Szexhírek cikkek,  Szexshop

Innovatív kütyük a felnőtt iparban, mint például a szexgép

Ebben a cikkben a modern és csúcstechnológiájú felnőtt termékekről, azok fejlődéséről és előnyeiről fogunk beszélni a klasszikus játékokkal szemben. Érezze ma a jövőt interaktív játékokkal az INTIM CENTER online szexboltban!

Felnőtt játékok piaci trendjei
A felnőtt szórakoztatóipar nagyon dinamikusan fejlődik, minden modern anyag és számítógépes technológia, új trendek és újítások azonnal és elválaszthatatlanul részévé válnak.

A jövő eszköze nemcsak lehetőség arra, hogy örömet szerezzen saját magának vagy partnerének, hanem a kommunikáció módja a hálózaton, amely lehetővé teszi mind az öröm megszerzését, mind az ismerősök számára az interneten keresztül, speciális alkalmazások és szexuális játékokat kezelő szolgáltatások.

Az elektronikus szexuális eszközök fejlesztésének fő irányai:
– Irányítás az alkalmazáson keresztül okostelefonon – nincs felesleges vezeték és vezérlőpanel, szélesebb kommunikációs lehetőségek: Bluetooth, wi -fi, vezérlés az interneten keresztül.
– Interaktív képességek – az eszközök nem csak rezegnek vagy fordító mozdulatokat hajtanak végre, hanem a játékmenet vagy a partnerrel való kommunikáció részeként használják , aki tízezer kilométerre lehet tőled.
– Eszközök személyre szabása – az eszköz társ lesz, emlékezik az Ön preferenciáira, az edzés és a mesterséges intelligencia képességei gyakran megvalósulnak – mindent, hogy a pihenés és az élvezet a lehető legkényelmesebb legyen.

– A tokok és készülékek részei az anyagok és mechanizmusok legújabb fejlesztéseinek felhasználásával készülnek, mindenhol különféle érzékelőket használnak a finomhangolás érdekében.
– Az elavult és folyamatosan süllyedő AA elemek helyett a legmodernebb akkumulátorokat használják.
– A töltők szabványosítása – átállás a microUSB és a C típusú csatlakozókra.
– A szexuális eszközvezérlő szoftver iOS és Android rendszeren is elérhető , és számos népszerű alkalmazással és közösségi hálózattal működik.

Az interaktív modulok előnyei és hátrányai
A modern szexuális kütyüknek csak két nyilvánvaló hátrányát emelhetjük ki – árukat, amelyet teljes mértékben indokol a könnyű használat és a funkcionalitás, valamint a fejlesztések kissé magasabb összetettsége a klasszikus eszközökhöz képest.

Az ilyen eszközök vitathatatlan előnyei:
– Csak modern és kiváló minőségű anyagok , mind a tok, mind a belső alkatrészek, mind az akkumulátor.
– Könnyű használat – nincs felesleges vezeték és vezérlőpanel, mindössze a készülékre és egy okostelefonra van szüksége.
– Több használati forgatókönyv , egyedül és partnerrel együtt.
– Távvezérlés lehetősége az interneten keresztül.
– Rugalmasság és testreszabhatóság – több érzékelő, fejlettebb eszközök logikája, pontosabb értékek beállítása a modul paramétereihez, és ennek eredményeként – nagyobb kényelem és élvezet a használatból .

Határozottan ez nem csak egy játék, hanem hű társa a szexuális álmok és örömök világában!

Szexjáték márkák
Online áruházunk csak az innovatív felnőtt szórakoztató eszközök piacvezetőivel működik együtt. Közülük két csodálatos márkát szeretnék kiemelni:
Magic Motion (Sanghaj) – számos díjat nyert a szakkiállításokon, és tíz éve óta örvendeztet meg minket high-tech játékokkal. Modern eszközök széles választéka minden alkalomra.
Satisfyer (Németország) – megfizethető, széles interaktív funkciókat kínáló modulokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy távolról is megkapja a szexuális élvezetet, és egy speciális alkalmazáson keresztül megoszthassa azt partnereivel.

Az interaktív eszközök közé tartoznak még:
– Prosztata masszírozó.
– Kegel edzők.
– Kakas gyűrűk rezgéssel.
– Rezgő tojás.
– Hüvelyi-klitorális stimulánsok.
– Rezgő masszírozók.
– Rezgő ujjak.
– Vákuum stimulánsok.
– Intelligens vibrátorok.

Az intim webshop online áruház interaktív high-tech játékai teljes skálájával megismerkedhet felnőtteknek szóló katalógusunkban az Interaktív játékok részben.

Figyelem! A modern interaktív játékok használata előtt feltétlenül olvassa el az utasításokat, valamint a működési feltételeket, és akkor sokáig örömére szolgál, felejthetetlen örömöt és szexuális harmóniát hozva.
Csatlakozz az innovatív felnőtt kütyük világához az intim shop szexboltban!

Szexgépek

A legmerészebb és legkifinomultabb intim szexshop baszógép gyűjtemény intim javak a haladó szinten. A szexgépek nem sajnálják, kegyelemért könyörögnek és örömtől sírnak. A forradalmi mechanizmusok jobban ismerik a test összes rejtett zugát, mint te, és gondoskodnak egy édes kínzásról, felejthetetlen érzésekkel. Online áruházunkban szexgépet vásárolhat vonzó áron, és ágymaratont indíthat magának és partnerének! Az áruk elérhetőek a szentpétervári Ecstasy márkaüzletekben, keresse a címeket a weboldalon.

Hogyan válasszunk szexgépet?
Szeretné felszerelni titkos szobáját szórakozásra? Ügyeljen az álló típusú modellekre. Sok helyet igényelnek, ugyanakkor nagy számú tartozékkal vannak felszerelve, és számos további funkcióval rendelkeznek.

Titkait el kell rejteni mindenki elől? Könnyű, hordozható, bőröndnek álcázott eszközök állnak az Ön rendelkezésére. Kellemesen csiklandozni fog a gondolat, hogy az élvezet forrása mindenki szeme előtt van, de senki sem tudja, mi az.

  • Szexgép használati tippek:
    Ne spóroljon a kenőanyagokkal.
    Gondosan ellenőrizze a telepítést (álló modellek esetén).
    Engedje el fantáziáját, és ne féljen kísérletezni!
    Ne felejtse el minden használat után megtisztítani a tartozékokat és a készüléket.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!