A gyerekét megölő Bradács Kati pornózott Katy Davis néven

A brutálisan meggyilkolt két éves Alex anyja Katy Davis néven felnőttfilmekben szerepelt. Cicciolinának panaszkodott a gyermekét kegyetlenül meggyilkoló Bradács Katalin. A két expornós régóta ismerte egymást. Úgy tűnik, Staller Ilona hiába próbálta tartani a lelket az elkeseredett anyában.
Körözés alatt állt Magyarországon, de Bradács Katalin, aki annak ellenére nem adta át a kétéves Alexet az apának még szeptember 29-én, hogy a bíróság erre kötelezte. Ez a magyar rendőrség közleményéből derült ki.

A nő Olaszországba szökött gyermekével, ahol késsel több helyen megsértette a fiát, majd a holttestét egy pénztéri futószalagon lefotózta, és elküldte az apának.

Noha a bíróság arra kötelezte Katalint, hogy a kétéves fiút adja át az édesapának, ő ehelyett szörnyű tettre szánta el magát. Cicciolina jól ismeri Bradács Katalint.
– Régen Olaszországban is dolgozott. Forgatásokon és szórakozóhelyeken. El sem merem hinni, hogy ő szerepel a hírekben. Bízom benne, hogy nem róla van szó – szörnyülködött Staller Ilona, aki régóta tudott arról, hogy milyen problémák gyötrik Katalint.

– Folyamatosan írogatott nekem a Messengeren. Többek között arról, hogy az apa el akarja venni tőle a kisfiát. Nagyon sajnálom szegény csöppséget, mert ő egy ártatlan kisfiú volt, aki nem tehetett semmiről. Próbáltam Katit meggyőzni, hogy egyezzen meg a volt párjával, de úgy tűnik, hiába – fejezte be Cicciolina.

Pornó linkek Bradács Kati témában
– A gyerekét megölő Bradács Katalin pornós munkássága
– Nyilvános szex két faszt elégít ki B Kati
Análszex pornóvideó a gyilkos nővel
– Orálszex Katy Davis pornóvideó
– A gyerekgyilkos pornós nő Bradács Katalin Erzsébet
Katy Davis pornóvideó

185_1000.jpg 186_1000.jpg 188_1000.jpg 212_1000.jpg 213_1000.jpg 215_1000.jpg 217_1000.jpg 218_1000.jpg 220_1000.jpg 223_1000.jpg

Haza akar jönni Magyarországra Bradács Katalin, akit jelenleg is előzetes letartóztatásban tartanak Olaszországban, mert tavaly halálra szúrta kétéves gyermekét, a kis Alexet, miután a kicsit az apjának ítélték.

Így él a börtönben az olaszországi gyerekgyilkos anya

Este a fél ágyat meghagyom Alexnek, hátha mellém fekszik. Akkor is, ha meghalt. Én várom őt” A nő tulajdonképpen az őt beszámíthatónak nyilvánító orvosi bizottsági döntés ellen szeretne fellebbezni: mivel még nem született jogerős ítélet az ügyében, ha esetleg beszámíthatatlannak nyilvánítanák, börtön helyett vélhetően elmegyógyintézetbe kerülne. A Bors felvette a kapcsolatot az egyik fővárosi kórházzal, ám az intézmény egy válaszlevélben arról tájékoztatta, hogy a fogvatartottak pszichiátriai ellátásával Magyarországon az IMEI (Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet) foglalkozik.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, nagyjából egy évvel ezelőtt a 44 éves B. Katalin a közös gyermeküket az apának ítélő bírósági végzés elől Olaszországba szökött a kisfiával. A nő aztán egy késsel megölte kis Alexet, majd annak élettelen testét bevitte egy szupermarketbe, ahol a pénztárnál lévő futószalagra tette, közölve: orvosi segítséget szeretne kérni a kicsi számára. Ám akkor már késő volt… A nőt őrizetbe vette az olasz rendőrség.

Az anya a börtönből rendszeresen levelet ír egy barátjának. Egy két nappal ezelőtti, négyoldalas, kézzel írt vallomásában Katalin részletesen beszámol a kisfiával való kapcsolatáról, szörnyű tette előzményeiről, illetve a börtönkörülményeiről is. Az írásban kifejezett felhatalmazást ad a levél nyilvánosságra hozására.

Amikor lesz időd, küldd körbe az igazságot nyugodtan, az Alex és az én fényképemmel együtt” – írta. „Az ügyészség 25 éves büntetést vagy életfogytiglant kér, pedig a vizsgálatok csak azért sikerültek jól, mert a börtönben rendszeresen szedek nyugtatót és hangulatjavítót” – magyarázta Bradács Kati, akit nagyon bánt, hogy a nagyobbik, az előző kapcsolatából származó fia nem hajlandó vele szóba állni: „Két gyermekemet veszítettem el” – írja.

A napom sírással és másfél óra munkával telik. Este a fél ágyat meghagyom Alexnek, hátha mellém fekszik. Akkor is, ha meghalt. Én várom őt. Borzasztóan egyedül érzem magamat” – fogalmazott az anya, majd kitért arra, hogy számára már csak az édesanyja van, akinek viszont – mint kiderült – a kisgyermek apja nem hajlandó elárulni, hol temették el Alexet.

A kisfiam szerette a virágokat, ezért szeretnék a sírjára küldeni rózsaszín és piros rózsát. Nekem azt sem engedték meg, hogy elbúcsúzzam tőle, az én kicsi fiamtól” – mondta a gyermekgyilkos anya. Katalin szerint a börtönben naplót vezet Alex számára, és már a negyedik füzetet kezdte teleírni.

Vele együtt én is meghaltam. Bocsánatot szeretnék kérni a nagyobbik fiamtól, hiszen jó anyukája akartam lenni, de nem sikerült. Ezt pótoltam az én kicsi kincsemmel. Mindig énekeltem neki, hogy ‘Kincsem, kincsem, te vagy minden kincsem, nélküled semmim sincsen’. Minden napon merő fájdalom nélküle” – mesélte Bradács Katalin, hozzátéve: még egy képeslapot is készített Alexnek.

Esküszöm, hogy soha nem akartam bántani a kisfiamat. Megegyeztünk, hogy 60 éves koromig együtt élünk. Eltartom, és mindent megkap, amit adni tudok neki. Rengeteget táncoltunk és énekeltük, hogy ‘Egyszer egy királyfi’. 17-ig tudott számolni, és gyakran mondtam neki, hogy ő huncutka, én pedig szeleburdi vagyok. Mikor megjegyeztem, hogy rossz, mint az ördög, csak annyit mondott, hogy én pedig vicces” – áll a levélben.

A gyerekgyilkos Bradács Katalin: A börtönben végigment rajtam minden férfi

A kisfia megöléséért letartóztatott magyar nő zaklatottan hívta fel az olaszországi börtönből Budapesten élő édesanyját.

Húsz év börtönbüntetésre ítélte a perugiai bíróság az olaszországi gyermekgyilkost. Bradács Katalint bűnösnek találták a kétéves kisfia, Alex halálra késelésében, és egyben a gyászoló apának megítéltek 350 ezer euró azonnali kártérítést is.

Korábbi felnőtt filmessel jött össze a férfi. Mint arról a Bors többször beszámolt, az egykori felnőtt filmes és párja, Juhász Norbert kapcsolata már a közös kisfiuk megszületése előtt megromlott. A viták addig fajultak, hogy az ügy végül a magyar bíróságra került.

Nem akarta, hogy az apjához kerüljön a gyerek. Az ítélethirdetés előtt azonban Katalint valaki figyelmeztette, hogy minden valószínűség szerint az apánál fogják a kis Alexet elhelyezni. Ezt nem várta meg, inkább a kisfiúval együtt Olaszországba utazott. Ott kapta a hírt, hogy a bíróság valóban számára kedvezőtlen döntést hozott. Katalin a kétéves gyermeket több késszúrással valósággal kivégezte, majd a holttestet bevitte egy élelmiszer-áruházba.

A rendőrség a gyilkossá vált anyát hamar elkapta. Eleinte kérdéses volt a büntethetősége, ám egy háromtagú szakértői bizottság megállapította, hogy az elmezavara nem olyan súlyú, ami akadályozná őt tettei következményeinek felismerésében. Ebből következően megkezdhették a büntetőpert. Az olasz bíróság ma az ügyben ítéletet hozott. Az ügyész 30 éves szabadságvesztést indítványozott, de a bíró ennél enyhébb ítéletet hozott.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex segédeszközöket, érdekes szexkütyüket próbálgat a fiatal lány

Mivel maszturbáljak otthon? Bizony ez egy gyakori kérdés. Vicceskedve szóba jöhet a dezodorosflakon, üveg, banán, [...]

Potencianövelő TOP 10 lista a vásárlók és fórumozók szerint

Az iNTIM CENTER szexshop  potencianövelő infók cikkekben folyamatosan közöljük a friss infókat, A vevők véleménye, [...]

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]

Nem lehet baj a merevedéssel ha van jó potencianövelőd

A potenciával kapcsolatos problémák minden férfit aggasztanak, különösen reproduktív korban. A potencia probléma azonban annyira [...]