ha kezdetben kissé félénk is, ez az érzés gyorsan elmúlik. Kevés pár nem is gondol rá, és a szexológusok ezt a módszert nem csak akkor ajánlják, ha a szexet egy párban szeretnék diverzifikálni. Ez nagyon hatásos abból a szempontból, hogy ha “ebben az esetben” megfigyelik egymást, akkor valóban jobban megismeri a párját, elkezdi megérteni, hogy milyen mozgásokat szeret a legjobban. Ez szó szerint “új távlatokat nyit”, beleértve a hagyományos szexet is.

Vetkőzés. Természetesen sztriptíz is van a “Joe Cocker – Be lehet hagyni a kalapot” alatt, van könnyű petting (nemi érintkezés nélküli erogén zónák felkeltése), de mindez aligha teheti magát eredetinek. Ennek ellenére, ha még soha nem próbált ilyesmit, vagy a tapasztalat megvan, és pozitív, akkor tudja, mit kell tennie. A legfontosabb, hogy ne félj kísérletezni! És ez egyébként egy külön beszélgetés témája …

A határok feszegetése a Kamasutrától a szerepjátékokig

Nincsenek sikertelen kísérletek a szexben az biztos. A lényeg az, hogy mindkét partner nagyon akarja. És a szex diverzifikálása a házasságban nagyon egyszerű, csak csatlakoztassa fantáziáját. És először ez jut eszembe:

Kamasutra. Mondd, banalitás? Legalább egyszer kinyitotta? Hidd el, az ókori indiánok nagyon fejlett civilizáció volt, különösen a szexuális kapcsolatok tekintetében. És tökéletesen tudták, hogyan kell diverzifikálni két házastárs „lefekvésének idejét”, akik a szó szoros értelmében egymással maradnak – a végsőkig. Próbáljon ki új pózokat, akár azokat is, amelyek kifejezetten őrülteknek tűnnek. Kezdetben nem biztos, hogy mindenre elegendő rugalmasság van, de itt is, mint az iskolában, tanulásban és munkában…

“Olvasott? Befejeztem! ” Miért nem próbálsz ki valami sajátot? Végül is maga is előállhat egy szokatlan pózzal, valószínűleg még gondolkodott is rajta. A Kamasutra és a pornó segít megtalálni a megfelelő vektort, elmozdulni attól, amit kipróbáltál, attól, amit láttál és tetszett. Tegye házastársát “nyírfába”, dobja lábát maga az asztalra, és kinyújtott karokkal támaszkodjon az ágyra. Ha fizikai mutatói lehetővé teszik ezt, akkor nem fogja megbánni. És ez csak egy csepp a kísérletek tengerében, amelyekben semmi sem korlátozza Önt!

Hogyan adjunk változatosságot a szexhez

Otthoni videó. Mindannyian tökéletesen ismerjük ezt a nőies gyengeséget a kamera lencséje előtt. És még ha azt is mondja, hogy zavarban van, a második percben minden zavar megszűnik, mintha kézzel, és ha egy üveg borral is „gyorsít” … Általában a szex forgatása általában bekapcsol sokan, és mindenképpen érdemes kipróbálni. És egyébként, ha kívülről nézi magát, akkor is sokat tanulhat, csak ne legyen túl önkritikus. Ön nem pornó színész, és mindig van pár tartalmuk!

Swinger party, hármasban és más extrém. De ezt a végső megoldásként kell megközelíteni, egyszerűen azért, mert a kapcsolatod komolyan megváltozhat. Másrészt, ha valóban nem szexelt több hónapig (vagy akár évekig), és már mindent kipróbált, és a szenvedély soha nem tér vissza, akkor mit veszíthet? Sokszínűvé teheti a szexet szeretettjével, ha összeköt egy másikat, bár nem bármelyiket, de csábító. De ha minden sikerül, készüljön fel arra, hogy egy este hazahívja a barátját, “az ott felpumpáltat”.
Kísérletezhet kedve szerint és bárhol, de – mint egy valódi tudományos kísérlet esetében – mindig kényelmes, ha van egy valódi bázisa, amely nem igényel bizonyítást, amit már ezerszer bizonyítottak azok a “tudósok”, akik értetlenkedett előtted. Valószínűleg valaki már elkezdte megérteni, hogy mi lesz a következő. Igaz, ezek szerepjátékok.

Egyébként a kezdetben szerepjátékok (az első említés a 9. századi izlandi kéziratokban található) nem a kapcsolatok diverzifikálása, hanem a titkos álmok valóra váltása miatt keletkeztek. Talán észrevette, hogy kedvese eszeveszetten nyög a szex közben, ha valahogy túlságosan megnyomja. Vagy a hívei akaratlanul is ravasz hunyorogással mosolyognak, amikor meglát egy nővért a kórházban. Nem valószínű, hogy az ilyen “apróságokat” félreérthetően lehet értelmezni.

Szerepjátékok

És végül is a szerepjátékok valóban lehetővé teszik, hogy megszerezzék, vagy inkább megtapasztalják az új szenzációk óceánját. A legfontosabb itt az, hogy eljátssza a szerepét, mint a film színészei. Próbáld ki szexi jelmezben, mert megéri! Gondolj csak bele, milyen erőszakoskodó lehet, miféle vámpír, gonosz varázsló, jóképű herceg, viking… Itt csak egy csepp képzeletre van szükség, a többit az eszed teszi meg. Ha sikerül nem elhagynia a szerepet a “finálé” előtt, akkor garantáltan meg fog lepődni: az ilyen dolgok nem feledkeznek meg, fényes, látványos villanásokkal pecsételve az elmében. Íme néhány a legnyilvánvalóbb cselekmények közül:

Ő erőszaktevő, ő áldozat. Otthon és valahol az utcán is eljátszhatja a jelenetet, de ha nincs tapasztalat, kezdje az egyszerűbbel. Kegyetlennek kell lennie, de – mértékkel (ez még mindig a feleséged, bár “egy másik életben”), és neki kell ellenállnia és kiabálnia, akár vissza is harcolhat, de – fanatizmus nélkül, különben elmozdult ujj vagy kiütött foga gyorsan kihűl mindketten.

Ő nővér, ő beteg. Talán ez az egyik leggyakoribb szexuális fantázia, de ne tévedjen – nem csak a férfiak számára! Ő ellátja a gondozásra szoruló beteg szerepét, ő pedig nimfomán nővér lesz, akinek lényegében mindegy, hol, mikor és kivel. Természetesen – a kórházi kellékeket legalább szívesen fogadják – egy ápolóruhát (amely alatt elméletileg semmi nem lehet).

Ő az orkok főispánja, ő egy fiatalos, makulátlan manó. Ha talál páncélt (neki) és hegyes fülét (neki), akkor általában tökéletes lesz. És valójában itt szükség van a kíséretre, így könnyebb megszokni a szerepet, és az elme is könnyebben elhiszi, hogy minden valóban megtörténik. A cselekmény egyszerű: a klán eszeveszett vezetője a következő elf falusi rajtaütés során kiirtja minden lakóját, és elfogja a helyi király lányát. A lány természetesen utálja őt, de őt általában nem érdekli, mert ork, megszokta, hogy elvegye, amit akar.

A lányokkal való szexuális változatosság érdekében találjon ki bármilyen ütközést, adjon hozzá misztikát, sci -fi -t, detektívtörténeteket, szörnyeket és szörnyeket, vagy csináljon valami kevésbé színeset, például tanárt és diákot. Itt két dolog fontos – a hangulat és a beállítás. Bútorozás alatt elsősorban ruházati cikkeket értünk. Igen, meg kell próbálnia: vásároljon valamit, csináljon valamit. De nem fogja megbánni az eltöltött időt. Ezenkívül a közös munka közelebb hozza egymáshoz az embereket.

A felnőttek is játszanak a játékokkal!

Sok pár elfogult a szexboltok iránt, és valójában ez nagy probléma. Mivel a játékok felnőtteknek csak egy ideális lehetőség, amellyel gyökeresen megváltoztathatja szexuális életét. Csak meg kell értenie, hogy a szexuális játékok (még a legreálisabb kiberbőrű maszturbátorok) soha nem helyettesítik az igazi partnert, nem erre vannak kitalálva. A szexet kiegészítik, diverzifikálják, új érzéseket hoznak létre, és ennek következtében új érzelmeket hoznak létre.

Egyszerű BDSM feleséggel

És nem kell tévedni, hogy a perverzek és a magányosok szexboltokba mennek. A statisztikák mást mutatnak: a “felnőtt üzletek” látogatóinak csaknem 55% -a párok, további 15% -a olyan személy, aki nincs állandó kapcsolatban, de rendszeresen hagyományos szexet folytat. És ez is természetes, ez, ha úgy tetszik, a korszak realitása! Végül is, amikor már „mindent kipróbált” kedvesével, tanulmányozta egymást fel-alá, akkor marad vagy a partner cseréje, vagy segítség kérése … azokhoz a „nem gyerekes játékokhoz”! Íme néhány tipp, amelyek segítenek alkalmazkodni ehhez a csodálatos és még mindig titokzatos világhoz:

Játékok nőknek. A dildók előjátékban használhatók a partner „felmelegítésére”, vagy közösülés során az orgazmus meghosszabbítására és fokozására. A fenékdugók ezenkívül stimulálják a G -területet és izgatják a partnert, a tágulási gyűrűk gyakran rögzítik a csiklót és a végbélnyílást. A hüvelygolyók lehetővé teszik a hüvelyizmok jobb ellenőrzését szex közben. Mindezek új érzések, és nagy mulasztás elmenni mellettük.

Játékok férfiaknak. A kakasgyűrűk javítják a közösülés minőségét, teljesen biztonságosak, és ami a legfontosabb, vannak olyan modellek, amelyek emellett stimulálják mind a partnert, mind a kedvesét. Az anális gyöngyöket férfiak is használják, mivel az anális záróizom mindkét nemben erőteljes erogén zóna. Ne felejtse el a férfi maszturbátorokat, amelyek segítenek abban, hogy hercegét gyorsan a kívánt állapotba hozza. A vákuumszivattyúk, amelyek ideiglenesen növelik a férfi “méltóságát”, és a prosztatamasszírozók, amelyek növelik a potenciát és a libidót, szintén sok egyedi érzést adnak hozzá.
Játékok két személyre. Először is, ezek erotikus fehérneműk, különféle vibrátorok, kenőanyagok, szexbabák mindkét nem nemi szervével. Valójában a kakasgyűrűk és a tartozékok örömet okoznak mindkettőnek. És itt a legfontosabb, hogy ne legyen szégyenlős, mert például ugyanazokat a miniatűr anális vibrátorokat mindkét partner használhatja. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el a személyes higiéniai szabályokat, és ne gondoljunk ostobaságokra – ebben nincs homoszexualitás.
Ha azon gondolkozik, hogyan tegye változatossá szexuális életét, akkor először hagyja abba a korlátozást, különben semmi sem fog változni, bármennyire is szeretné. Ha hüvelygolyókat vagy faloprotéziseket szeretne kipróbálni, ha „kettős” utánzók vagy ököllel kirakott játékok kapcsolják be, miért vannak konvenciók? Csak tedd meg, de először természetesen beszélje meg a párjával.

És itt fontos, hogy elpusztítsuk a fő mítoszt, amely a szexboltok felett lebeg, talán a kezdetek óta. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a “felnőtteknek szóló játékok” után a rendszeres szex elveszíti vonzerejét. Valójában csak az a személy találhat ki ekkora hülyeséget, aki még soha nem próbált ilyesmit. Amint fentebb megjegyeztük, a szexuális játékok nem helyettesítik a szexuális kapcsolatot, hanem kiegészítik őket. És a szédítő extravaganzák után, mindenféle vibrátorral és anális gyöngyökkel, még a kedvese szokásos érintése is mindig példátlan libidót okoz. Ez természetes, mert mindent összehasonlítva ismerünk fel, és minél világosabb érzéseket élünk át, annál inkább meg vagyunk győződve arról, hogy saját testünk melegsége, amely minden mozdulatra reagál, nem pótolható. Semmit és soha.

Részletes következtetés – mit tudsz a szexről?
Legyünk őszinték önmagunkhoz: a „nevelési” szexfelfogásunk (gyakran még szovjet) nem igaz. Valóban, ugyanebben az Európában, vagy mondjuk Japánban nincs és soha nem is létezett a “hagyományos” és a “nem hagyományos” szex fogalma. Ez a házasság lehet hagyományos vagy szokatlan, és a szex … a szex az, amikor két ember élvezi egymást. És hogy hogyan csinálják, nem koncepcionális.

Gyönyörű szex a kedveseddel

A lényeg az, hogy a szex diverzifikálásának kérdésére gyakran van egy elemi, de a legtöbb számára nem egyértelmű válasz: csak mindenféle szex! Végül is nagyon sok van (ezek a típusok), és mindegyiknek megvannak a maga előnyei, és ami a legfontosabb, szabadon kombinálhatók. Íme csak néhány olyan irány, amelyen sajnos a legtöbb pár elhalad, hogy később „a változatosság hiányában szenvedjen”:

Anális szex. Az anális záróizom erogén zóna, amelynek hatása mindkét nemben csodálatos érzéseket okoz. Sok nő, aki “kóstolta” az anális szexet, még jobban szereti, mint a hüvelyi szex. Férfiaknál az anális penetráció tovább stimulálhatja a prosztatát. Néha meg kell szoknia az ilyen hatást, és természetesen óvatosan kell eljárnia, figyelembe véve az egyéni ellenjavallatokat.
Ököllel. Ez a fajta szex magában foglalja a partner erogén zónáira gyakorolt ​​hatást az ujjaival (egy, több vagy akár egy egész ököl). Az anális öklözés ideális előzménye lesz az anális szexnek, a hüvelyi öklözés pedig lehetővé teszi, hogy bizonyos készségekkel – akár kétszer is – készséggel vigye el partnerét az orgazmushoz, mert egyszerre befolyásolhatja mind a csiklót, mind a G -területet. kevesebb öröm, csak gyakran a heteroszexuális partnerek zavarban vannak emiatt …
Anilingus. Elképesztően hatékony gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen diverzifikálja a szexet a feleségével. Mindkét partner elvégezheti egymáshoz képest. Az anilingus lényege, hogy a nyelvvel stimulálja az anális záróizmot. Természetesen ebben az esetben be kell tartani a személyes higiéniai szabályokat, és a jelenleg ingerlett partner záróizmának a lehető leglazábbnak kell lennie. Csak két egyszerű szabály létezik, és nem tud új érzelmeket közvetíteni! És persze ez egy nagy előjáték, de nem feltétlenül az anális szexhez.
Fétisizmus. Ez valójában nem a közösülés egyik formája, de objektíven a szexuális fetisizmus nagyszerű módja annak, hogy megsokszorozza a nemi vágyát. A bugyit lehúzni a párjával a fogaival, belélegezni az illatát, megcsókolni a fehér zokniját – ezek csak a fetisizmus “alapjai”, amelyek lényege a tapintási és szaglási érzések révén az izgalom serkentésében rejlik. Leggyakrabban ruházati cikkekről, szexi fehérneműkről beszélünk.
BDSM. Maga a rövidítés meglehetősen durván hangzik, de a Szürke ötven árnyalata után mindannyian tökéletesen tudjuk, hogy a bilincs és a bőr ostor könnyen kombinálható a gyengédséggel és a szenvedéllyel. Hiszen egyáltalán nem szükséges a partnert a kimerültségig ostorozni. Kezdje azzal, hogy egy bilincsmel láncolja a fejtámlához, és egy puha öklendezést tesz a szájába. Általában az ilyen dolgok növelik mindkét partner szexuális vonzerejét, de itt nagyon fontos a szerepek helyes elosztása …
És ez nem teljes lista. Végül is létezik még a fent említett simogatás, intramemoralis és mammológiai szex, iring, lingvális szex és sok más terület. Sok közülük hasonló, mások első látásra őrültek, de mindegyiknek megvan a maga íze. Hiszen látod, az emberek lényegében hedonisták, nem szoktak kellemetlen dolgokat tenni. És sokféleképpen diverzifikálhatja a szexet a férjével. Ezek közül csak néhányat jelöltünk, a többi a saját fantáziája és vágyai kérdése. Kísérletezzen, törölje a határokat, élvezze!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!